Ge mig ett jobb!!

aah, panik.. vill ha ett jobb!!!

Imorgon har jag i alla fall 3 st hotell att ringa, hoppas hoppas hoppas att de har något jobb till mig :)
Skiter det sig så får jag försöka bli butiksbiträde eller nåt...  Får klura på det där..

Nu sitter man hemma, kikade nyss på idol.. Det är inte lika roligt att se nu men ändå måste jag se de.. haha :P

Har ingenting att skriva om nu, shit..

Kanske skriver senare istället..


Jag är känner mig fortfarande lycklig!! :)

Hejda!!I don't wanna wait no more!!!

Total Lycka!!

Ja, så förklaras mina känslor nu :) Jag är så glad, känner mig riktigt lycklig bara!!
Det är så att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova nu med ett leende på läpparna..
Men...
Jag håller på och laddar upp bilder på en sida. Det är så att jag ska framkalla dom
digitala bilderna jag har.. Bara det att den här datorn tänker knappt alls och därför tar det flera timmar..

Oh, ska antagligen upp tidigt imorgon eftersom man ska in till staden.. Men vet inte när, blir väl väckt av far imorgon.
Hoppas hoppas hoppas att jag har turen på min sida imorgon. Jag MÅSTE verkligen ha ett jobb nu...
Om ja ska ta mig till Turkiet i December så är det ett måste, och så är jag skyldig mor min pengar.. Så det kan snart inte vänta längre, måste måste måste ha ett jobb!!!!!

tjaaa, omöjligt är det ju inte så till slut borde någon kunna ge mig ett jobb..


Meeen, bilderna blir ju aldrig klar!! :(

äh jag får skriva mer imorgon..

Godnatt..

Hejda


Total lycka!! :)

I don't wanna wait no more!!!

Smulan - I miss you.

Lilla Smulepulan.. Gud vad tomt det är utan henne, jag saknar henne. Ibland kan det hända att man glömmer att hon inte finns här längre..
Var på djurmagazinet för någon vecka sedan, fick syn på hundgodiset och tänkte då att jag kunde köpa med något till Smulan när jag kom på mig själv.. Då blev jag sorgsen..
Det är snart en månad sen hon försvann.. Men det är över en månad sedan jag såg henne för sista gången..

Måndagen den 25 augusti pussade jag smulan på huvudet och gav henne en kram innan jag åkte med mamma in till tågstationen för att ta tåget till Helene.
Jag tänkte då att de här kan vara sista gången jag ser henne, någonsin. Smulan hade inte mått lika bra på sistone, helt plötsligt var hon väldigt gammal och stel, ingen hängde riktigt med händelseförloppet.. Och pappa sa: Det att ja det kan hända att vi får avliva smulan när du är i Turkiet..

På onsdagen 27 augusti tog jag, Helene och Camilla flyget till Turkiet.

Lördagen skrev jag till mamma och frågade hur alla djuren hemma mådde, jag tänkte på speciellt på Smulan eftersom hon inte längre var den hon varit.. Mamma skrev att det var bra med henne, hon mådde bra förutom att hon var lite trött ibland.. Hon fick medicin och blev lite trött av den. Då kände jag mig lugn och tänkte inte mer på det..

Onsdagen 3 September var dagen då vi skulle sätta oss på planet som gick från Turkiet.. Kändes vemodigt men skönt samtidigt eftersom man hade haft lite hemlängtan då och då under veckan.. Helene fick dåliga nyheter hemifrån, hennes mormor hade dött :( så vi åkte hem till henne istället för att ta tåget från Arlanda till Östersund som vi egentligen skulle gjort..

Torsdagen 4 september åkte vi med Helenes pappa hem till mig, ca 4-5 timmars bilresa.. I bilen slås jag av en tanke, tänk om smulan inte lever längre, men lika snabbt kom jag på att mamma då skulle ha berättat de..

Väl hemma får jag höra av mamma att smulan avlivades den dagen.. runt kl 16 fick dom ta bort henne för att hon inte alls mådde bra, hon hade väldigt ont.. Vi kom hem sent på kvällen, mellan kl. 21-23 minns inte exakt. Om vi tagit tåget hade jag och Helene varit hemma runt kl. 15..

Jag funderar på det där, på ett sätt är jag frustrerad över att jag kunde ha varit hemma i tid, då innan smulan avlivades samtidigt som jag är lättad över att slippa se henne död.. Det var nog meningen att jag inte skulle vara där då..

Men det tog hårt, blev väldigt ledsen, hon blev 11 år gammal, vi hade henne i 11 år. Hon var född här också, i det här huset..
Nu kanske vissa tänker "men de är ju bara en hund", men det är det inte, hon var en familjemedlem för oss!


Att komma hem till en massa sorg efter en sån härlig vecka var verkligen en kalldusch av verkligheten..


Men det är inget jag kan göra åt, The life goes on... 
Nu ska jag nog gå och duscha tror jag! Kanske jag skriver något mer senare.. 

Och förresten, håll tummarna för mig imorgon och mitt jobbsök :)

Hejda..


I don't wanna wait no more!

                                                                     Bilder på Smulan vid Rosenbusken :)

 

Söndag.

Jaha, lika trött idag också.. kan aldrig gå och lägga mig i vettig tid.. måste ta och ändra på de!!

Fan..

Idag blev det björnspaning igen med bror min, för att fördriva tid :) tyvärr såg man ingenting..Var och kollade vid slaktrestsplatsen.. Men en hel del korpar såg man ju, det kan ju vara ett tecken på att den kan vara i närheten.. alltid något haha..

Imorgon då ska jag ut på jobbspaning. ska försöka fråga runt på flera ställen.. eller ja, först får jag väl fråga far min om han vill skjutsa runt mig.. Shit, vad behändigt det skulle varit med körkortet nu.. Men ja, kuggade ju på den där jävla uppkörningen så den 3 November är det dax igen.. Hoppas hoppas!!!

Åh. den 16 Oktober ska Jag, Sofie, Mamma och Sofies mamma på en show med Björn Gustafsson, Soran Izmail, Måns Möller och Özz Nûjen .. Hoppas på att det blir kul, alltid något att se fram emot :)

Igår var det precis en månad kvar tills jag fyller 19 år, tänk vad tiden går. Även så var det en månad sen vi satte oss på planet och åkte ner till Turkiet..  Om några dagar är det även 1 månad sen vi kom hem från Turkiet.. Tiden går fort men det känns ändå som det var evigheter sen.. Min tidsuppfattning skulle kunna behöva en reparation tror jag..

Shit, ont i magen har jag också.. Hunger kanske? äh vet inte..

Jag känner mig otroligt rastlös, vet inte riktigt vad jag vill göra, hitta på någoting, men är ändå så trött så skulle inte orka. Det är sjukt.. Har nog egentligen ingen lust att sitta vid det här dataskrället men ja, gör det ändå..

Jahapp, skulle behövt köpa snus också, men när ska man göra de då? imorgon kanske om man ändå ska in till stan. Fan vill sluta snusa, men det är lättare sagt än gjort de.. Jag har väl ändå kanske inte riktigt viljan att kunna sluta för att jag känner mig bara bekväm och lugn av snus.. Men det är ju så jävla dyrt så skulle ju vara bra för min obefintliga ekonomi.

Äsch, nu tog det slut på ordförrådet..

Hejda


Helene, vi måste sluta grubbla så mycket :)


I don't wanna wait no more!!!

Sömnlös.

Ja, inte har man gått och lagt sig än.. Men det kommer väl de också.. Skulle nog gjort de snart.. Bara sitter och grubblar ja, måste sluta upp med det tror jag haha.. Fan..Don't you worry about the distance,
I'm right there if you get lonely,
Give this song another listen,
Close your eyes,
Listen to my voice it's my disguise,
I'm by your side.


A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way,
Our friends would all make fun of us,
And we'll just laugh along because,
We know that none of them have felt this way.


Oh it's what you do to me.


Från: plain White T'S - Hey there Delilah

Mycket bra låt...

Äh, Godnatt!

I don't wanna wait no more!!!

You don't mess with the Zohan.

Så hette filmen jag nyss såg.. Ganska kul men jäkla sjuk hahaha.
Funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, måste kunna somna i vettig tid någon gång också, har ändå ingenting att göra.

Har varit en lugn dag, var riktigt trevligt att hälsa på hos Sofie.. Lekte lite med Leo, färgade håret på Sofie och snackade mest bara :)

Shit, har ingen aning om vad jag ska göra imorgon?! Kanske ska jag kika runt lite på alternativa arbetsplatser.. ja de ska ja fan göra :) Måste ha ett jobb, shit får sån ångest varje gång jag tänker på det :/

Nu orkar jag inte skriva något mer..


Hejda...


I don't wanna wait no more!!!
Tratten och Finkel.

Ja idag ska man hälsa på Sofie också, och Mange och Leo :) Det ska bli riktigt roligt, kul å hälsa på dom :)
Jag minns när jag och Sofie ofta kollade på tratten och finkel, det är ju ett X antal år sedan nu :) Om jag inte minns fel så bestämde vi oss för att jag var tratten och hon finkel haha.. Fan vi har gjort många konstiga och roliga saker när vi växte upp haha.. Vi blev bästa kompisar som 5åringar.. Är tyvärr inte lika tajta idag men kul har vi ändå :)

Jag måste verkligen jobba på mina sömnvanor.. blir alldeles för sena kvällar... fan vill kunna somna tidigt någon dag, iallafall runt tolv..

Jag kom på, idag kommer det hit en häst också, Tila (eller hur det stavas nu då) heter hon.. Blir fullt hus här tror ja..


Hörs senare kanske..

Hejda

I don't wanna wait no more!!Åååh, idag är jag så mycket gladare!!!! :)
Nu känner jag mig inte alls nojig, snarare trygg och glad bara!! Härligt...

"Tänk det är inte hela världen.. men jo, för stunden känns det så"

Ja så känns det... Det som är en liten småsak egentligen känns som det viktigaste av allt just nu.... Fan...
Att jag ska vara så nojig.. känns som om jag aldrig kan vara riktigt nöjd.. är det inte det ena så är de det andra...
Jag tänker "Men skärp dig nu för fan"... ja jo, lättare sagt en gjort det..  Saknad är en otroligt stark känsla.. shit.. Näe, ska ta och skärpa mig.. försöka i alla fall..


Läste om mitt stjärntecken på en sida, mycket intressant :)

Sidan: http://www.dagenshoroskop.nuEgenskaper Skorpionen

Skorpionen är ett vattentecken och är det mest sexuella av alla stjärntecken. Sexuellt är de som en vulkan (instabil) och deras sexaptit är omättlig. För att kunna vara i en relation med en Skorpion måste du kunna matcha deras sexuella hunger. Skorpionen kan ibland använda sex för att manipulera och bemästra sin omgivning. Skorpionens attraktiva och starka aura och han/hennes intensiva kärleksliv är ofta inbjudande för omgivningen, men se upp.


Stjärntecken:


Skorpionen
Datum:23/10 - 21/11
Plats i zodiak:Åttonde
Planet:Pluto
Element:Vatten
Bra egenskaper:Spännande, kraftfull, målmedveten och skarpsinnig.
Dåliga egenskaper:Hämndlysten, svartsjuk, hemlighetsfull och misstänksam.
Kvalitet:Fast
Polaritet:Negativ
Passar bra med:Kräftan, Skorpionen och Fiskarna.
Passar dåligt med:Väduren, tvillingarna och Lejonet. Kärleksmatch mellan Skorpionen och Skorpionen

När två Skorpioner träffas skapas en vildsint tumult av intensiva känslor. Båda är besatta av varandra, de rusar iväg i kärlek, sex och romantik och håller galet tempo. Den intima relationen är het men i motsatts kan även dispyterna bli mycket hårda och känsliga. Detta förhållande kan gå åt två riktningar, antingen blir det den finaste sak eller blir förödande för båda parter.
Det bästa med relationen är den starka kärlek de kan känna för varandra. De båda är målinriktade och deras gemensamma styrka gör dem till en makalöst och oövervinnlig duo. Fullständig hängivenhet borgar för att förhållandet kommer att hålla mycket länge.


Haha låter farligt och spännande!! ;)


Näpp... nu går ja härifrån igen...


Hejda


I don't wanna wait no more!!!!

 


Systrar i Jeans.

Ja, såg den filmen nyss.. helt okej, men har missat några delar ur den så får nog ta å kik på dom någon annan gång :P
Har läst en av de böckerna, typ den tredje av dem den va riktigt bra faktiskt.

Har varit en rätt händelselös dag idag..

Hängde på far och bror min upp i skogen och kikade lite efter björnen vid slaktavfallsplatsen.. såg dock ingen.. Såg däremot två älgar, en ko och en kalv.. alltid något haha. Igår hjälpte ja far min å dumpa slaktresterna där och då måste björnen varit i närheten... hörde jäkla konstiga ljud och tror då allt att de var björnen :) Både spännande och skrämmande.. Haha..

Hann in till staden idag en sväng å, hittade en lila jacka som jag fick med mig hem, riktigt fin faktiskt!!
Var på ett hotell idag och frågade om jobb också, tyvärr så hade dom folk så det räckte nu men sa att dom kunde höra av sig om de behövdes.. men ja behöver jobb NU!!!! får väl ta å fortsätta leta... 

Imorgon ska ja kanske hälsa på Sofie också, roligt roligt :) 

aja..  ska väl sova snart...

Godnatt!

HejdaHeleeeenee jag vill tillbaka till Turkiet nu på en gång!!!

I don't wanna wait no more!!!Jackan som jag köpte idag :)
Min nya Jacka som ja köpte idag.. :)

Jahapp, det blev en blogg ändå..

Jäkla Helene, hon fick mig att skaffa en blogg trotts allt.. hade ju tänkt skippa de ja..
Skrev i och för sig blogg under mitt projektarbete.. men de va om det de, nu ska ja skriva om allt å ingenting..
Jaja.. Nu ska jag lista ut hur ja ska ändra layouten här å... hmm.. äh de löser sig de å.. ska kolla på en film nu så får se om de finns någon fantasi till lite bloggskriveri senare ikväll...

HejdaI don't wanna wait no more!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0