Bitter gravid kvinna.

Idag tycker inte jag de e nå vidare skoj å vara gravid. Magen är i vägen och trycker upp allting så jag inte kan sitta som folk.. Känns som middagen sitte uppi halsen, vilket är extra otrevligt me tanke på att de vart köttbullar me potatis å gräddsås till middag.. Smakar köttbullar hela tiden :( Å lungorna känns som dom krympt en storlek.. 
 
Meeen gick in i V.31 igår ju så det är ju inte sååå jävla långt kvar, hoppas bara tiden går fort.. För om jag ska vara ärlig så trivs jag inte riktigt med att vara gravid, det har ju sina mysiga stunder såklart, känna sparkar å så, och de e ju skithäftig känsla att det växer och bor en liten människa i mig.. Man hör folk som säger att dom älskar att vara gravid, och att dom känner sig så vackra då och att dom aldrig mått så bra som då..  Men njaaa, trivs bättre som ogravid ja, känner mig inte direkt vacker just nu. Men de e ju tur att denna väntan för med sig något underbart iaf! Så nu längtar jag verkligen tills lillplutten kommit ut! :)
 
Just nu är jag på verkstan igen, Billy håll på skruvar på folkracebiln å ja undrar hur länge de kommer ta innan han e klar för kvällen, kändes dock skittråkigt å sitta hemma själv så jag parkerade mig här istället.. Men eftersom de e lite väl obekvämt å sitta ner på en pall utan ryggstöd så är jag inte så mycket neri verkstan i håller han sällskap just nu.. Får nog ta å lägga mig raklång på golvet där isåfall... :P
 
Fick paket från lekmer idag också! Gravidkudde, amningskudde, skötbädd, nagelsax, termometer och en musikmobil till spjälsängen kom det i de paketet! Alltid lika kul å få hem paket från posten! :) Nu väntar ja bara på att Billy ska skruva ihop spjälsängen så man kan göra iordning den helt sen också! Är ingen hejd på mig, vill som bara göra klart sakerna nuu!
 
Nä nu vart de helt plötsligt ett långt inlägg dehär, de var de ju inte riktigt tänkt.. Jaja.. Ska gå å lägga mig på soffan en sväng innan ja gör Billy sällskap! 
 
 
 
Ivar blev me kåk idag då lådan från lekmer hade en perfekt storlek för de, jävla tur han har.
 
Livsnjutare och nybliven husägare! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bebisprylar.

Slänger in några bilder på lite bebiskläder å prylar som man fått/köpt, dom jag har hunnit tagit kort på vill säga. Dom e ju så söta! :)
 
Första köpet, nappar från ica och bebissolbrillor från Lindex, haha!
 
Fick klädpaket av mamma.
 
Fick av Helene, Erik, Sandra och Niclas, söööta.
 
Jag och Billy köpte body å typ dreggellapp på Albert&Herbert i Bollnäs, påväg hem från Gävle.
 
handlade den efterlängtade Lundmyrfilten på babyshop.
 
byxor och vantar, Newbie by Kappahl, så SÖTA!
 
Småfyndade i stan i fredags, tröja från Lindex, mjukisskallra från barnens hus och snuttegosis från Kappahl. 
 
Väntar på paket från lekmer med lite fler grejer, gravidkudde, amningskudde, skötbädd å nå mer. Å så är det ett babyskydd me bas påväg från babyland också. Sen tror ja vi har det mesta klart. Har som sagt fått massa grejer också så man har turen å inte behöva köpa allt nytt, barnvagn till exempel, de e ju bra dyrt! 
 
Tänker nog inte handla så mycket mer innan lillplutten kommit ut, då när man vet om de e pojke eller flicka, lite roligare å handla då ju! Sen har man ju fått en massa kläder så man klarar sig ett tag på de! :) 
 
Nu har Billy semester i 2 veckor också, så då passar ja på å låta honom fixa klart lite saker, skruva ihop spjälsäng å fixa klart barnvagn, för de vill inte jag göra ;) 2 månader kvar men jag börjar bli stressad, tiden går ju så fort...
 
Graviditeten idag. 
 
Magen. 
 
 
Shiit, tänk att vi ska bli föräldrar?! Love you.
 
 
 

Arbetslös och motivationslös.

Hej hopp! 
 
Är totalt värdelös att uppdatera min blogg, är nog ingen superbloggare jag. Kanske borde skaffa mig en dator så skulle de nog bli lite bättre, är så krångligt att sitta å uppdatera från telefon.
 
Just nu sitter jag på verkstan, Billy skruvar folkracebiln å ja ska jobbsöka lite och leta recept. Har inte gjort något av det än, noll motivation! Är ju arbetslös nu sedan kontraktsavslutet sista Juni, vart inget fortsatt vikariat på dagis då en annan som jobbat längre inom kommun fick tjänsten istället.
 
Är det något som känns totalt meningslöst så är det ju att sitta och försöka söka jobb 2 månader innan man ska kläcka ur sig en liten bebis. Vem vill anställa mig då? Jag hinner ju inte alls visa vad jag går för innan mammaledigheten kickar igång.. Tar hellre tag i det där EFTER mammaledigheten, men eftersom jag är arbetslös nu och måste ha nån slags inkomst så måste jag vara inskriven på AF, annars blir min föräldrapenning drabbat, känns inge vidare.. Sen börjar ju små krämpor smyga sig på som jag tror inte skulle vara till någon fördel när jag jobbar, foglossning är ju bra härligt...
 
Och när man skickar iväg CV:t då, ska man skriva i det att man är gravid och förväntas klämma ur sig bebisen den 28 September, eller ska man dyka upp på ev. intervju och bara "suuuupriseee! Glömde nämna en liten detalj, jag är lite tjock", hmm pinsamt. Nä känns rätt meningslöst, men ja bara gilla läget antar jag.
 
Kan ju erkänna att jag inte alls kan koncentrera mig på de där heller, slutar alltid med att jag grubblar över massa bebissaker.. Har vi alla grejer nu? Vad är det som saknas? Kommer förlossningen gå bra? Pojke eller flicka? Hur ska jag kunna ta hand om ett sånt litet knyte då när jag kommer hem från BB? Navelsträngsstumpen?! Amning?! Ja typ allt.. SHIT! Man blir inte klok på alla funderingar. 
 
Bebis är fortfarande en liten vilding som fäktar runt som en galning där inne stundvis, och revbenen har fått sig nån smäll då och då, men ingen riktigt välinriktad kick där än dock, som tur e! Men vissa grejer den gör är inte helt smärtfria längre. Och hicka har den ganska ofta också. 
 
 
Nä om jag ska ta å försöka göra någon nytta nudå kanske, skicka iväg nåt CV, yeeey!
 
 
 

RSS 2.0