Long time no see.

Jovars, va länge sen ja skrev här sist, en vecka sedan för att vara mer exakt. Har bara inte orkat skrivit något riktigt, varit lite halvlej kanske, så har som bara tappat orken..

Men nu gör jag ett halvhjärtat försök i alla fall. Ska strax upp och kolla på några gamla serieavsnitt av Gossip girl, lite kul å kolla igenom gamla avsnitt sådär när man ändå int har någon film som man vill se. Mycket man inser man glömt från tidigare säsonger! Nice tidsfördriv. Och de e ju jäkligt nice också å bara kunna mysa ner sig järnet i sängen och bara slökolla lite på tvn!

Såå, helgen då, den har varit väldigt bra, den bästa på väldigt länge faktiskt! I fredags blev det utgång med Stefan, Sofie, Rusa och Jenny. Jenny körde in och va nykter hela kvällen hon. Vi startade med en sen middag på Sir Winston där det för min del blev Oxfilétoast, mycket gott! Så satt där och myste någon timma innan vi gav upp och begav oss till The rock, efter många om och men. Där blev vi en liten stund bara, sen vare dags för nästa ställe. Jag och Jenny frös så förbannat så vi bestämde oss för att sikta in oss på G3 direkt och drog dit.
Sofie, Stefan och Rusa drog iväg mot de nya stället, Cuprum (visst fan hette de så?), aja gamla Marité iaf. Enligt Sofie va de skitmysigt där med jävligt goda rosa pantern drinkar dessutom, men bara äldre människor dock. Va väl inge vidars drag på G3 egentligen, men va som rätt skoj ändå. Kvällen va riktigt bra, trevligt som fan hade vi! Sork va snäll och skjutsade hem oss då Jenny skulle  stanna i stan, så va nog int hemma förrän kl. 5 efter en avstickare till Måläng för å plocka upp Johan å en avstickare i Orrviken på efterfest. Men bättre sent än aldrig iaf.

Var inte ens bakis på lördagen heller, bara innåt helvete trött, men e int lika van längre å va uppe aslänge på fyllan, så därav tröttheten. Blev en trevlig lördagskväll också där de blev lite öl och Captain Morgan, men de va rackarns lite. Var fortfarande trött som ett as idag, men de va väl skitsamma! Har ändå haft en kanonhelg, så va gör väl de?? :)

Hoppas att veckan kan bli lika bra som helgen nu då, å att mina sinnesstämning håller i sig! Min praktik börjar ju i veckan dessutom, Ska bli Jennys praktikant i Lackeringsverkstan, ska bli riktigt skoj! Wish me luck! 

Nä, nu vare ju serieavsnitt som gällde, så dags att avrunda..



The eyes are the mirror of the soul.



Puss hej! 


  

The end is here.

Har varit i staden ikväll, blev först käk på eastern, buffé och friterad banan. Gött! Sen iväg på bion då, Harry Potter and the deathly hollow's. Rätt bra faktiskt, stör mig dock på att den är uppdelad i två delar. Det är ju andra halvan som kommer va bäst, då de blir lite action! Såg att den ska komma i 3D, så då lär ja väl int kunna låta bli å gå på den. Fan har int ens varit på 3D bio än ja, fy skäms på mig! Måste gå och testa de framöver, snart..

Usch va trött ja blev, bara sådär. Skulle nästan ha gått och lagt mig nu medans ja e trötter. Men ja, lär ja väl som vanligt inte kunna göra.. Men men, jaaaoo.. Hmm.. En dusch, en macka, en kopp glögg sen sängen? Ingen dum idé egentligen.. Somna till något gammalt avsnitt av Gossip girl.. Där har vi de! Ja kör fan på de!

Imorgon blir de nog en promenad med Sofie i Månsa också, om vädret tillåter! Sköönt! Promenixa och snacka lite skit, de e som bra de för att skingra tankarna lite!

Nä om jag skulle kört på min fina idé nu då om att försöka sova i tid, kan berätta imorgon om ja lyckas eller ej..


Puss hej!




Never alone, always alone.

Alltså ja, vilken jävla torr lördagskväll. Sen har seriöst varit tråkig. Va hos Sofie i början av kvällen och såg lite film, de va ju trevligt iallafall. Sen skulle hon till Mange så då for ja hejm då, satt hemma och sega ett tag, sen hämta ja Stefan i Håkansta och for hem till han och drack nån liten öl och kolla på film, hann väl se halva filmen kanske sen toksov han. Så tog och drog hem ja då.. Så nu sitter ja här hemma och glor igen.. Ska slå på en film och slänga mig i soffan tänkte ja.. Lika bra de.. Nä kvällen blev int riktigt som ja tänkt mig, e fan lite halvkass på nykter lördag tror ja..

Imorgon då blire bio iallafall me Jenny, Lennart och Bengt. Blev ju int de idag efter som de va fullbokat. Lyckades få platser imorgon istället tydligen. Kan ju bli grett! Haha låter som värsta dubbeldejten ju, Ja, Jenny, Lennart och Bengt.. Men så är ju ändå int fallet, råkade bara bli vi fyra som ville gå..

Grubblar alldeles för mycket över saker ja, blir galen på mig själv ibland.. Men kan inte rå för det, så många frågor man vill få svar på helt enkelt.. Va fan e ditt problem människa?! What have i done? Nä, nu ska ja försöka stänga av tankeverksamheten..

Never alone, always alone.. True story.


Nä som sagt, film sen sova.. Givande lördag...

Puss hej!

Kommissarie Späck.

Åh har precis sett Kommissarie Späck, vilken jävla ful film! Haha, snacka sjuk humor! Men sjuk humor gillas!

Ska på möte i Svensta imåra, två stycken möten faktiskt. Kl. 10.30 ska jag på möte på Miroi och köra avslutsmöte där då min tid på Miroi gick ut nu i veckan. Sen kl. 11.00 ska jag vara på möte på arbetsförmedlingen där vi, ja jag vet inte riktigt alls vad vi ska prata om. Vad jag har för planer kanske? Hmm, don't remember.. Känns drygt i alla fall, är ju inget jättefan av arbetsförmedlingen. Men va gör man? Ska på bolaget sen å köpa några öl, ifall att, så de e ju grett de då! Sen få se om Josefin är hemma då så jag kan hälsa på henne en sväng, kanske sno en kopp kaffe också! ;)

Sen får ma si va som händer på kvällen, kanske hälsa på en kompis. Long time no see, skulle ju va skitskoj! Sen som sagt får vi se, låter ju som att bio på lördag e spikat i alla fall. Är bra nyfiken på filmen där, så må fan se den!


Nä nu måste jag fan sova ja om jag ska orka ta mig upp, göra mig iordning och åka till Svensta. Åååh, drygt..



I can almost see the light.


Puss hej!

Soffläge.

Jag har haft en riktigt bra dag idag, känns skönt. Börjar längta till helgen, får se om de kan bli lite äventyr då! Bio på lördag i alla fall som de låter, med Jenny, Lennart och kanske Sofie då. Får se om Sofie vill me, och om Mange också vill följa då. Blir till å se senaste Harry Potter filmen, hoppas den är bra! Har ju läst böckerna, och sista boken var lätt bäst i alla fall! Den kändes mycket mörkare och tyngre än de andra, vilket jag gillar i de här fallet. Och på Söndag, förhoppningsvis, så slipper man ligga bakis med tokångest och mr ågren i hasorna. Mer nice!

Nu ska jag nog slänga mig i soffan och slå på en film, en såndär löjlig romantisk komedi som man blir sådär äckligt löjligt glad av. Japp, en sån ska ja se. En riktig feelgood film. Jag gillar löjliga romantiska komedier med sån där kärlek som aldrig händer i verkligheten, typ. Sånna blir jag glad av, för de får mig att hoppas att ja kan ha sån tur någon gång. Samtidigt hatar jag dom, för att alla slut ska va så jävla lyckliga ibland! Haha, ja de beror nog helt enkelt på vilken sinnesstämning ja e i, men oftast gillar ja dom. Och nu är jag i den sinnesstämningen att jag vill se en sån..

Så, som sagt. Slå på en film och mysa ner sig me en filt i soffan, om någon filt behövs vill säga, så jävla varmt i huset nu, smälter bort!




Me and Hector the duck.



Puss hej!

Gimme dat ding!

Då har man precis fått i sig lite sen lunch/ tidig middag. I brist på fantasi så blev de samma som igår, men vad gör väl de? Gott ändå ju! Potatisbullar med bacon och lingonsylt, sen mjölk å macka till de! Göttans!

Annars har jag fan int gjort så mycket annat idag, vaknade rätt sent för ovanlighetens skull, hehe! Var ner till Myrviken och vände, in på ica, hämta ut ett paket, köpa tidningar och bröd. Sen posta ett brev också.

Sen skulle jag tanka vid Preem-pumpen. Och ni ska veta, att jag hatar att tanka i huvudtaget, så tråkigt. Men Preem-pumpen är något alldeles extra, för där måste man fan dra kortet 511 ggr innan man kan tanka. Den krånglar fanimej jämt, den piper och piper och de står bara "dra kort" typ, jäkligt irriterande. Och idag när ja kom dit, drog kortet och vad händer? JO, det stårt "kontrollerar kort", sen "tryck kod". På första försöket?! Har inte hämtat mig från chocken än, det finns fan hopp för preem-pumpen också..

Nu sitter jag och dricker en liten kopp glögg, hur gott är det inte med glögg då? Me love glögg long time. Ska iväg till Sofie om ett tag och käka någon lussebulle tro ja, se något avsnitt av pensionärsjävlar då Sofie int har sett de än. Sen har ja kirrat en sak till henne som kom med posten idag, så då ska hon få den å, men hon vet int va de är än, lite överraskning, kuuul! :)

Jag har insett nu att jag faktiskt är lite mörkrädd.. Jag är rädd för spöken å sånna grejer, rädd för de okända.. Ja tror fan de finns ja, fast hur? Ja, i don't know.. Men de finns nog iaf med all säkerhet. Och påväg hem hit till Välje så är det en vägsträcka som jag hatar nå så grönjävulskt! Jag blir alltid nojig där och tror att de sitter nån i baksätet. Vid Getåsbron, den sträckan alltså.. Brrr! Och i förrgårnatt åkte jag igenom där å de slutade min stereo i bilen å funka, eller ja den tokhakade sig så de blev alldeles tyst i bilen, å ja som alltid höjer volymen där bara för att slippa va rädd.. Haha! Och igår hände de där två ggr vid olika tillfällen, på den där jävla sträckan genom skogen i Getåsen.. Ja e fan rädd där ja. Å första gången de där hände med stereon så reste sig seriöst nackhåren, ja blev alldeles stel å bara blåhöll ratten, sjukt obehagligt. Klart ja kan inbilla mig en jävla massa, men ja e ju rädd i vilket fall, i hate it! Och de gör ju att ju fortare jag tar mig igenom den sträckan desto fortare känns det säkrare och bättre igen, så kör väl som en blådåre där.. Inte så smart, e hyfsat med älgar där ju..

Nä börjar känna att mitt förflutna kommer ikapp mig igen, känns som det går på repeat nästan, hur fan? Ja alltså, sjukt! Haha! Tänk egentligen, mycket dumt man har gjort, många situationer man kunnat agerat anorlunda i, mycket man ångrar. Jag gillar verkligen citatet "ångra aldrig något som fått dig att le" och ångrar man aldrig något som fått en att le så är det nog int mycket kvar att ångra längre. Fin tanke! Jag måste leva mer efter de citatet.


Nä nu orkar ja int skriva nå mer, hörs ikväll!


Den här låten gör mig jäkligt glad, man kan inte låta bli att le när man hör den! :)



Och förresten..


De är den här vägsträckan jag hatar...


Puss hej!

Latjävel.com

Har inte orka skrivit nå blogginlägg på någon dag nu, och orkar tyvärr inte göra de nu heller. Ska käka en macka sen blire nog sängen och en film för mig. Tro det eller ej, men e faktiskt lite trötter..

Ska försöka skriva ett fint ett litet inlägg fullt med massa svammel imorgon istället!


Så godnatt på er!



Slänger in en bild jag tog idag, var otroligt fint väder ute.


Puss hej!




Clean up the mess.

Mitt liv känns som en enda röra, halvkaos.. Dags att börja städa upp den röran då, bara orken finns.. Känns ju alltid bättre när de e nystädat, eller hur? Mmm... Som sagt, när orken finns..

Är bakis idag också, blev ju som sagt forum igår. Va int sådär superjävlaskoj som ja hoppats de skulle bli. Nästa helg måste nog nästan få bli en nykter helg, tror jag behöver en sån å...

Nä ska ta och se på lite serieavsnitt strax, Greys anatomy och Vampire diaries senaste avsnitt.. E ju som grett de!

Nä ta och hjälpa mamma lite med maten nu också då kanske, e så svinigt jävla hungrig nu!!


Feeling the pain... Lite trasig..


Puss hej!

Forum baby forum!

Sitter hemma nu och väntar på att de blir varmvatten så man kan fräscha upp sig inför kvällen.. De måste man ju, e ju forum på G! Oh yes! ;) Öl och drinkar står på schemat, sen jäklar blire shake some ass all night! Weeii! :)

Vill som börja dricka redan nu, men må vänta lite, lär väl få ta bilen till Oviken sen elle nåt.. Hmm, må ju ta ut pengar å köpa biljett, jaa.. Hmm! Kanske skulle varit ner å gjort de nu på en gång så de e gjort egentligen...




Aja nu dusch!



Puss hej!

Glögg!

Fan, igår kändes det som att de va fredag, heela dagen hade jag den känslan, jäkligt drygt! Men nu är det äntligen fredag! Såå, vad händer idag då tro? Försöker få Jens och vilja dricka lite glögg med mig nu framåt eftermiddagen, får se hur de går då. Blev ju som lite sugen på glögg! Men nähäpp, nu skulle Jens tydligen jobba så där försvann mitt glöggsällskap, jävla typiskt då! Haha!

Sen hoppas jag att få spendera lite kvalitétstid med min kära vän Sofie, någon gång framåt kvällningen. Idag är hon ju barnledig å allt, så då lär man ju kunna hitt på nå bus! :) Ut på spaning i vinterlandet kanske!

Såå, imorgon blire forum för hela slanten, hoppas på en sjukt kul kväll. Men kan int låta bli å känna att de kan bli småjobbigt å. Menar, de e ju som en bit dit, sen e de ju bra dyrt där. Men aja, nä nu ska ja int vara sån heller. Tar å öppnar spotifylistan å drar igång lite partymusic, bara för å bli lite taggad, bara en dag i förväg sådär! ;)

Äh, känner att ja bara svamlar ihop något här igen, tråkig ja e..



Puss hej!






Kram?

Jag har inte orken att skriva nåt långt här nu, känner mig helt orkeslös.. Har en helskum känsla i kroppen, uscha!

Ska slå på en film och inta soffläge, och hoppas på att den hemska känslan försvinner!


Skulle behöva en stoooor kram!


Äh, godnatt på er..






Puss hej!

Nostalgi?

Sitter och tänker tillbaka lite på vinter 2009, ett år sen nu snart, nostalgi, om man redan kan säga så! Hehe! Åh vad jag inser nu att jag saknar det, så inni också! Satt säkert då som nu och grubblade sönder mig. Men de minns ja då inget av, har bara fina minnen i huvudet just nu.

Sitter och kollar på en massa kort och bara sitter å småflinar hela tiden, vi hade bra kul!

Sitter och minns alla mysiga filmkvällar, oftast var det Hackås som var destinationen för filmkvällarna. De va riktigt kul ju! Och Sigman levde också, och rännde utav bara fan, hit och dit hejle tia. Åååh! Sigman älsklingen!

Sitter också och minns kvällarna man satt uppe hela natten och bara surrade, fan va ja saknar att bara sitta och surra me dig. De va så härligt avslappnat. Surra och kolla på film, blev mycket av de!

2010 har varit så jäkla kaosartat, har nästan inte fattat något av händelseförloppen de här året. Ett riktigt otursdrabbat år på något vis. Och värst är ändå att Sigman inte fått varit med nånting av 2010, han har stått sen Februari, och jag saknar han så! Min stora kärlek, Sigman. Hade den varit hel hade jag nog inte suttit vi datorn nu, ja hade antagligen suttit ute i bilen å nördat runt ut på vägarna någonstans. Damn it, i love that car to much! Aldrig tråkig att köra. Jaa, möjligtvis vid chaffiskörning då.. Njaa, knappt de ens! Hehe!

Sen har ju 2010 inneburit att man träffat nya människor vilket också varit roligt, så de ska ja inte klaga på. Men i helhet har det varit kaos!

Äh, nu känns det som ja börjar svamla för mycket här, men känner mig lite smått nostalgisk ikväll. Har för mycket fritid, tänker för mycket. Jag är en riktig grubblare, och de e väl bra drygt det. Orkar inte med verkligheten just nu så då försöker ja fly till de förflutna, vilket inte funkar i längden, men lite i alla fall!

Tror jag ska ta en vända med passaten nu, måste tanka den lite också. Är så skönt att bara åka bil ibland, vrida upp volymen och bara va. Sen om de är stjärnklart ute bara stanna och sitta och titta på stjärnorna. Så nice! Gjorde det igår, alldeles stjärnklart var det, helt sjukt fint! Två stjärnfall såg jag också. Kunde inte låta bli att önska lite! Haha! Undra om de funkar? Vem fan vet..



Den här låten ger mig ett så fint minne! Får en speciell känsla när jag hör den. Nice!



Lite bilder från Vinter 2009 kommer här:

   
I Buan, inför G3.           I Buan, inför G3.            Myskväll hos Sofie.       Kalas hos Elis.


    
Kalas hos Elis.               Kalas hos Elis.              Kalas hos Sandra.          Kalas hos Sandra.


Nyår hos Sork 2009.

Svårt å hitta alla bilder, men hittade några i alla fall..


Nä, tillbaka till verkligheten!




Puss hej!

Why do i even care?

Jag hatar att jag bryr mig! Så jävla drygt är det! Sanslöst! Jag fattar inte ett piss av vad som händer, noll kontroll! Damn it! Förresten, nämnde jag att jag hatade det?

Nä, som vanligt orkar jag inte längre skriva nånting vettigt här. Tappar lusten, tappar orken.. Händer inte så jävla mycket intressant ändå så, så ni missar inget! Vinterdepression på intågande tro? Tänk att ja tror nästan ja råkar ut för de varje år, därav att ja bara tappar orken och lusten för allt.. Såhär vare nog förra året å om ja int minns helt fel..

Ska äta lite mat nu sen får ja ta passaten och glida iväg nånstans, vette fan vart än, men de löser sig! Orkar bara inte sitta hemma nå mer nu, har varit hemma heeeeela dagen, det går inte för sig. RASTLÖS!

Feelings, what the hell is that?! And why? Tell me someone..




Bitterfittan har talat, hehe, nu blire käk sen brum brum!


Puss hej!

Vedevååååg.

Den här låten har då suttit i skallen på mig sedan förra helgens kalajs. Jäkligt äcklig text egentligen, men härlig ändå. Diggar melodin ja!





Jag orkar inte skriva nåt annat idag, så tackar för mig!


Puss hej!

Men ååååh...

Blöööh!


Saturday night.

Efter förra helgen funderade jag seriöst på att bli nykterist. Men efter en veckans betänketid så åkte ja dit igen, alkoholen ska bli min date för kvällen. Damn it! Haha! Nä så ikväll blire Jäger/redbull och rosa pantern drinkar då ja int har några öl i min ägo. Skulle handlat de, men va ju tydligen stängt på bolaget idag, typiskt!

Men vart ska man förfesta då? Hmm, har inte en jävla aning. Surt sa räven. Sofie ska ju på middagen innan där borta så henne blire ingen förfest med. Damn it! Får se om man har någon chaufför också då. I hope so! Nä är något frågetecken för mycket inför kvällen, men de ska väl da lösa sig! 

Helt random kväll igår å.. Lite skumt.. Men en jäkligt seg fredag, hände ju typ ingenting! Så ska de ju inte få va heller! Hade velat druckit någon öl, men som sagt. Har inga öl i min ägo.. Blöööh!

Nää, ska lägga mig å se en film nu, sen duscha å göra mig iordning. Ska skjutsa mor min till Lockåsen först å. Och Skjutsa Sofie också.. Sen blire väl till att börja dricka lite.. Göttans!


Alltså, fy fan jag blir ju nästan galen på dig ibland människa. What do you want from me? What do you want from meeee? Fasen, du gör mig lite osäker, dumt nog. 



Lovely.


Puss hej!




Ps. Jag blir nog snart bilägare till en fungerande bil. Kanske till och med idag. Tänk hur bra de löste sig, behövde inte ens lyfta ett finger. Hej Mitsubishi Carisman, idag får nu byta ägare, min bror har ersatt dig.
 




You just have to wait!

Jobbat på dagis idag, gått bra förutom att ja känt mig lite klumpig och sjukt trött.. Trodde ja skulle somna sittandes när de vankades pusselbygge. Oj oj! Haha! Sen bjöd Jenny på käk och sen blev de lite filmmys till en väldigt dålig film. 500 days of Summer, den sög fan den. Inte alls rolig vilket ja trott, bara deprimerande dålig!

Nu tänkte jag att jag ska bädda ner mig i sängen och slå på en förhoppningsvis bra film. En sån där feel good film så jag får somna på bra humör. Känner att mitt humör är lite på nedgång nu, lite deppig känner jag mig. Nästan lite ledsen, vet inte riktigt varför. Kanske för att de känns lite som att de aldrig ska få gå riktigt bra för mig så ja bara väntar på nästa nederlag. Jag vet, jag låter patetiskt. Men så känns det just nu. Men, försöka tänka positivt brukar man ju säga. I will try it! Ska försöka sluta låta som någon jävla bitterfitta! :)

Hade ett litet samtal över sms med Sofie som fick mig att fundera lite, är jag på helt fel spår igen? Som alla andra ggr förr.. Jo kanske. Men när vet man att det är fel? Tänk om de kanske är rätt denna gång? Damn it! Kommer ingenstans med de här tankebanorna! Får nog sluta tänka en sväng. Sluta analysera allting!

Imorgon blir det staden en sväng på dagen iaf, ska träffa Madde lite. Trevligt värre! Typ ta en fika och surra skit eller nåt, e ju som grett de! Sen får man då se om man hamnar på någon avlägsen destination. Jaao, upp till bevis!

Nä som sagt, film vare ju nu ja! Är ju ledig imorgon så behöver inte bry mig om vilken tid ja somnar riktigt. Är ju som skönt de ibland! Så ska nog kolla på film tills jag somnar. Skönt!


Tänk att jag saknar dig fortfarande, saknar att kunna prata med dig. Det var så lätt att prata med dig. Kom tillbaka någon gång! Minns knappt när jag såg dig sist.





Puss hej!






Well hello there.

Kom precis hem från Bölausen, har suttit i soffan å myst framför en film me min kära Jenny "Sid" Kandel. Eller ja, suttit å suttit, ja låg då ner å tog upp större delen av soffan, stackars Jenny fick så sitta hon! Å ingen filt fick hon heller, för den roffade ja åt mig. Hihi! Elaka jag! Även så var det en riktigt kass film vi såg, minns inte ens va den hette.. Skulle ju handla om någon sjöjungfru, men tydligen va hon int en sjöjungfru? Eller ja jag fattade ingenting! Bajsfilm! Var ju någon känd skådis med så trodde ju att filmen skulle va hyfsad i alla fall!

Har även varit i stan tidigare idag med Sofie, blev lite lej på Lindex då allt gick så dåligt för mig.. Så ja å Sofie blev lite lej på varandra vilket gick över ca. 5 min efter då vi tappade bort bilen, hade liksom glömt vart vi parkerat. Så irrade runt på lillänges parkering en sväng, och till slut gick vi då bara å garva åt vår klumpighet! Även så öppnade dörrarna sig bara halvt när vi skulle ut från Lindex å ja mitt pucko försökt trycka upp dem, haha! Gick ju såklart skitbra me mina jättestora muskler! Eeeeey!

Vi var ner på stan också, hittade mig en tröja på stadium, ett linne på gina tricot och en t-shirt på H&M. Så nånting fick ja ju med mig i alla fall. Sofie letade efter ljusa jeans, vilket fan int va de lättaste att hitta kan ja säga.. Jäkla dåliga butiker! Blev till å handla lite snus och annat onödigt på Maxi också, sen pizza från Spader Kung, och sen hemfärd.. Trevlig dag trotts att man inte är ett stort fan av att gå på stan. Jag är den som får sjuk beslutsångest å. Trodde ja skulle behöva flytta in på Stadium då ja int kunde bestämma mig för vilken färg ja skulle ha på tröjan. Svart eller grå, ja menar, hur jävla svårt kan de va?! Jo skitsvårt om man heter Angelica Jansson, jovars, lite patetisk e man ju! Haha!

Hmm, imorgon tror jag att de blir jobb för mig på dagiset, 10.00-17.30. Känner mig inte jättepepp på det just nu, men e ju kul där så släpper väl imorgon när jag kommer dit! Sen är det ju pengar också, så varför klaga? Hmm, förresten, nu skulle jag ha hittat mig någon bra film också, ingen som har nå förslag på en grym komedi?? Please, tell me!

Fasen, ja känner mig lite förvirrad, tror inte ens ja borde göra de. Men likförbannat gör jag det ändå! Silly girl!





Förresten, skickar med en härlig låt när ja ändå är här och kluddar!




Puss hej!



Damn it i'm tired!

Meeen dåligt trött då eller, fan somnade säkert kl. fyra inatt, också vaknade ja innan halv tio idag.. De va ju Sofies förtjänst. Kunde knappt hålla ögona öppna och sluddra på som bara fan i telefon. Ett under om Sofie ens förstod vad jag sa! Haha!

Ska ta och lägga mig i sängen igen och se senaste avsnitten av Gossip girl och How i met your mother tänkte ja, kanske göra iordning lite frukost å. Hårdbrödmackor kanske?

Haft en bra helg, blev lite full i lördags bara, men det var inte så farligt! Nää, de va en trevlig helg faktiskt!

Nää, ska ta och göra frukost och se avsnitten nu.. Orkar nog int sitta kvar här vid datorn heller så.. Haha!


Puss hej!

RSS 2.0