Freaky Friday...

Jajjemen, klarade av att vara chaffis till Fäviken också, det var faktiskt riktigt kul! Trotts en envis huvudvärk. Feejk spelade inne på området, riktigt grymt va de! Till och med så man dansade.. Fan, när vi gick in på området så var de fan jag som var mest på G.. Nästan illa de.. :) Äntligen hemma nu och ska strax krypa ner i min säng och värma upp mig lite, riktigt frysen efter att ha sprungit runt i blöta skor hela kvällen...

Fick köra Franks bil upp, och den e riktigt jävla härlig att köra den. Ska få nöjet å köra den till Oviken imorgon då den just nu står ute på gårn.. Meeen, kanske skulle ta och behålla den här istället... ;) Mest besviken över dagen är ja för att ja fanimej inte fick någon kolbulle!! Hela dagen gick jag och va grymt sugen på de, men vi kom upp för sent så han inte gå in på området över dagen... GRYMT besviken över de, visst.. fick en hamburgare, men de e int lika gott, inte idag iaf..

Får se va som händer imorgon då om man kanske ska ta sig en liten tripp till staden.. Försöka träffa Madde nå mer innan hon drar hem till Götet! :) Men en lugn lördag ska de bli!! Tar igen mig i Tallinn istället, då jäklar får de bli åka av!! På onsdag fär ma!! :)

Appropå mest ingenting.. Hur kommer det sig att man känner sig så ensam ibland? Även stunder då man inte är det? Jag förstår inte det där.. Men äh, tur de går över snabbt! :) 

Nu blire sängen, kommer snart somna sittandes här annars! 
Kvällens bästa bilder? Haha!
 

Drunk vs. Sober.Trevligt i soffan.If you like it doggy style baby...


HAHA älskar bilden!


Nej nu är det godnatt!

Hejda!

I'm so sick of...

Snora snora snoooora.. Hosta hosta hoooosta!
Här ska det jävlar i mig kureras! Har besökt apoteket idag, och fått med mig hela 2 hjälpmedel i kampen mot förkylningen.. Och lite Whiskey i skåpet i vardagsrummet, borde de ju va som grett sen!

Ska ju försöka ta mig på stråket imorgon, och då känns de inge roligt å springa och hosta på folk!

Färga håret ikväll å, en lite chokladbrun nyans, får se hur de går då! :)

Men nuuu, soffläge för mig.. En powernap kanske? Sen vidare för soffläge hos Sofie ikväll! ;)


Tjenamors!

Sömnlös i Välje..

Ja jo, skulle ha sovit ja.. Men är fan int riktigt helt trött för de än, förstår int riktigt varför.. Irriterande.. Eller joo, sov ju till kl 14 idag så är ju säkerligen därför...
Skulle väl egentligen gått å lagt mig i sängen och gjort ett giltigt försök att sova, men är alltför nyfiken om senaste avsnittet av True blood har kommit ut än.. Vilken jävla serienörd jag är!!!! Skäms på mig!

De e fan int långt kvar till Tallinn resan nu hell, längtar! Snart en vecka kvar.. Skönt att komma bort från Oviken en sväng, även om så bara 3-4 dagar.. Det räcker fint det! Får man ju handla med sig en massa alkohol hem, en hel del vodka.. Då ska de fanimej bli drinkkvällar!!! Rosa pantern å redbull/vodka.. ME LIKE!

Påtal om alkohol.. Hoppas fanimej förskylningen ger sig snart så jag får ta en svängom på stråket i veckan! Är fan rätt pepp på de!! Hoppas bara Sofie får någon barnvakt, isåfall bär de nog av på tisdag elle onsdag.. Skulle va asjävlakul de!

Men näää, nu ska ja fan kolla upp de där jävla avsnittet sen blire sängen!

Och nää, avsnittet hade inte kommit ut än, tuur, då kan ja gå å lägg mig nu! Då vet ja vad jag har å göra imorgon när ja vaknar istället! :)

Natti!


Feeling kind of sick!

Mhmmmm, en förkyld... Bitter liten människa.. De e ja de.. Bitter för att ja e förkyld.
Det är fan inte rättvist att bli förkyld när de e sommar, hur logiskt är det egentligen?!
Okej vintern, då går ja med på att man blir förkyld som en jävla gnu.. Men sommaren??!?!
Nä vart fan e världen påväg........

Nu som den förkylda människa jag är så ska jag ta en powernap.. Lite soffa, lite film.. Grymt!
Sen är man nog fit for fight!
Sofie lär väl ringa om någon timma, hon ska käka surströmming (BLÄ) i Böle, så ja ska hämta Frank som just nu åker med henne och ta med han hit till Välje.. Så han får väl stanna här över middag då! Haha! :P Grillat står på kvällens meny, gött de!

Även, ser ut som jag är chaufför ikväll, åt Sofie och Frank... kul, dom där kan ju vilja fara vart fan som helst dom.. haha!

Hmm, undra varför ja ens skriver här.. egentligen?!

Hejda!

RSS 2.0