Wake up in the morning feeling like...

Somnade på tok för tidigt igår, vaknade på tok för tidigt idag, men är då pigg som en mört i alla fall! :) Sitter ensam hemma nu och har fan ingenting å göra.. Tröök, syster e på skolan och mamma e i stan.. Borde plugga lite biologi, men de e fan frågan om ja kommer få nå gjort, alldeles för tankspridd nu!

Kl 15 slutar Sofie, så då får man äntligen umgås lite i alla fall, lät som de blir dollar store! Weeiii!

Näää, vill fan int plugga riktigt än heller, skulle ha kollat på en fin en film, men va ska man se dådå? Får kika trailers på youtube för lite inspiration tror ja.. Vill fan se Vampire sucks ja!! Verkar riktigt kul! Haha! :)

Nämen, tar och avrundar de här ja!


Puss hej!

Stupid hangover.

Jahapp, trodde då att lyckan lyste mot mig idag när ja slapp bakfyllan, men nu har han smugit sig på mig den jäkeln. Huvudvärken har kommit nu, försenad är den då fan, den brukar redan gjort mig sällskap när ja vaknar i vanliga fall.

Nu skulle man nästan varit upp till stallet en sväng och hälsat på Hector och hans lilla fruga Leona. Tror ja gör de bums sen blire hopp in i duschen! Ladda batterierna lite, för de här kommer bli en lååååång natt!


Puss hej!

Dagen efter.

Och jag mår prima idag, ingen bakis bara lite trött! Det tackar vi för!
Nu ska jag iväg till Sofie och mysa ett slag, kanske köpa sig lite kebab också. För även om ja int känner mig bakis så agerar då min mage som han alltid göra dagen efter... FET MAAAAAAAT!

Here i go again!Puss hej!

Drunken lullabies.

Har varit nere hos Stefan och druckit öl, det var trevligt de! Jag, Sofie, Stefan, Jens, Marcus, Frank och Tommie. Bara kollat på massa skit på datorn och lyssnat på massa gamla låtar! :)

Efter att ha sagt i över en timma att ja ska dra mig hemåt så har ja äntligen kommit hem, lite seg ja! Skulle ha gjort natti strax så ja orkar med kvarna imorgon, har näst intill bestämt mig att ja ska dit! Men visst, vädret och vad kompisarna ska göra spelar en STOR roll i det hela, särskilt kompisarna. Utan dom vill ja väl helst inte sticka iväg, känner mig rätt vilsen då. Så HOPPAS att ja får med mig Jenny ut iaf!

Fan, ja blir bra brydd ibland. Men, well, säg när man inte blir det. Både posetivt och negativt de där! Haha! ;)

 Nä nu ska fröken fanimej sova!


Puss hej!


mmm beer...

Bad hair day.

Nu är det strax dags att krypa ner under täcket för mig, tänk att jag då alltid fastnar vid datorn när ja ska sova.. Helt hopplös, haha!

Var i stan idag med Sofie och Leo och sprang runt på lillänge, handlade lite ormmat och ny terrarieinredning, bestående av ny bark och sand. Fattar inte, barken är så äckligt dyr. Brukar köpa en 24 l säck annars med bark, hmm tror de är 24 l iaf, och säcken ja kolla på idag kostade 445 kr. En sån säck går det åt på Zigges terrarium. Idag köpte ja två mindre säckar som kostade 153 kr st istället och något kilo sand som kostade 15 kr/kg. Kom väl upp i samma summa ändå men är då fan så mycket snyggare med sand i terrariet ändå. Plus att ja tror Zigge gillar sanden! Enda nackdelen är väl när man ska ur med skiten, för de väger ju bly den där sanden, plus att den smyger sig in i alla småvrår i terrariet, nästintill omöjligt att få bort allt. 

Hittade ett terrarium jag gärna skulle vilja köpa idag på blocket. Ett stort å fint ett. Är ju rena lyxvillan för Zigge de. 3000 spänn ska dom ha för det, och då medföljer en massa grejer också som int alls är billigt annars. Finns det kvar när mina pengar rullar in från Miroi tror ja nästan ja måste ta en tripp till Rättvik och köpa de. Såg ju fan fräscht ut, Kolla här!


Har kollat på film ikväll med Jenny, Mattias och Lena också i Botåsen. De va mycket trevligt, kikade på A-team. En grym film, bra var den men halvsvårt å hänga med i svängarna ibland. Ingen film att bara ligga å slökolla på, denna behövde lite mer koncentration. Kallt som fasen var de ju ute å, slängde på mig mössa ja och en tjockare jacka. Blev syrrans mössa ja fick på mig med texten "Bad hair day", men stämde ju då mitt hår inte alls ville visa sig från sin bästa sida idag, haha!

Jag vill på kvarna i helgen!! Tror de kommer va skitkul, och mycket folk är väl självskrivet när de avslutning å allt. MEN, verkar int som någon av damerna ska ut, Sofie ska ha Leo, Jenny vet inte, Lena vet inte heller, Josefin ska på 30-års kalas. Ska fan köra med övertalning, tjata-tills-dom-ger-med-sig metoden, kan funka? märks väl.
Frank vet inte heller, försökte tjata att han skulle gå me mig, men då lät han väl bara ännu tveksammare, haha! Förkalas i Salom som de låter, me flak å allt. KUL, om de inte regnar förstårs. Åh, måtte de bli sol å värme på lördag? Ska flirta lite me vädergudarna, kan ju funka.. Den som lever får se..

Igår var en riktigt härlig dag, kände mig väldigt glad! Bara en liten småsak kan göra ens dag ibland! :) Och denna dag var int så pjåkig heller, ska int klaga, bara tacka och ta emot! :) Hoppas helgen bär med sig samma stämning bara!  

Nä nu ska lilla fröken jag sova lite, för måste då va uppe i hyfsad tid imorgon, ska skjutsa Frank till stan, och de känns som de kommer bli en heldag i staden, även om han säger att de int blir så, så har ja de på känn, haha!
Sen hoppas ja på en kaffe med en person ja int har sett på lääänge känns det som, saknar han ju faktiskt, så vore grymt kul å se han!


Nääääemen, natti då!


Puss hej!
Bad hair day.


Little miss curious.

Förresten, som den extremt jävla nyfikna människa jag är.. Vilka läser här? Har sett på statistiken att några stackare är in och kollar.. Till och med 7 st unika besökare för någon dag sedan, kors i taket! Haha!

Såå, vem vem vem? Någon som törs ge sig till känna? :)

Puss hejs!

Äh jävla 2010.


Vilket jävla väder?! Blir ju fan förstörd på de här.. Ta mig långt härifrån? Ett annat land? Värme? JA TACK!
Jag börjar känna att jag vill flytta ifrån de här nu, men vart skulle man ta vägen? Inte kan ja söka skolan där än heller.. Insökningsdatumet är i April någon gång tror ja.. Lika bra och sätta fart med pluggningen så man kan söka någon gång då..

Fast vill ja plugga det? Det är så mycket som snurrar i huvudet på mig nu att jag bara vill lägga mig i en grop och självdö där.. År 2010 har hittills varit ett rätt så pissigt år, ingenting har gått bra.. Sigman har stått trasig sen i Februari!? Sigman min lilla älskling, med sina fina minnen, nyårsminnen! Hehe! ;) Och även andra minnen, som inte jag är delaktig i, huvva! Haha!

Jag saknar den bilen så det gör ont, måste få han till en verkstad så man kan felsöka den.. Klarar snart inte av att ha mammas bil längre, känner mig sjukt isolerad och otrygg med den.
Blir uppriktigt sagt ledsen varenda gång jag tänker på sigman som står där ute, och vad mycket fel de är på den, hur mycket som måste fixas.. Som jag ändå måste sälja om jag lagar den, min stora kärlek. (Förutom en mustang GT 500 då).

Fan, och jag sitter fortfarande jobblös, vilket jag har mig själv att skylla, i know. Men det är fan inte roligt att sitta hemma på dagarna längre. Får panik, förstår inte varför ja känner mig så instängd hemma?! Nej, ska fan skaffa mig ett jobb nu så ja kan flytta hemifrån, för jag vill inte bo här hemma längre. Det håller inte.

Även så finns det någon person som försvunnit bort från en också, och han är väldigt saknad. Så långt bort är det inte, men finns väl annat som styr de där. Ses gör man då aldrig i alla fall.. Sen finns det en annan person som också försvunnit ur ens liv på sätt och vis, och vad som hände nu såhär i efterhand tror ja inte riktigt ja förstått, det gick så fort på något vis. Men ibland känns det tomt utan henne. Men man kanske växer ifrån varandra?

Jag är då så glad att jag har Sofie i alla fall, my sunlight! Och dom andra små damerna som sprider massa solsken runt sig! :)

Ja jag säger ju det, år 2010. Lite pissigt, men jag har mig själv att skylla. Jag är en dum flicka!

Haha herregud, tror fan att jag är i en svacka nu, känner mig smådeppig hela dagarna, känns hela tiden som om något saknas, men kan aldrig sätta fingret på vad. Känner mig väldigt ensam ibland, fast jag inte ens är det. Hoppas att jag kommer ur den svackan snart, för jag känner inte riktigt igen mig själv just nu.

Nä, från och med det här pissiga inlägget ska jag vara positiv, antar att de int går bättre precis om man är negativ hela tiden.. So, from now on.. A happyface! :)

Puss hej!

Forget about the past.

Åh, idag känns som en lite bättre dag.. Hoppas jag i alla fall.. Känner dock att jag skulle behöva en stooor kram!

Sov rätt länge idag också, men int som igår i alla fall! :) Fan, de har plingat i telefon hela morgonen ungefär, sen när fick ja så mycket sms? Blev lite brydd, haha! Men de e ju lite skoj ibland de å!

Tänkte ja skulle försöka kicka igång min gamla telefon, den tvärdog ju i vintras, glappade som fan när man skulle ladda den, så tillslut gick de int. Men bara ja hittar laddaren så funkar det nog med vilja, våld och vaselin! Skulle va kul och se en massa gamla meddelanden, där finns det nog diverse, är bra nyfiken när man int minns allt.. Lite minnen på både gott och ont kanske.. :) Ibland kan man sakna de förfluta, bara förra sommaren kändes av någon anledning så mycket roligare än denna. Men lika bra och sluta upp med de på en gång, bara blicka framåt. Forget about the past, there is no coming back anyway.. Den här sommarn är ju inte fy skam direkt den heller! :)

Skulle jag ha varit nyttig och tränat lite snart, fick hem två träningsdvd:er till idag, så nu jävlar blire åka av! Skaka rumpa, skaka rumpaaaa!


Puss hej!Härlig bild.

Malum quidem nullum esse sine aliquo bono.

Århundradets tråkigaste dag.. Har varit hemma HELA dagen, börjar känna att det ger mig panik, är så sjukt uttråkad och rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Hjälp! Hade gärna velat hälsa på Sofie, men hon ville helst bara vara själv ikväll och slöa då hon haft en jobbigt dag på jobbet, så well..

Funderar på om jag bara ska ta bilen och åka en sväng, vrida på maxvolym på stereofan och poppa, och bara åka lite, är skönt de, plus att ja kommer hemifrån en sväng.. Känner mig så otroligt frustrerad, men varför? Nä, jag har nog helt enkelt en dålig dag.. Så måste det vara, eller?

Även att jag skulle behövt plugga, men har ja gjort det då? Näe.. Det är som en spärr, jag vet att jag måste, men likt förbannat gör jag det inte.. Jag bara gör helt onödiga saker istället.. Måste verkligen bättra mig på det.. Får ju ångest varenda gång jag kommer på att jag borde plugga.. Det är nästan som att jag ger upp i förväg, att jag i förväg bestämt mig för att de inte kommer funka.. Men så kan man ju inte göra?! Fy på mig..  

Nä, nu tar jag bilen och far en sväng...


Puss hej!
Malum quidem nullum esse sine aliquo bono.True blood.

Nu ska jag fan ta och se senaste avsnittet av True Blood, fly verkligheten ett tag! Den är fan riktigt bra den serien, på ett skumt sätt..

Även, gjorde mig en macka nyss, en baugette med ost och paprika. Och när ja skulle dela brödfan, så lyckas ja trycka knivspetsen i lillfingret, blev inget stort sår men fan va de int va skönt.. Så var ju bara linda på plåster på de.. Dagen börjar inge bra hell..

Ja just, har typ sovit hela den här dagen också bara för att ja int kunde sova inatt, KUL! Så imorgon måste ja fan upp tidigt, ska int börja vrida på sömnvanorna igen.. Huvva!

Funderar en del faktiskt på hur det skulle varit nu om saker och ting hade utvecklat sig anorlunda i börjat av året, bra eller dåligt? Antagligen mindre bra..

Nämen, kika klart på de där avsnittet nu sen göra nå vettigt kanske!

Äh, puss hej!

Silly girl.

Jahapp, här sitter man vaken 03.49, but why? Nä har fan int en jävla aning egentligen, bara grubblar på och filosoferar som vanligt.. Och min lilla misse Kito ligger på sängen här bredvid så tyst så, och ser så förbannat jäkla söt ut, tror ja lägger mig där å myser en sväng snart..

Åh, skulle vela ha lagt mig och kollat på en film, en sån där film som gör en så jävla glad, en så vill ja se.. Som man kan pigga upp humöret lite med, men kommer int på någon sån just nu.. Fan å..

Förstår int, den här lilla ensamhetskänslan som smög sig på mig tidigare idag sitter fortfarande i. Måste va vädret å allt som gör det, hösten närmar sig å de blir bara kallt, blött och mörkt.. Är inte så överförtjust må jag säga, huvva.. Hur kommer det sig att man börjar känna sig lite ensammare på hösten än på sommarn? Hur kan årstiderna påverka en på de viset? Jävla årstider, lite stryk borde dom allt ha!

Fan, påtal om höst.. Int så jävla långt kvar innan man blir lite äldre å, hela 21 år.. Sedärja, Oktober kommer ju vara här på 3 röda.. Det betyder ju även att de snart är ett år sen ja gjorde min andra tatuering, dags för en tredje då alltså.. Hell yeah! Vart skulle man satt den då? På något diskret ställe i alla fall..

Fan, ja skulle nog ha köpt mig en bok, så man kan läsa lite så man stänger av tankegången en sväng.. Fungerar ju faktiskt klockrent att läsa om man vill sluta tänka en sväng.. Så grymt skönt! Åh blev så sugen på att klinka på pianot, men de går int för då väcker ja ju resten av huset, och då blir de fan inte nådigt.. Dom skulle upp kl 6 imorgon..Horoskop från: Dagenshoroskop.seSkorpionen - Dagens horoskop


Skorpionen (2010-08-23)
En familjediskussion står i fokus. Du kan också känna för att dra dig undan allt och alla i kväll.


Skorpionen - Veckans horoskop

Skorpionen Vecka: 34 (2010-08-30 - 2010-09-05)
När man inte har en massa ouppfyllda önskningar, bär man inte på en massa frustration. Din frustration är kanske något positivt – du vill ha ut en hel del av livet. Du får antingen acceptera att p.g.a. dina ambitioner, kommer du att till och från vara helt underbart frustrerad. Eller också kan du stryka ner din önskelista och bara vara nöjd.

Nu känns det som jag bara skriver här för att ha något att göra, de är bara en massa onödigt som kommer ut.. Så tror vi avrundar här va.. Ska se om senaste True blood avsnittet kommit ut ändå så..

Tooudelouu motherfuckeeers!

Silly girl.

Tomorrow is a new day?

Åh herregud vad man mått piss tidigare idag, nu har det lyckligvis ordnat upp sig.. Har haft en jävla huvudvärk och mått illa, jävla förrädiska bakfylla.. Men man mår väl som man förtjänar förstår jag..
Skulle ha köpt mig en pizza tror ja, eller ja vet inte.. Att man ska få beslutsångest över de å.. Nä, kanske skulle haft kebab istället... hmm..

Fan idag är en sån här dag igen då man känner sig konstigt ensam, som om nånting saknas.. En dag då man nästan kan känna sig ensam bland människor.. Why is that? Men well, går väl över snart får jag hoppas..

Ibland känner man hur enformigt ens liv är, ibland ger det mig nästan panik.. Man vill göra något nytt, men törs samtidigt inte. Ska man flytta ifrån de här kanske? Ska ja söka in på den där skoljäveln och dra härifrån i 3 år, törs jag de? Vill jag ens egentligen gå den linjen? Funderar så sjukt mycket på de där.. Men kommer aldrig fram till ett vettigt svar.. Vad vill jag ens med mitt liv? Alltså jag har fan inte en jävla aning, just nu är de nästan så man känner sig instängd i sig själv.. Jag sätter hela tiden begränsningar för mig själv, not cool. Ingenting är omöjligt så länge man har viljan att göra det.

Tomorrow is a new day,
brukar det låta.. Men just nu känns det inte så. Just nu känns det mer som, Tomorrow is the same fucking day as yesterday. Typ.  Nä nu ska jag inte vara negativ här, men ibland tänker jag på det att mina dagar ser väldigt lika ut hela tiden, samma sak varje dag, och visst funkar väl det också, men ibland vill man bara försvinna iväg någonstans ett tag, ta en paus från min enformiga vardag.. Go wild and crazy! Eller nåt, haha!

Nånting som skulle vara riktigt grymt skulle ju vara att dra och jobba i Nya Zeeland på obestämd tid, vill ju så gärna till Nya Zeeland, det ser ju ut och vara så overkligt vackert där! Men de är nånting ja inte heller skulle tordas, antagligen. Fan, vilken fegis ja är.. Aja, en upptäcksresa genom hela Nya Zeeland kanske ja skulle våga i alla fall.. :)

Nä, back to the bed. Eller nä, skulle ju fan duscha ja.. Into the shower då..


Puss hej!


Hur fint som helst ju!!!

ett litet youtube klipp här å, skitfina bilder ju.

100 % Pure New Zealand

In Nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.

Såg boondock saints 2 igår, den var fan rätt härlig den filmen! Lite krångligt att hänga med i allt som hände, men annars så. Ska ta och se den igen snart så kanske man hänger med lite bättre i handlingen.. Älskar verkligen slutscenen i filmen, det absolut sista klippet man får se.. Dom är ju så sjukt grymma dom där bröderna! :)
Måste även tilläggas att jag älskar deras irländska dialekt, sån vill ja me ha.. Varför föddes inte ja som irländare? Haha! :) Nä, måste ta och åka till Irland någon gång, men först Nya Zeeland tror ja, det är nr 1 på listan..


Nä, grilla och dricka öl ikväll tro? Kanske kanske, men blir nog rätt lugnt, för ska då fan int missa holmen imorgon hell!Nä, nu måste ja dra mig härifrån, Oviken nästa då.

Puss hej!En sjukt härlig och nästan lite mäktig scen från filmen, och låten, mmh..
Boondock saints 2 - Rocco's speech
In Nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti...Can't sleep...

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do...


Nä, har lite halvsvårt att sova, var skittrött för en timma sedan, men gick ju över.. Håller på kör antivirus program på datorn och vill bli klar med det innan sovdags.. Verkar ha fått virus på min användare på datorn, men bara den, ingen av de andras användare. Hur fan går de till? Nu är jag så kass på datorer så de kanske är fullt möjligt, kanske rent av vanligt. Vad fan vet jag?! Tycker de verkar konstigt, kan inte starta något program på min användare, inte ens harpan. Men här inne på mammas användare funkar allt klockrent. Så jävla skumt.. Aja, nu försöker ja med alla medel för att få bort skiten! Måtte det funka bara!

 Försökte mig på ett pass där med tränings dvd:n. Känner att jag säkert kommer ha en djävulsk träningsvärk imorgon, lite pinsamt att man är så jävla otränad. Men äh, ska försöka va duktig och träna imorgon också, måste göra detta till en vana!

Nä åh, borde verkligen sova.. Men gör ja de då? Nää såklart inte, funderar starkt på att lägga mig på soffan, starta en film, och bara slökolla tills ja blir riktigt trött, sen skynda mig upp i säng! Lär sluta med att jag somnar på soffan istället och vaknar sent imorgon och har ont överallt i kroppen pga. skum sovställning.. Kul..

Imorgon blir det en tripp till Hoverberg förresten, ska hälsa på Josefin och missekattungarna! Ni vet, dom som ja berättade om i något tidigare inlägg, som vi räddade från loftet på den där lagårn! De va ju antingen rädda dom från loftet, eller så skulle dom små skjutas. Då va ju småmissarna alldeles galna, livrädda och helvilda. Dom är tydligen lite mindre vilda nu, så blir upp till bevis imorgon. Jag lär väl komma hem sen med diverse krigsskador istället, Haha! :)

Näe, nu slutar jag kladda ner en massa onödigheter här för idag. Ja skriver väl ner en massa nytt ointressant skit här imorgon skulle ja tro...

Även, snodde några bilder här från Josefins facebook, misse bäbisarna. Är dom inte söta?! Blir ju alldeles kär i dom. Att någon ens skulle kunna tänka sig att skjuta dom, fattar fan inte. Skulle aldrig klara av de ja. Här kommer tre bilder i alla fall:Sånna små sötnosar!Nä nuså, slut på det "roliga"..


Puss hej and tooouuudelouuu motherfuckers!!


Strip aerobics.

Well well, har tagit en promenix idag med Sofie i Böle. Rätt härligt, men otränad som man är hade man redan ont i kroppen idag, särskilt ryggen, sedan man grävt en där jävla ankdammen igår. Men det ska jag fan ändra på! Jag måste verkligen börja träna. Vill ha en snygg, lagomt vältränad kropp, bli lite smidig. Rumpa och mage känns som första prio att träna!

Köpte mig två tränings-dvder från Cdon som kom för någon dag sedan. Carmen Electra strip aerobic och Carmen Electra Lap dance. Jäkligt intressant faktiskt. Ser skitkul ut ju, men svårt. Må träna mig lite så ja blir lite vigare innan ja lyckas få ihop de där tror ja. Även så var dom såklart 3 och 4 i ordningsföljden av dvderna. Så nu har jag beställt 1 och 2 också. Måste ju träna upp alla rörelserna först innan ja kan ge mig in i leken! ;) Hoppas jag får hem dom på fredag då! Såå, ska bli intressant att se om sånna där tränings dvder funkar, kanske man lyckas utföra en snygg lap dance sen! Hehe..

Nä, tror faktiskt ja ska försöka mig på ett litet träningspass redan nu, så ja får känna mig lite nyttig. fast kanske man skulle ha kastat i sig lite mat först. Bacon och nudlar, mindre nyttigt.. Men gött! :)


Lap Dance..
Puss hej!

 


You don't know.

Åh, är helt slut i kroppen. Har precis grävt en liten ankdamm och Hector och hans nya fruntimmer Leona. Grävde en djup en grop, i med pressening i de, sen grus, sen en jävla massa hinkar vatten (då vattnet int funkar i stallet måste man hämta i en brunn bredvid). Ja grävde ungefär allt å min syster hämtade allt vatten. Jävla slitgöra. Jag sa de till Hector, att han är en liten jävla lyxanka han, som får en egen pool. Bortskämd är han å, verkade inge pigg på att bada när vi väl va klar.. Tack för den!

Ska väl iväg på kaffe i Botåsen hos Lena snart, måste nog bara vila lite först, och byta om. Sen vet jag int om jag och Sofie kanske ska iväg till Svensta och kolla hårfärg och drinkmixar! Skulle ha slingat håret lite, känns lite trist som det är nu. Avslutning på holmen på lördag, kanske skulle ha snyggat till sig till dess! Haha! ;)

Fan vad allting kan kännas hopplöst ibland, det är ingenting som funkar som det ska. Det är någonting som går fel hela tiden. Murphys lag visar sig överallt. "Om något kan gå fel så kommer det att göra det", Typ. Haha jag låter så sjukt jävla negativ, men ibland får man fan vara de! Bara man inte är det jämt och ständigt så.

Jag vet seriöst inte vad jag ska skriva nu, finns en jävla massa som snurrar i huvudet som man grubblar över. Men det är då mest tankar som jag behåller för mig själv. Så, det blir int bättre än såhär..

Nu ska jag gå ifrån datorn och byta om och slänga mig i bilen. 

Puss hej! 

Förresten:

Dagshoroskop - tisdag 17 augusti

Idag får du goda ekonomiska nyheter, och därmed kan du välja att unna dig själv något som du så väl behöver. Dagen genomsyras av en positiv atmosfär.

Veckohoroskop - vecka 33

Detta är en period när du lätt kan känna dig rätt isolerad och inte riktigt veta vad du skall ta dig för, oförmögen att verkligen använda dig av ditt inflytande för att få vad du vill ha. Du söker din tillflykt till drömmarnas och fantasins rike, och det är också här som du gör veckans mest berikande upplevelser. På ett sätt är detta en utmärkt tid för kärlek och för relationer. Du känner att du skulle kunna smälta samman med någon som har ett mycket fördelaktigt inflytande på dig. Problemet är att du kanske inte kan göra så mycket åt detta rent konkret nu, och kan behöva nöja dig med att drömma. Om en månad eller så kommer du att kunna bestämma mer.

http://www.spray.se/horoskop/skorpionen


Motorkultur 14/8 - 2010.

I lördags följde jag och Josefin med Jenny på motorkultur. Packade in oss i den rosa fina lilla bubblan och drog upp till Brattland där motorkultur skulle hålla till. Efter mycket stress och i tron om att vi var jätte sena kom vi upp dit och det var väldigt lite folk. Det visade sig sen att folket inte skulle börja ramla in förrän 4-5 tiden, och klockan var då runt 2. 

Vi drog iväg runt halv 4 tiden för att käka lite, blev en pizza i Åre. Sedan tillbaka, packa in grejer i bilen, sen blev det till att placera sig i leden för lite crusing till Åre, väl i Åre blev det fotografering för Wheels magazine. Fanns en massa snygga bilar att kika på, dock fanns det ingen mustang som jag vill ha med, det är ju i och för sig en nyare modell 06 - 08 jag vill ha. Men fanns ju en del andra nyare bilar med i hopen så.. Aja hur som helst.

Blev en liten snabb crusing i Åre efter fotograferingen, försökte följa resten av bubblorna, då alla dom skulle samlas på nån parkering för fotografering. Alla blev inte med, men några stycken blev det ju på bild i alla fall.. :)

Sedan blev det hemfärd, vilket kändes skönt då man var rätt trött, och frysen, satans kallt var det, och blåsigt, jävla äckelväder!

Sandra Winberg hade ju kommit upp med tåget den dagen, så hon satt hemma och väntade på mig, så skyndade mig hem och umgicks med henne resten av kvällen, trevlig lugn kväll med andra ord. Ångrar lite att ja inte var på kvarna, då christer halvarsson var där och uppträdde, men äh, avslutning på holmen till helgen som kommer, sen blir det avslutning på kvarna helgen efter det. Så de ska jag då fan INTE missa i alla fall! :)  

Även, har räddat fyra kattungar med Josefin, Sandra och Jenny idag. Dom var förvildade och riktigt svåra att få tag på. Men grejen var att eftersom dom blivit vilda så tänkte dom skjuta ihjäl dom, vilket Josefin inte alls gick med på. Så idag har man krupit runt i en jävla massa dam uppe på ett loft typ, i en ladugård. Huvva! Men fick tag på dom, eller ja Josefin fick tag i dom, och dom skrek som satan, rev och bet. Huvva! Små som attan va dom å. Och fruktansvärt söta.
Så nu bor dom i gäststugan hos Josefin, ska dit nånting i veckan och hjälpa henne med att göra dom tama.. :)

ÄVEN, så hittade vi en fru åt min anka Hector idag!! Han hade ju en höna som bästa kompis, men hon försvann spårlöst för lite mer än en vecka sedan, så idag lyckades vi hitta en liten anktjej åt honom. Kan ju va bra för honom att sätta på en riktigt donna istället för vanten som han kärat ner sig i.. Ni hörde rätt, en vantjävel. Förstår inte riktigt hur han kom på den idén, men tror han hur som helst behöver sig ett riktigt ligg. Hoppas verkligen han gillar henne bara, han såg så jävla brydd ut när ja släppte ut henne till han, haha. Tror faktiskt han försökte stajla lite för na, men han höll sig på avstånd. Dom verkar lite småblyg för varandra, men inge bråk i alla fall! Har stängt in dom tillsammans nu, men imorgon ska båda få gå ut! Så får se hur det går imorgon. :)Här kommer några bilder från motorkultur förresten: 


Jag och Jenny vid hennes fina bil.  


Riktigt nice.


Jenny, Josefin och jag posar med logo tröjorna.


Jenny, Josefin och jag med tröjorna.


Challenger, Nice som satan!


Haha, föraren till motorcykeln tyckte ja skulle provsitta!


Jäkla frän.


Nice!


Biiiiaatch!


Riktigt nice den å!


Pink Lady!


Söta bubblor på parkeringen.
Nä nu är det läggdags för mig. Godnatt!


Puss hej!

Malum quidem nullum esse sine aliquo bono.


Scorpio.

Här är mitt dagliga horoskop enligt ditthoroskop.nu 

Torsdag
12/8 - 2010


 

Tur
Vid spelbordet får du antagligen inte uppleva några roliga stunder. Siffror och färger verkar helt enkelt inte gå din väg idag.

 

Hälsa

Känner du dig lite krasslig idag är det bara tillfälligt. Imorgon mår du bra igen.

Ekonomi
Akta dig för överdrifter när det gäller ekonomiska satsningar.

Arbete
Det finns för närvarande tecken på nya och annorlunda verksamheter i din tillvaro. Kreativ verksamhet tycks vara aktuellt.

Kärlek
Du bör inte vänta längre med att visa de känslor som du hyser för en viss person. Låt dig inte påverkas av andra i det här fallet.

Relationer
Trots att du inte försöker utmärka dig dras människor till dig. Din reserverade stil tycks göra dig intressant.Dagens och veckans horoskop enligt Spray.seDagshoroskop - torsdag 12 augusti

Du kan inte förvänta dig att andra skall vara så energiska idag, och sådant som har bestämts kan lätt komma att ställas in. Låt det gå några dagar.Veckohoroskop - vecka 32

Detta är långt ifrån årets bästa period för dig, och som mest kanske du bara känner för att gömma dig undan. Initiativ som du har satt i rörelse rinner ut i sanden, kanske för att de inte har föregåtts av tillräcklig eftertanke. I gengäld är detta dock också en tid när du kan känna att utvecklingen går åt rätt håll på det rent andliga planet. Kärlek ligger i luften, och även detta lyser upp ditt inre liv. Såväl romantiska drömmar som illusioner blomstrar, och vem vet... kanske kommer de att ge utdelning givet tid. I yrkeslivet kan du få en gynnsam vecka om du har möjlighet att ta initiativ som är särskilt kreativa eller underhållande.


Lite halvroligt med horoskop ju! :)Errare humanum est.

Jajjemen, denna dag har inte varit den bästa precis. Men slutade bra i alla fall, skönt det! Haha insåg idag att ja och Sofie kan blir riktigt sura på varann. Det händer fan inte ofta, men idag började vi fan tjafsa. De var precis så jag skulle hem en sväng då, som tur var, så jag fick vara hemma ett tag och lugna ner mig lite, envis och för stolt som jag är. Så låg och funderade lite, och ju mer man funderade desto mer insåg man ju hur löjligt de var! Så ja ringde henne och vi rabblade igenom det lite snabbt. Sen var de toklugnt. Ingen sura miner då inte! Vart nästan lite förvånad själv när ja nästan väntat mig ännu mer tjafs, kan säga att ja satt på helspänn där först redo att vända taggarna utåt! Haha! En jävla tur att tjafs mellan oss är näst intill obefintliga! :)

Vilken tur jag har ändå som har en sådan bra vän, som vet precis hur man fungerar, en vän som man kan prata om allt med, som kan säga precis vad hon tycker och tänker om en. Det behövs, för ibland ser hon saker hos mig som jag själv inte ser.. Det är jag tacksam för! 

- En sann vän är en sällsynt fågel.


Hon och jag träffades på lekis i Gärdsta, vi var 5 år gammal. Hon skulle åka rutschkanan och jag, klättrade upp i motsatt riktning, i själva rutschkanan alltså. Så sa jag hej, och så blev vi bästa vänner.. Haha! Det är fan 16 år sedan nu, sjukt vad tiden går fort! 16 år är fan rätt lång tid ändå!

Oj, klockan börjar bli rätt mycket. Borde sova, men det kommer jag ju inte göra än. Är väl bara att inse fakta, jag kommer minst vara uppe en timma till.

Hoppas på finväder imorgon i alla fall så jag kan bättra på brännan lite, fuskade ju lite i solarium igår, och de har ju tagit iaf, det gillar vi! Solade lite idag, försökte faktiskt med toppless ute på altan, här som är så ödsligt, där är de väl då ingen som ser. Men var lite nervös att någon granne skulle komma inklampande på gårn, som skulle köpa ägg eller nåt, så blev inte så jävla lång solning för mig. Haha!

Nä, om jag skulle gått till tvn och sällskapat min syster på film, dom har slagit på Fired up, och den är ju bra om det är den film jag tror de är.. :)

Godnatt!


Hejda!
Haha förresten, hittade ett citat som jag tyckte va lite roligt:

- Anledningen till att män ger sina könsorgan smeknamn är att de inte gillar att en främling fattar 90% av deras beslut.

Källa: OkändCrazy cat!

Lyckades tvärslockna på soffan inatt jag.. Med ett avsnitt av kvarteret skatan, så jäkla slö var ja igår..
Och inatt kommer vår äldsta katt Oliver och fick för sig att tigga mat.. Och han har kommit underfund med att han kan bitas i näsan och fötterna för att man ska vakna..
Fattar int varför katta int bara kan äta torrfodret under natten då? Fast de är väl klart, han såg väl sin chans när han såg mig sovandes på soffan.. Ihärdig som fan var han också, puttade ner honom ett flertal gånger från soffkanten. Har lite dåligt samvete över det idag eftersom han är rätt gammal, men i och för sig får han väl skylla sig själv om han ska bitas sådär.. Och i näsan, de e lågt. Tur han int biter nå hårt.. 


The Crazy cat, Oliver!


Nä, om man kanske skulle gjort sig någon macka så man får i sig lite frukost? Mjoo.. Sen ringa Sofie kanske.. Ska ju på polkagris jakt idag, vi vart så sjukt sugen på de igår! Med violsmak eller nåt, e fan gott de!!

Min syster kampades nyss med ett sånt här älgflugsäckel-som-aldrig-dör, tror hon vann kampen. Hon hällde vatten över den sen sprayade hon ner den totalt med doftspray (?!). Verkade vara effektivt iaf, men hon tror inte att den dött än.. Men de har den ju såklart.. Den må va nästintill okrossbar, men parfymen stod den int emot, Haha!! well, kanske man ska sitta redo med parfymflaskan nästa gång ett sånt fanskap dyker upp! :)Appropå mest ingenting, jag tycker fan den här låten är härlig ja.. Man blir nästan lite glad av att höra den på nå vis..

Shakira - Waka waka (This time for africa)

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
This time for Africa


Nä, nu ska jag göra mig lite frukost. Sen skulle man ha kollat på lite jobb på arbetsförmedlingen också. Dags nu kanske!


Puss hej!
Omnium rerum principia parva sunt.Have you heard the news today?

Resan till Tallinn var härlig.. Lite småtrubbel hit och dit ibland, men ingenting märkvärdigt.. Det stora minuset var väl den otrevliga personalen på båtfan, och lite för lite fylla för min del, annars så!

Sitter hemma nu och snorar, när fan ska förkylningen ge med sig? Fattar fan inte, jävla skitförkylning!! Men den BORDE ju gå över snart, har fan haft den ett tag nu..

Sov även hela jävla dagen idag, kändes int direkt bra om man säger så.. Vaknade kl. två på soffan och funderade hur fan man kunde sova så länge på en soffa, där brukar man ju vakna ganska tidigt.. Sen vandrade ja upp på rummet för att byta om, hittade min otroligt söta katt Kito i sängen och la mig bredvid han en sväng och myste, och somnade igen.. Vaknade väl lagom till middagen.. Snacka om slutkörd?! Måste va förkylning och för lite sömn som ligger bakom det..

  

Två halvgamla bilder på mig och min älskade sötkatt!


Appropå ingenting, tänk vad jävla liten man är på jorden egentligen, vilken liten obetydlig fjutt man är.. Det finns så otroligt många människor på jorden, och hur många känner man av dom då på en skala? Hur många känner ihuvudtaget till ens exitens? Knappt en jävel.. Inte många där heller som skulle beröras av ens död! Sjuk tanke egentligen.. Det är sådana gånger det är svårt att tänka att man är speciell, att det bara finns en som mig.. Känns som nå jävla bullshit de! Man är bara en i mängden.. En liten obetydlig fjutt på jorden.. Negativt, jo jag vet, men förjävla sant!

Då börjar man även tänkta på de här med att man säger att det någonstans där ute finns den rätte för dig.. The one. The love of your life! Men hur fan ska man hitta en sån av alla dessa jävla människor? Med min tur finns väl den personen på andra sidan jorden, så hittar ja aldrig karljäveln och så förblir jag ensam.. Hemska tanke! Jaja, tur ja int e bi elle nåt då, då hade de varit lite svårare.. Nu har ma ju iaf lite mer begränsat urval.. Något positivt i det hela! Nä jag får nog faktiskt börja undersöka det i Sverige först, är nog enklast de. En kille i utlandet blev ju lite omständigt i längden. Det som var positivt var ju i och för sig att man kom över han rätt snabbt då det inte fanns någon risk att springa på han på stan eller nåt. Haha!
Nä fan, undra om det verkligen finns något sådant som "the one"? Är fan frågan om det, visst man kan ju hoppas, men är lite tveksam där...

Jag borde då verkligen sova egentligen, men eftersom jag var så jävla klantig och sov hela dagen är jag ju inte trött.. Bara hungrig! Fy fan vilket klantarsel jag är, ska fanimej kliva upp i bra tid imorgon!! Jag ska, jag ska, jag ska! Men va fan ska man göra imorgon då tro? Se senaste avsnittet av True Blood i alla fall.

På tisdag blir det nog staden i alla fall, Frank vill klippa sig och behöver skjuts.. Jag skulle velat in en vända å och sola lite solarium, jag vet det är sommar, och man kan sola ute som vanligt folk, men jag som har lite svårt för att bli brun må ju fuska mig fram lite.. Jäkla elände det där.. Tänk om man kunde bli brun bara av att tänka sol, skulle ju va grett de! Även så får jag nog köra Franks bil in till stan, och den är fanimej askul att köra, så jag klagar då inte! Fort går den! :) 

Påtal om bil så funderar jag nu starkt på att laga Sigman, sen kan ja köra den så länge, lägga ut den på blocket, sälja den och köpa mig en ny bil.. MEN kom ju ihåg idag att ABS lampan lyser ju i den, och det är osäkert om hela ABS fan är trasig eller om det bara är nåt litet fel någontans, typ en givare eller va fan de heter, har int stor koll på bilar ja tyvärr.. Det är rätt så avgörande för hur jag ska göra med bilen.. Så törs inte köpa några delar till den förrän jag vet de.. Nu är det tydligen även så att batteriet dött helt på han, så måste köpa nytt sånt också.. FAN, skulle haft någon som kunde felsöka min stackars bil! Vill ha hjälp att hitta ABS felet där, måtte de vara nå enklare fel än att hela ABSen tagit å gett upp.. Det är tydligen jävligt dyrt.. :( ÅH va fan ska allting krångla jämt för? Jämt jämt jämt! Nä det är väl någon högre makt, "snubben där uppe" (gud heter han va, finns han?) som jävlas med mig, när den snubben är på dåligt humör, ja då får jag ut för det.. Så känns det i alla fall.. Nä ja tror egentligen inte på gud, men visst, stunder då det går dåligt tror ja nästan att jag blev skapad för att någon skulle ha något att roas över.. Skadeglädjen är den sanna glädjen var det va? 

Nämen nu får jag ta och ge upp de här, gå och lägga mig kanske? Njaa fika och lite tv först kanske, sen sängen.. Åh trist att sova själv, skulle vare gött med lite sällskap ju! Jaja, krama kudden går väl de å..


Förresten, en låt som är sjukt skön kanske är på sin plats.

Melanie Fiona - Monday morning


Natti och pusshej!!Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
- Nalle Puh.
  


Bye bye Sweden, Hello Tallinn!

Snart så bär de av!!! Weeii, kl. 4 inatt/imorgon närmare bestämt.. Sen är man väl i Sandviken någon gång där på tidig förmiddag.. Sen blire bussen ner till Stockholm, sen på Tallink silja. Woho!

Jag och Sofie har laddat upp med någon öl inför bilresan, bara för att ha nå att göra :) Först må vi väl sova lite i bilen hoppas ja, annars blire branog trist! Går ju int skitfort när mamma sitter bakom ratten precis, och kör ja får ja int köra nå fort heller.. Boooring!

Påtal om bil, har suttit och kollat bilar på blocket idag, och hittade en som verkligen fångade mitt intresse.. En Mercedes E 300 DT Sportline -93... Turbodiesel, låter grett i mina öron! Och den va int så dum, i en grön nyans, rätt fin, riktigt charmig en sak! Den vill ja fanimej ha! Hoppas int att den e såld! Så ja, vore som grett å åka och kika på den.. den fanns i Bollnäs.. Och må va lite drag i den.. Annars blire inge kul! Men de tycker ja då fan de borde va! :)

Nä nu får fan Sofie pallra sig hit snart så man kan göra nånting, börjar bli uttråkad.. Skulle egentligen ha packat, men det är så sjukt tråkigt!!  Nää, får nog gott vänta tills Sofie kommer så får hon hjälpa mig, annars hamnar väl hela garderobjäveln i väskan tillslut...

Och visste fan, ska städa lite åt Zigge.. Den lille busen har rivit ner alla sina växter, sen har han bajsat å, vilket ja så fint måste plocka ur.. Blää! Sen kanske ja skull ha tagit ut han lite så han får krypa runt lite på golvet, den lille sötormen!

Nää, ska köra igång med det då och sen slänga sig framför tvn och se lejonkungen 3 å paranormal activity kanske!! :)


Puss hej!Såhär ser Mercan ut, int så tokig va? :)


Skorpionen.

Haha kikade lite på mitt horoskop. Är ju lite roligt de faktiskt! :)


(Hittade detta på: Spray.se/Horoskop)

Skorpionen 23/10 - 22/11

Dagshoroskop - måndag 2 augusti

Du befinner dig i gott sällskap idag och kan verkligen njuta tillsammans med människor du tycker om. En konstruktiva anda präglar dina närmaste relationer.

Veckohoroskop - vecka 31

När Skorpionens planet - Mars - tagit steget in i Vågen och i början av veckan står tätt samman med Saturnus, sätts du till en början under ett betydande tryck. När Mars sedan rör sig vidare för att möta den sällsynta och extrema kvadraturen mellan Jupiter och Pluto på onsdag, kan det lätt uppstå en överväldigande känsla av att du fångas upp i händelser över vilka du inte har någon som helst kontroll, och som uppenbart är orättvisa eller rent av inhumana. Detta är dock en tid när din annars ansenliga viljestyrka inte förmår ändra på saker och ting. Du behöver istället kunna hålla låg profil så att du inte hamnar i skottlinjen. Framme vid mitten av september ändras saker till din favör.

Månadshoroskop - augusti 2010

Månaden inleds med att du upplever något av ett kaos inombords. Ibland kan det kännas som om du fängslas av yttre omständigheter, och du känner en otroligt stark drift att slå dig fri. Ändå hålls du tillbaka av din egen inre auktoritet, som talar om för dig att familjeomständigheter kräver din närvaro. Augusti tillbringas annars i något av en drömvärld, där du tillåter fantasin att vandra fritt utan att du själv kommer ut särskilt mycket.


I fantasin kan du uppleva mycket som är vackert, och i din egen privata värld kan du tillåta att romantiska drömmar blomstrar. Detta är också en tid för film, musik och poesi, särskilt sådan där föreningen av man och kvinna är som en andens frigörelse. Det som är drömmarnas stoff i augusti kan bli verklighet i september, och det finns antydningar om ett starkt själsligt band som börjar att ta form senare under året, och som kan minna om en period i slutet av 2002.


Eftersom du föredrar att tillbringa mycket tid för dig själv och leva nära din egen inre själsfrände, tenderar du att ignorera ditt sociala liv. Men du kommer inte ifrån att det ändå ställs krav på dig socialt, och du får ge det här området en hel del uppmärksamhet. Framme vid slutet av månaden kan du behöva bli på det klara med vilka du vill skall ha ett verkligt inflytande över ditt liv, och vem du behöver kapa banden till. Att sortera bland dina relationer nu är bara sunt. Gamla vänner försvinner, men nya kommer till.
(Hittade detta på Twice.se)


Skorpionen - Årshoroskop 2010

Inom kärlekslivet och inom ditt sociala liv händer många spännande och roliga saker under år 2010. Även om du är mycket ambitiös, kan du på grund av Mars påverkan göra misstag. Bland annat kan du hamna på kant med någon chef och du får även se upp med ryktet. Dolda faror lurar under augusti månad. Den ekonomiska situationen är oförutsägbar och instabil.

Skorpionen 2010: Kärlek och relationer

Med Jupiter - Uranus konjunkturen i erotikens hus är det troligt att en ny relation inleds under 2010. Detta blir en stor överraskning för dig, eftersom du faller för en typ av människa som du aldrig trodde att du skulle falla för. Det som du kommer att uppleva kommer att vara unikt: En intensiv erfarenhet, annorlunda alla andra relationserfarenheter.

Venus kommer att befinna sig i ditt tecken under hela året. I synnerhet under september, oktober samt december 2010, som är mycket intensiva månader, kommer kärleksrelationerna att vara viktigast för dig. Om du redan befinner dig i en relation, kommer 2010 att erbjuda dig möjligheten att upptäcka nya saker som rör kärlekslivet och samlivet.

Skorpionen 2010: Hem och familj

Under 2010 kan oväntade saker äga rum som har med barnen att göra. En möjlighet är att du plötsligt inser att du väntar barn. En annan är att något av dina barn får en stor överraskande chans eller möjlighet. Du är inte så intresserad av hur det ser ut hemma. Möjligtvis får du problem med dina föräldrar.

Skorpionen 2010: Yrkesliv och pengar

Behov av att göra framsteg, behov av att visa vad du går för - det är på det här sättet som Mars påverkar dig under de första fem månaderna år 2010. Du kämpar för något, konkurrerar mot någon, utmanar någon eller svarar på en provokation. Det finns en konfliktrisk med chefer och auktoriteter. Det finns en möjlighet att du skaffar dig ett dåligt rykte. Var försiktig.

Under sommaren (juni-augusti 2010), kommer Jupiter-Uranus konjunkturen att plötsligt att göra en förnyelse, transformation, innovation, något som kommer att förstöra dina initiala planer.

Under augusti 2010 kan du konfronteras med dolda fällor och faror. Den ekonomiska utvecklingen är ojämn och oförutsägbar under hela året, men en plötslig vinst kan äga rum när som helst.

Skorpionen 2010: Hälsa

Hälsan är ett känsligt ämne under 2010, som inte bör negligeras. Riskerna är större under sommaren, men lika stor är förmågan att hitta intressanta, kreativa lösningar.

Chanserna för att du ska förbättra din livsstil och göra dig av med dåliga vanor ökar.


Acoustic is the shit!

Jag älskar musik! Skönt det är att bara sitta och lyssna och bara va! Lyssnar ju på en jävla massa blandat också! Finns ju så mycket bra! just nu sitter ja å lyssnar lite på Plain White T's, jävligt härliga låtar har dom ju!

Här har vi några härliga låtar med Plain White T's:

Lonely september

Fireworks

Our time now

Let me take you there

Unconditional Love

Last call


Detta är en låt som jag snöat in på, den är ju så jävla härlig!

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie

Hittade faktiskt en bra akustiskt version på den också..

Love the way you lie acoustic cover


Jävligt intressant hur mycket bättre en låt blir så fort den görs akustiskt. Tycker låtarna är så mycket bättre i akustisk version, dom flesta iaf.
 
Här har vi ju några exempel:

Orginal version Måns Zelmerlöw - Hope and glory  Akustiskt version: Måns Zelmerlöw - Hope and glory

Orginal version: Jason Mraz - The remedy  Akustisk version: Jason Mraz - The remedy  

Orginal version: Rihanna ft. Jay- Z - Ubrella  Akustiskt version: Rihanna - Umbrella

Orginal Version: Imogen heap - Hide and seek    Akustisk version: Imogen Heap - Hide and seek  dött lopp?


Förresten, någon som hört Hallelujah på svenska? Måste säga, den är faktiskt inte alls tokig.. Den är faktiskt bra..

Molly Sandén - Hallelujah

Hitta även en akustisk cover på den också.. Tjejen har fan rätt skön röst faktiskt!

Hallelujah - Sanna Johansson & Sebastian KrantzÄh nu orkar ja int skriva någon mer låt... 

Tallinnresan Startar på Onsdag, inte alls långt kvar.. Läääängtar!


Äh, nu tar ja och kollar på senaste avsnittet av True Blood istället.. 


Hejda!

RSS 2.0