Scorpio.

Här är mitt dagliga horoskop enligt ditthoroskop.nu 

Torsdag
12/8 - 2010


 

Tur
Vid spelbordet får du antagligen inte uppleva några roliga stunder. Siffror och färger verkar helt enkelt inte gå din väg idag.

 

Hälsa

Känner du dig lite krasslig idag är det bara tillfälligt. Imorgon mår du bra igen.

Ekonomi
Akta dig för överdrifter när det gäller ekonomiska satsningar.

Arbete
Det finns för närvarande tecken på nya och annorlunda verksamheter i din tillvaro. Kreativ verksamhet tycks vara aktuellt.

Kärlek
Du bör inte vänta längre med att visa de känslor som du hyser för en viss person. Låt dig inte påverkas av andra i det här fallet.

Relationer
Trots att du inte försöker utmärka dig dras människor till dig. Din reserverade stil tycks göra dig intressant.Dagens och veckans horoskop enligt Spray.seDagshoroskop - torsdag 12 augusti

Du kan inte förvänta dig att andra skall vara så energiska idag, och sådant som har bestämts kan lätt komma att ställas in. Låt det gå några dagar.Veckohoroskop - vecka 32

Detta är långt ifrån årets bästa period för dig, och som mest kanske du bara känner för att gömma dig undan. Initiativ som du har satt i rörelse rinner ut i sanden, kanske för att de inte har föregåtts av tillräcklig eftertanke. I gengäld är detta dock också en tid när du kan känna att utvecklingen går åt rätt håll på det rent andliga planet. Kärlek ligger i luften, och även detta lyser upp ditt inre liv. Såväl romantiska drömmar som illusioner blomstrar, och vem vet... kanske kommer de att ge utdelning givet tid. I yrkeslivet kan du få en gynnsam vecka om du har möjlighet att ta initiativ som är särskilt kreativa eller underhållande.


Lite halvroligt med horoskop ju! :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0