Om jag kunde drömma.


Har börjat läsa första Twilight boken Om jag kunde drömma. Och kan säga att jag tycker fan det är jävligt bra hittills. När man väl börjat läsa också så är det svårt att sluta.

Den är så härligt lätt att läsa och man slukas verkligen upp av handlingen och karaktärsbeskrivningarna. Bara Edwards karaktär, huuuh, är ju nästan så man blir kär! Haha! Gillar verkligen hur hans karaktär beskrivs i boken!


Här kommer ett litet utdrag från boken:

De satt i ena hörnet, så långt från min plats som det var möjligt i det avlånga rummet. De var fem stycken. De pratade inte och de åt inte, men samtliga hade en bricka med orörd mat framför sig. De stirrade inte på mig till skillnad från de flesta andra eleverna, så jag kunde iaktta dem utan att riskera att möta ett par överdrivet nyfikna ögon. Men de var inte något av det där som fångade, och behöll, min uppmärksamhet.

De var inte det minsta lika varandra. Av de tre killarna var en stor och muskulös som en tyndlyftare, med mörkt lockigt hår. En var längre och smalare, men ändå muskulös, och honungsblond. Den tredje var gänglig, inte lika kraftig, med ostyrigt bronsfärgat hår. Han var pojkaktigare än de andra, som såg ut att vara gamla nog att gå på college eller till och med vara lärare.

Tjejerna var varandras motsatser. Den långa var ståtlig. Hon hade snygg figur; den sortens figur man kan se på omslaget till Sports illustrateds baddräktsnummer och som ger alla tjejers självförtroende en knäck bara de råkar befinna sig i samma rum. Hennes hår var gyllenblont och föll i mjuka vågor över ryggen. Den korta flickan hade ett busigt, skälmskt utseende. Hon var extremt smal med fina anletsdrag, och hennes korta, svarta hår stod åt alla håll.

Ändå var de precis likadana. Alla fem var kritvita, vitare än alla andra elever i den här solfria staden. Blekare än jag, albinon. Alla hade väldigt mörka ögon, trots variationen i hårfärg. Alla hade också mörka ringar under ögonen - lila - tonade, blåmärksliknande skuggor. Som om ingen av dem hade sovit på länge, eller som om samtliga hade brutna näsben som nästan läkt. Men deras näsor var, precis som deras ansikten, raka, perfekta och symmetriska.
Men de va inte därför jag inte kunde sluta stirra på dem.

Jag stirrade för att deras ansikten, så lika och ändå så olika, var förödande, omänskligt vackra. Det var ansikten man bara väntade sig att få se på de retuscherade fotografierna i modetidningar. Eller målade av någon stor konstnär som avbildade änglar. Det var svårt att avgöra vem som var vackrast - kanske  den perfekta, blonda tjejen eller den bronshåriga killen.


Alla tittade bort; bort från varandra, bort från de andra eleverna, bort från allt, såvitt jag kunde bedömma. Den lilla tjejen reste sig med sin bricka - oöppnad läskflaska, orört äpple - och gick med långa, smidiga stegsom hörde hemma på en catwalk. Jag tittade på och häpnade över hennes graciösa stil när hon tömde brickan och slank ut genom bakdörren, snabbare än jag trott var möjligt. Min blick for genast tillbaka till de övriga, som satt orörliga.

"Vilka är de?" frågade jag tjejen från spansklektionen vars namn jag hade glömt.
När hon tittade upp för att se vilka jag menade, även om mitt tonfall redan avslöjat det, såg en av dem plötsligt på henne. Det var den smale och pojkaktige, kanske den yngste av dem. Han såg på min bordsgranne i bråkdelen av en sekund innan hans mörka ögon vändes mot mina.

Han tittade bort snabbt, snabbare än jag trots att jag generat sänkte blicken med en gång. Den hastiga blicken visade inga tecken på intresse. Det var som om hon hade ropat hans namn och han instinktivt hade tittat upp, trots att han redan bestämt sig för att ingnorera henne. Min bordsgranne fnissade förläget och tittade ner i bordet, precis som jag.
"Det där är Edward och Emmett Cullen, och Rosaline och Jasper Hale. Hon som gick är Alice Cullen. Allihop bor hos doktor Cullen och hans fru." Hon sa allt det där med sänkt röst.

Jag sneglade på den vackre pojken, som satt och stirrade på sin bricka medan han plockade sönder en bagel med långa, bleka fingrar. Hans perfekta läppar rörde sig väldigt fort, men munnen var knappt öppen. De andra tre tittade fortfarande bort, ändå kände jag på mig att han talade direkt till dem.   


Nä nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite innan jag somnar.
Imorgon blir det en stadstur med mamma, ska hjälpa henne och handla tänkte jag.

Natti!


Onsdag 27 Januari 2010.

Onsdagens horoskop lyder:

(enligt: Afrodite.nu)

Skorpionen

den 27 januari

VARDAG:

Du är lite ur humör trots att dagen bjuder på nästan allt. Här finns nöjen, allvar och kanske till och med en del kärlek.

KÄRLEK/RELATIONER:

På ytan syns det inte så mycket på dig men inom dig händer det en hel del just nu.

PENGAR/ARBETE:

Lite extra pengar kommer väl till pass. Bäst lyckas du som har kontakt med de fyrfota djuren.

DAGENS CITAT:

Anonym tänkare - Kärlek och hosta kan inte döljas.

LYCKONUMMER:

14

 

 

 

 

SKORPIONENS EGENSKAPER:

(Enligt maltesson.tripod.com)

POSITIVA EGENSKAPER
Beslutsam, intuitiv, kraftfull, känslosam, magnetisk, passionerad, spännande.
NEGATIVA EGENSKAPER
Besatt, hemlighetsfull, känslig, svartsjuk, trotsig, tvingande.
GILLAR
Dolda orsaker, meningsfullt arbete, sanningen, vara inblandad, vara övertalande.
OGILLAR
Bli utnyttjad, inte få reda på allt, meningslöst arbete, svala relationer.
PERSONLIGHET
Skorpionen är den mest intensiva, djupsinniga och kraftfulla karaktären i zodiaken. Även när du verkar lugn och avslappnad, är du full av känslomässig energi, som en vilande vulkan. Du har en tyglad agression, en ofantlig kraftfullhet, en magnetisk intensitet och en hypnotisk personlighet. Du är ofta ett trevligt sällskap - tankfull, aktningsvärd och reserverad, älskvärd och artig. I vardagslivet förefaller du tillbakadragen och vaksam, och du har stark självdisciplin.
Du har en enorm viljestyrka och orubblighet. Du är väldigt känslosam och känslig, och du blir lätt sårad, ibland utan någon verklig anledning. Du kan då explodera i ursinnig ilska. Du kan också vara väldigt långsint.
Du kan använda din enorma energi på ett konstruktivt, positivt sätt mot människor du tycker om, men du kan också vara väldigt destruktiv, och rentav grym emot människor du inte gillar. Du vill leda och du är väldigt krävande och oförlåtande inför andras tillkortakommanden, samtidigt som du inte kan se dina egna brister.
Du är en god vän, så länge du inte utmanas, men du blir väldigt lätt svartsjuk om du inte får tillräckligt med uppskattning och uppmärksamhet. Du har en utmärkt kritisk förmåga och analytisk kapacitet, men samtidigt är du också väldigt fantasifull och intuitiv. Allt detta tillsammans gör att du har förmågan att se bortom det vardagliga, och det finns fler genier i Skorpionen än i något annat tecken.
Men du blir lätt väldigt destruktiv och extrem och kan då utveckla direkt skadliga tendenser. I mycket sällsynta fall blir du rebellisk mot alla konventioner som politisk eller religiös extremist, användandes hat och terrorism för att nå ditt mål. I extrema fall kan du också bli sadistisk, brutal och extremt arrogant, med ett extremt temperament. Du kan också bli raka motsatsen - slö och självupphöjande, undvikandes att lyfta ett finger om du inte först lovprisas och smickras.
YRKEN
Din intensitet och passion för allt du tar dig för gör dig skicklig inom många olika yrken. Du har kirurgens självkontroll och forskarens koncentration. Särskilt skicklig är du inom yrken som kräver analys, utforskande, efterforskning och där du får ta itu med praktikaliteter - som polisarbete, juridik, fysik och psykologi. Du kan också vara en mästare på både det skrivna och det talade ordet och vara en utmärkt diplomat eller predikant.
RELATIONER
Du är en extremt passionerad älskare och du har mer sexuell energi än någon annan karaktär i zodiaken. Du blir lätt hänryckt och ibland kan du bli allt för extrem.
Du passar bäst ihop med
Kräftan - En idealisk kombination av två passionerade och hängivna personligheter. Varning dock för kraftiga humörsvängingar och svartsjuka från båda sidor.
Lejonet - Visserligen finns en överhängande risk för konflikter mellan era två viljestarka personligheter. Men trots det, finns här en stor chans till en lång och lycklig, då attraktionen och passionen mellan er är så stark att kompromissvilja alltid finns.
Jungfrun - Jungfrun fascineras av din mystiska och viljestarka personlighet. Med din förutseende natur är du skicklig på att undvika att ge Jungfrun något att irritera sig över, och på det sättet undviks att onödiga konflikter uppstår. Ifall Jungfrun ser upp med att såra din känslofulla natur, kan det här bli en lycklig relation.
Vågen - Det finns en mycket stark attraktionskraft mellan era båda personligheter, såväl som mycket stor ömsesidig förståelse och stora likheter i vad ni anser vara viktigt i livet.
Skorpionen - Det går inte att komma ifrån att en relation mellan två så känslosamma, bestämda och dominanta personligheter blir mycket explosiv. Risken för gräl och konflikter är överhängande. Men å andra sidan, finns här en stor attraktionskraft, överrensstämmande intressen och preferenser och en stor ömsesidig förståelse, vilket faktiskt kan göra det här till en lyckad relation.Nu ska jag sova.. Natti!1989-10-27

Feeling lonely.


Känslor är fan lite skrämmande tycker jag.
Det känns farligt att bara släppa efter och tänka,"fan va bra det känns, det är nästan för bra för att vara sant". För då blir det verkligen som plattfall när det går utför, man blir helt oförberedd. Not cool.

Känslor, vill inte ha dom, men dom växer ändå. Försöker förtränga dom, men dom finns där ändå.
Känslor är verkligen en balansgång mellan helt underbart och total pain in the ass.Skulle bara vilja kramas nu!! Kunna lägga mig brevid "honom" i sängen som sedan bara håller om mig. Kunna ligga vaken och höra andningen från "honom" och veta att jag är inte är ensam. Det är mysigt som fan de!


MEN, jag får snart gå å lägga mig ensam i min lilla säng. Och kramas, ja det får jag göra med kudden.. Men well, sånt man får ta i guess.. 

Ibland känner man sig väldigt ensam, mindre kul när det händer..

Well, som man säger, Sånt é livet...

Tänker som låten:

I want you to want me
I need you to need me
I'd love you to love me
And I'm begging you to beg me
..

Den e bra btw!


Nu ska jag se en film tror ja. Orkar inte skriva nå mer och har idétorka efter detta..

Puss hej!


I need you now.


Anges Carlsson - I need you know


I’m fine don’t believe it
You know me enough to know that’s a lie
I’m close, hard as it is to say
To total this as I barely holding on

I need you now I need you now don’t turn away
I need you now ohh please don’t turn me away
I need you now I need you now

Out here where I’ve been spinning
It’s nearly impossible to slow down
One night of your company
Might be the only thing to keep me sane

The clock is ticking and the fuse is burning
Can’t keep runnin' from what is coming
Don’t turn me away don’t turn me away

I need you now I need you now don’t turn away
I need you now ohh please don’t turn me away
I need you now I need you now

How many times have I come to you vulnerable like this?
I know you have the right to question but please don’t ask
I need you now
The clock is ticking and the fuse is burning
Can’t keep runnin' from what is coming
Don’t turn me away don’t turn me away

I need you now I need you now don’t turn away
I need you now, ohh , please don’t turn me away
I need you now I need you now

The clock is ticking and the fuse is burning
Can’t keep runnin' from what is coming

I need you now, I need you now
Härlig låt!
Nä nu äre sovdags för länge sedan.

Godnatt!


I need you now,  please don’t turn me away
..


Tur att man kan roa någon...

_______________________________________________________________________________________________

Natten till Torsdagen, Kl. 03.45, 21 Januari 2010

Har kollat på film ikväll med Sofie och Viktor.. Har kollat på Eurotrip. Rolig film de, kan inte minnas att jag sett den förut, skäms på mig! Det är så skönt att kolla på film.. Att kunna fly in i en annan persons liv och problem istället för att älta sina egna.. Visst, ca 120 min senare är man tillbaka i sitt egna liv igen, men att kunna fly undan 120 min är grett ibland det. Sen finns det väl stunder då personens problem påminner om ens egna problem, men det är ju en annan femma.

Tänk, som vanligt sitter jag uppe oförskämt sent.. Men jaja, what to do? Sova kan jag inte än, hur gärna jag än vill. Och well, jag har ju ingen tid att passa, arbetslös som jag är. Så då spelar det fan ingen roll när jag kliver upp heller..

Jag och min vän filosoferar, analyserar om det mest komplicerade tror ja..

Vilket jävla mysterium livet är ibland, och gud (om han nu finns, vilket jag egentligen inte tror) vill som vanligt jävlas med mig!
Nu ska jag ta och berätta om det som hände i söndags, den dagen hade nog gud (om han nu finns, vilket jag egentligen inte tror) så roligt åt mig att han måste fått kramp i magen av allt garvande, såhär var det:

Det började med att jag vaknade i Hackås på Franks soffa törstig som ett jävla svin. Hade varit på inflyttningskalas hus Hurtig kvällen innan, men mådde faktiskt oförskämt bra trotts föret.  Kollade på telefon och såg att mina gratis sms hade tagit slut (har halebop kontantkort för den som undrar). Såg även att jag bara hade typ 2 kr kvar. Skulle till Sofie så smsade henne om när, var och hur jag skulle dyka upp till henne. Där tog mina pengar även slut på telefon innan jag hann meddela henne om att jag inte skulle kunna ringa henne.

Well, satt mig i bilen för att åka hem till Välje och fylla på telefon så jag hade det problemet ur världen. Allting får fint tills jag svänger av från storvägen in på småvägen mot Välje.

Kommer till Getåsbron där jag plötsligt ser nånting som rör sig i vägkanten en bit fram längds vägen. Det är en älg, såklart. Och den står i skogskanten, men inte fan springer den in i skogen heller. Nej den vänder och springer ut mot vägen. Och jag i min panik är du och lägger mig långt till höger (dit älgen springer) stampar ner bromspedalen allt som går, vilket resluterar i, då min ABS är ur funktion, att däcken låser sig och jag tappar all styrförmåga.

Allting går så fort samtidigt som jag ser allting i slowmotion, men älgen är så nära tillslut att jag bara tänker "Okej, nu smäller alldeles strax, jag undrar hur det känns. Kommer det göra ont? antagligen." Och precis då lyckas ja lätta på bromsen, ratta till vänster och missa älgen precis medans den i samma stund slänger sig i diket. Nu är jag över på motsatt körbana och inser att diket närmar sig. Försöker ratta upp bilen rakt igen för att missa diket men lyckas inte riktigt och skär ner med ena däcken i plogkanten och plötsligt blir det bara vitt av ett snömoln, sen ligger bilen och jag i diket.

Smått chockad försöker jag öppna bildörren men det går inge vidare då bilen står halvsnett, så får krypa över på andra sidan och hoppa ut. Inser då att jag varken har gratis sms eller pengar på telefon och blir jävligt lej över att jag inte kan ringa efter hjälp. kommer på att det finns ett hus ca 200 m bort så går dit för att knacka på och fråga om jag kan låna en telefon.

Kommer fram till huset, knackar på dörren, inget tecken på att det är någon där inne.. Nä, ingen hemma. Ca 200 m ännu längre bort finns ännu ett hus där jag kan knacka på. Går dit, knackar, nä ingen hemma. Där inser jag att det finns inget mer hus förrän man närmar sig välje. Så ja, det var ju bara till att börja gå det.

Okej, det kanske inte är sådär jätte jätte långt hem, några kilometer. Men ändå, det gick bra så länge man gick på vägen som var omringad av skog, men så fort man kom till de öppna ytorna så blåste det, och det blåste mycket, så det blev ju kallt.

När jag började gå så tänkte jag att det kanske skulle komma förbi en bil så jag kunde lifta med dom hem, eller kanske att någon ringde till mig så ja kunde få hjälp att kontakta mamma. Men hände det då? Nej fan heller, ingen ringde. Det kom inte en enda biljävel.

Någon timma senare när man väl fått upp min bil på vägen igen (Efter att Sork kommit och dragit upp mig med dodgen, TACK sork), så konstaterade jag att det tillkommit ett fel på min bil, älskade sigman. Batterilampan lös rött. Senare öppnade min pappa huven, kollade lite, och såg att en rem gått av. Yippie! Nu är min bil ur bruk, kör mammas passat för tillfället. Weeii.. Happy.. Not..

Men nu undrar jag om det kanske finns en gud trotts allt som verkligen roas av att se hur dåligt det går för mig. Kanske han jävlas med mig när han har lite å göra helt enkelt? För den dagen måste han isåfall garvat ögona ur sig. Det tillkommer alltid nya problem, vill vara problemfri ett tag. Det börjar bli otroligt tröttsamt. Snälla?


Otur i turen kallar jag det. Tur att jag missade älgen, otur det som hände därefter.


Men visst, i det ögonblicket, då jag var så jävla nära att krascha in med älgen var jag väldigt rädd. Jag funderade verkligen hur pass ont det skulle göra, om jag skulle hamna på sjukhus. Direkt efteråt va ja så arg över att bilen låg i diket och telefon va oanvändbar, så jag bara ville skrika rätt ut.
Men i efterhand tänkte jag ändå på vilken tur jag hade, för älgolyckor kan vara väldigt farliga. Man kan ju för fan dö. Och om jag kraschat, hade jag isåfall överlevt? och om, hur länge skulle det tagit innan någon hade hittat mig då? Det åker ju inte förbi någon så jävla ofta på dom vägarna. Jag började inse det när jag promenerade hemåt. Var så jag nästan började gråta av lättnad, även om jag surade över den ironiska situationen därefter.

Även så drömde jag om älgen den natten, men inte att jag krockade med den. Nej, jag drömde att jag åkte med någon, och att vi åkte förbi där det hände, och att jag ser älgen komma springade, sicksackande på ett hygge.. Jag pekar på den och säger: - För fan, där är den lilla jävlen!
Sen kommer jag inte ihåg nåt mer.. Hmm, normal dröm.   


Kanske jag skulle ha lagt mig i sängen, kramat kudden och blundat en sväng?
Jo det vore nog bäst det. Hoppas på en bra dröm kanske?

A sweet dream or a beautiful nightmare.Hej jag är en förvirrad tjej som säger hej!Äsch godnatt nu!


Puss hej!Well, Sigman har varit i diket förut..

Oh lover, i'm lost..

Rachael Yamagata - Duet


Oh Lover, hold on
'till i come back again
for these arms are growin' tired,
and my tales are wearing thin

if you're patient I will surprise,
when you wake up i'll have come

All the angerwill settle down
and we'll go do all the things we should have done

yes i remember what we said
as we lay down to bed
i'll be here if you will only come back home

oh lover, i'm lost
because the road i've chosen beckens me away

oh lover, don't you rome
now i'm fighting words i never thought i'd say

but i remember what we said
as we lay down to bed
i'll forgive you oh
if you just come back home

hmmm mmmm
hmmmm mmmm

Oh lover, I'm old
you'll be out there and be thinking just of me

and i will find you down the road
and will return back home to where we're meant to be

'cause i remember what we said
as we lay down to bed
we'll be back soon as we make history.Fan jag gillar den där låten. Den är så härlig. Den får mig att tänka,gör mig småsorgsen.. men det gör ingenting.. För den ger mig ändå en härlig feeling..

Äh!

Jag är lej... känner mig så deppig nu.. Fan helvete då..


Kan det verkligen aldrig få gå bra?It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
.Jag känner verkligen att jag skulle behöva världens största kram nu!

Men de blir till å krama kudden...
Funderingarnas mästare...

Jo, kl. är fan 2 på natten, och jag är vaken i vanlig ordning..
Sitter och snusar som en tok och lyssnar på musik.. Får nog snart snusbränna, mindre skönt..

Blir så irriterad att man alltid ska sitta å fundera så mycket på nätterna.. I och för sig, på dagarna försöker ja hålla mig så sysselsatt som möjligt.. Men på natten blir man sysslolös, och ensam, då är det hyfsat oundvikligt..
Ont i nacken har ja å, lejsamt som satan.. Stel som en jävla gnu!

Hoppas hoppas HOPPAS det blir en litten roadtrip till Sandviken i helgen, skulle vara så otroligt skönt å komma bort en sväng, om så bara för en dag, skulle nog muntra upp mig lite.. Och då får ja träffa Hellepelle som ja saknar som en tok! Hellelelleleeen som ja inte träffat sen i somras! Fy och skam att det gått så lång tid sedan vi sågs senast!

Tog å följde med Malin till staden idag också förresten, hon skulle gadda sig. Jävla nice tatueringen är! Men den är inte riktigt klar än.. Men det gjorde lite för ont där när dom skulle fylla i färgen på den, så fick ge upp för den här gången å göra klart nästa gång.. Fy fan gjorde ont på mig å när ja såg Malin fick ont.. Huvvaligen.. Tycker fan de gör ont å tatuera sig ja. Tycker hon gjorde de jävligt bra som orkade lida igenom så mycket som dom hann göra på den, för inte fan är tatueringen liten hell.. Kommer bli as nice!

Va kan hända imorgon tro? Jovisst ja, ska bli storstädning av Zigges terrarium när jag vaknar, sen blire kanske till å hälsa på Sofie en sväng.. Sen skulle ja inte bli helt överraskad om man skulle umgås litte me Malin å Frank också! Aja, kanske inte blir en helt händelselös dag imorgon i alla fall..

Ibland undrar jag, varför kan de aldrig gå riktigt bra för mig?! Hmm, alltid nånting som ska krångla. Om det finns en gud så måste ja be honom sluta jävlas med mig, börjar bli smått tröttsamt att ingenting går bra för mig. Han måste ha placerat mig på fel lista, borde fan vara på snäll listan ja.. Slutar han inte jävlas får ja nog fan köra över han med Sigman.. El Sigmo!

Aaah, tänk om ja bara kunde stänga av mina helvetes jävla tankar i huvudet ibland.. Skönt de skulle va. Hur gör man? Tips tack!

I need a job! Kollade platsbanken för någon timma sedan, well.. Hittade något som ja skulle kunna söka på. Men må skicka skriftlig ansökan skickad med post.. Så får försöka rycka upp mig någon dag snart å skicka iväg nå snitsigt brev till dom. Sen hoppas utav bara helvete att man kanske slipper arbetslösheten snart..


Näää.. ja sitter bara å kladdar ner en massa nu som bara poppar upp i huvudet, en massa skit, men fick skriva av mig litte i alla fall.. Fortsatt ointressant och helt onödig läsning gottfolk!

Kramas litte me kudden strax kanske? Mjoo, låter mysigt. natti!

Tooudelouu motherfuckers!!Well gud, om du nu finns.. Du vet va som väntar...

Du får inte...

Sonja Alden - Du får inte


Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro.


Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.


jopp...

Sweet dream or a beautiful nightmare.

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When I close my eyes I'm going out of my head
Lost in a fairytale, can you hold my hands and be my guide?

Clouds filled with stars cover the skies
And I hope it rains, you're the perfect lullaby
What kinda dream is this?

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you
(Turn the lights on)

Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
(Turn the lights on)

My guilty pleasure, I ain't going no where
Baby long as you're here I'll be floating on air
'Cause you're my

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you
(Turn the lights on)

I mention you when I say my prayers
I wrap you around all of my thoughts
Boy you're my temporary high

I wish that when I wake up you're there
To wrap your arms around me for real
And tell me you'll stay by side

Clouds filled with stars cover the skies
And I hope it rains, you're the perfect lullaby
What kinda dream is this?

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you
(Turn the lights on)

Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
(Turn the lights on)

My guilty pleasure, I ain't going no where
Baby long as you're here I'll be floating on air
'Cause you're my

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you
(Turn the lights on)

Tattoo your name across my heart so it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this?

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you
(Turn the lights on)

Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
(Turn the lights on)

My guilty pleasure, I ain't going no where
Baby long as you're here I'll be floating on air
'Cause you're my

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you
(Turn the lights on)Så jävla härlig låt, riktigt jävla bra e den.
Hörde den idag på Ica i Hackås haha, och tänkte tillbaka när man hört den förut.
Har lyssnat på den flera ggr nu ikväll.. Bara för den får mig lugn å avslappnad.
Tänker på ett riktigt trevligt tillfälle faktiskt, varje gång jag hör den.
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
.
Either way I don't wanna wake up from you...Hej jag är en förvirrad tjej som säger hej!

Jaha, va fan sitter jag uppe för nu egentligen?!
Ja kan inte sova, lejsamt! Skulle nog behöva gå i ide ett par månader, av diverse anledningar.
Jag ska tamme fan lära mig å stänga av skallen på nätterna så man somnar snabbare! Vore nåt de.
Men har som inte riktigt fått till det, jobbar på det iaf..  Skulle vilja ta en tripp till Sandviken, men har ja råd då?
Nää, så fan heller.. Jobb? Ja tack! Även att det tillkommit ännu ett problem på Sigman, bränd koppling.. Den bilen tycker nog egentligen inte om mig, bara ja som inbillar mig att den älskar mig.. Branog typiskt..

Nää.. Nu SKA jag fan sova.. De här håller inte!

Godnatt för faaeen!


Well, Hej jag är en förvirrad tjej som säger hej!

Hejda!

RSS 2.0