Bakis dag..

Jo jo blev två-dagars denna helg.. Känns som jag kunde ha skippat en av dagarna.. Jag hatar att ha ångest efter en fylla, det är så förbannat jobbigt.. De är då man tänker att man ALDRIG ska dricka igen.. OCH idag har jag fanimej ångest.. För lite olika saker som kan ha hänt under kvällen igår.. Saker man sagt, som man kunde ha hållt käften om istället.. Bara saker man gör i allmänhet.. Pinsamma fyllesms, man vet att man skickat dom, men innehållet i dom minns man inte lika bra.. JOBBIGT läge som fan..

Nej vissa saker man gör på fyllan önskar man verkligen dagen efter att man aldrig gjort.. Mycket man ångrar, lite man kan göra åt det.. Sånt e livet.. Jag sitter och ältar skiten, men kan ju fan inte göra något åt det ändå.. Så deal with it! Är väl egentligen inte svårare än så..

Borde inte bry mig i å ha den där jävla ångesten idag, men jag är ju inte mer än bara människa..

Är sjukt seg nu, nästan lite illamånende å. Har då fan varit ur form hela dagen.. Huvva! En riktigt jobbig dag idag, men det är ju även självförvållat, men ack så jobbigt!

Nu ska jag nog se ett serieavsnitt, har bara int kommit på vilken serie ja ska välja än.. Sen ska ja nog fan hoppa i säng och avsluta denna jobbiga dag..

Så gottnatt då!

Hejda!


Jag hatar ångest!!


Nå utmaningstjoffs ungefär sisådär..

Tre saker jag inte förstår:
 • Varför man lyckas göra skumma saker på fyllan som man sedan ångrar dagen efter kanske?
 • Karlar, dom kan va komplicerade.. Bara ja som märkt det?
 • Varför det aldrig kan få gå riktigt bra? Är det inte det ena så är de det andra..
3 saker som finns vid mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
 • En snusdosa.
 • Ett lypsyl.
 • Mobiltelefonen.

Tre saker jag gör just nu:
 • Slökollar facebook.
 • Skriver blogg.
 • Funderar å filosoferar.. Å Har ågren..
Tre saker jag vill göra innan jag dör:
 • Skaffa barn.
 • Leva livet fullt ut!
 • Hmm, resa jorden runt kanske..
Tre saker jag kan göra
 • Överanalyser/Tänka alldeles för mycket.
 • Spela piano på gehör.
 • Skriva fort på tangentbordet kanske..
Tre saker jag inte kan:
 • Sluta älta saker.
 • Gå och lägga mig i tid.
 • Vara tyst.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
 • Magkänslan.
 • Vänners åsikter.
 • Skön musik!
Tre saker jag skulle vilja lära mig:
 • Köra som ken Block!
 • Att inte dra slutsatser i färväg.
 • Att inte ha förutfattade meningar.
Tre favoriträtter:
 • Hamburgare.
 • Sallad med vitlöksbröd.
 • Grillad fläskfilé med bea och strips.
Tre personer jag utmanar:
 • Hellepelle
 • Sandra
 • Johanna

Walking around in my head.

Borde väl ha försvunnit nu. Men det har det inte..
Fattar inte varför det ska vara så svårt med känslor?
Vad är det? snart 2 månader ungefär. Borde kanske ha försvunnit vid det här laget?!
Men icke.. Gillar inte de här med känslor, lyckas alltid få det vid fel tillfälle. För fel personer?
Är less på att stå där och känna något för någon som aldrig kan känna samma tillbaka.
När skall den där jäkla solen komma fram?! Efter regn kommer solsken brukar man ju säga.
Well, det regnar då hela tiden...

Att det ska va så svårt att tycka om honom?! Mina känslor är ju envisa som satan..
Dom vill int ge sig.. Så får väl leva med dom ett tag till då...

Eller dags att göra någonting åt det kanske? Maybe i will...Aren't you tired yet?! You have walked around in my head for a long time now..
.
Tycker Pon and Zi är så söta:

(Har letat upp dessa bilder på google.se)

Leka fotograf.

Var duktig och klev kl 09.30 idag, kan knappt minnas när det hände sist. Nu när man är arbetslös sitter man uppe hela nätterna och gör ingenting i princip. Så då sover man hela dagarna istället. Men igår somnade jag runt kl 00.00 någon gång. Va stolt jag var över mig själv! :)

Har inte haft så sjukt mycket att göra idag, har kollat lite om volontärarbeten på datorn, ja och Sofie är sugen på att göra något sånt, skoj! Sedan var jag till Hackås en sväng och drack kaffe med Frank och Fredrik, trevligt! Har jag en jävla tur kanske Frank och Fredrik kan fixa min bil idag, kanske, hoppas hoppas hoppas! Saknar min bil s mycket nu, skulle vara så skönt att kunna köra den igen, kunna va borta hur länge ja vill utan att ja ska behöva tänka på om mamma ska ha bilen eller inte, då det är hennes bil jag lånar. I want my own car!

Idag har jag lekt lite fotograf för att fördriva tid, kan va lite roligt ibland det faktiskt.

Lägger upp lite bilder här som jag tagit idag:


Äsch, nu ska jag göra något vettigt..

hejda!

Så länge vi båda andas.

Jaa, idag kom boken med posten. Weeeiii vad glad jag blev! Så länge vi båda andas, som är den fjärde Twilight boken. Även på engelska kallad, The Twilight Saga; Breaking down.

Jag älskar att läsa böcker, om dom är bra vill säga. Är dom riktigt bra är jag den som kan läsa flera timmar i sträck, jag kan verkligen inte lägga ifrån mig boken. Jag tänker hela tiden "okej, ska bara läsa klart det här kapitlet, sen så.." Men det blir fan aldrig så, är så nyfiken att jag börjar på nästa kapitel ändå. Därav att det inte alls tar lång tid för mig att läsa ut en bok på flera hundra sidor, åter igen, OM den är riktigt bra förstårs. De tre första Twilight böckerna avverkade jag på en helg om jag inte minns fel. Och det är ju ändå några hundra sidor i varje bok.

Twilight serien har just den egenskapen, den är verkligen helt trollbindande, man blir totalt uppslukad av den. Den är väldigt fint berättad och, åter igen, så älskar jag karaktärsbeskrivningarna. Jag kan verkligen inte lägga boken ifrån mig. Lyckades, turligt nog, slita mig från den någon timma nu när jag fick besök av Sofie, Malin, Frank och Viktor på en kopp kaffe.

Anledningen till att jag har tid att läsa så mycket nu är för det första, att jag är arbetslös. Den andra anledningen är att min bil är trasig, och jag bor mitt uti skogen, byn som gud glömde ungefär. Och det finns även en tredje anledning, min mammas bil är också trasig och just nu på lagning. Min pappa jobbar i skogen och har sin bil där medans min bror går i skola i staden och naturligtvis har sin bil där. Så det lämnar mig och min mor strandsatt i skogen. Och då är böcker en väldligt härlig lösning på rastlösheten.

Men imorgon, om jag har riktig tur, kanske min bil blir lagad. Remmen som behövs till min bil, är redan beställd och uthämtad, så nu hoppas ja bara på att dom händiga killarna har tid å fixa den imorgon. Isåfall blir det jävlarenamma åka av!! :)

Nu åter igen, tillbaka till böcker.
Det bra med böcker är också att man slipper tänka, eller ja, man slipper tänka på sina egna problem och enbart ägna sig åt karaktärernas problem istället. Det är så härligt, för jag är en människa som tänker på tok för mycket, grubblar, överanalyserar osv. Men när jag läser en riktigt intressant bok är mina problem som bortblåsta och jag ägnar mig helt åt karaktärerna och bokens värld. Så här har jag hittat en lösning för att få min stackars överanalysernade hjärna att slappna av och koppla bort omvärlden ett tag. Visst, det funkar ju inte hela tiden för ja kan ju inte sitta med böcker varje dag, 24 timmar om dygnet alla årets dagar. Men vissa dagar tänker man mer än andra, det är då böcker är bra.

Visst filmer funkar också bra om man vill fly verkligheten, men det är aldrig desamma som med böcker. När du ser en film kan ändå tankarna flyga iväg på annat håll, du ser allting i bilder som fladdrar förbi i tvrutan och kan ändå uppfatta vad som händer, du behöver inte riktigt samma koncentration då. Men med en bok är det inte lika lätt att det händer, du måste föreställa dig scenerna i huvudet, hur det ser ut, hur det låter osv, där krävs mer koncentration helt enkelt, annars hänger man inte alls med i handlingen.

Fan va ja pladdrar på om böcker, nog om det nu...

Jag satt och funderade igår vad jag helst skulle vilja jobba med, och jag kom på, även om det kanske är löjligt önsketänkade, att jag skulle så gärna vilja bli en skådespelerska. Inte på teater, utan på film. Jag tycker det är så roligt med sminket, kläderna, allting. Att kunna sätta liv i en karaktär. Hur häftigt skulle inte det vara då?
Jag skulle älska det! Jag tror verkligen att det är ett jobb jag skulle kunna gå till varje dag utan att känna obehagskänsla i magen. Jag tror det är ett jobb jag skulle kunna gå till varje dag och känna att det skulle bli otroligt roligt. Även om det är otroligt mycket stress och allt vad det innebär.

Nu är det ju så att jag antagligen har noll skådespelartalanger. Kanske jag skulle ha sökt in på någon skådespelarutbildning eller något. Och se hur det går, skulle vara otroligt intressant iallafall. Må grubbla vidare på det tror jag.


Näääeeduuu, nu ska jag gå och lägga mig och läsa Så länge vi båda andas i några timmar, lär ju antagligen bli vaken tills tidigt på morgonen. Sen blire godnatt.. Eller godmorgon kanske?

Äh, hur som helst..

Goodnight people!


Puss hej!


Stucked in a bad romance, a twisted faritale..It was like a twisted farytale, like a bad romance.

And still, i liked it.

_______________________________________________________________________________________________Tänker på detta just nu.
(Delar ur Bad Romance)I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it’s free
I want your love
Love-love-love
I want your love

I want your drama
The touch of your hand
I want you leathe-studded kiss in the sand
I want your love
Love-love-love
I want your love


You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad
Your bad romance

I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance

I want your love
And I want your revenge
I want your love
I don’t wanna be friends


_______________________________________________________________________________________________


You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, Your bad romance..


You and me could write a bad romance...


_______________________________________________________________________________________________
I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it’s free
I want your love
Love-love-love
I want your love

I want your drama
The touch of your hand
I want you leathe-studded kiss in the sand
I want your love
Love-love-love
I want your love
Love-love-love
I want your love

You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad
Your bad romance

I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh!)
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

I want your horror
I want your design
‘Cause you’re a criminal
As long as your mine
I want your love
Love-love-love
I want your love, uhh

I want your psycho
Your vertigo stick
Want you in my room
When your baby is sick
I want your love
Love-love-love
I want your love
Love-love-love
I want your love

You know that I want you
And you know that I need you
(‘Cause I’m a freak bitch, baby!)
I want it bad
Your bad romance

I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh!)
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
I’m a freak bitch baby

I want your love
And I want your revenge
I want your love
I don’t wanna be friends

J'veux ton amour
Et je veux ton revenge
J'veux ton amour
I don't wanna be friends

Oh-oh-oh-oh-oooh!
(I don't wanna be friends)
Oh-oh-oooh-oh-oh!
Caught in a bad romance

(I don't wanna be friends)
Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oooh-oh-oh!
(Want your bad romance)
Caught in a bad romance
(Want your bad romance)

I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh!)
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
(Want your bad romance)
Oh-oh-oooh-oh-oh!
Caught in a bad romance
(Want your bad romance)
Oh-oh-oh-oh-oooh!
(Want your bad romance)
Oh-oh-oooh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

RSS 2.0