Städdag.

Jahopp, idag ska jag försöka mig på en storstädning av huset, inte sådär skitjävlakul direkt, men man måste ju! 
Ser ut som ett grustag på golvet, och de e ju alltid lika mysigt! Sen måste ja tvätta bort alla smutskläder som ligger i drivor i tvättstugan. 
 
De går väl bra när man väl kommit igång, men känner mig inte alls peppad! Ska försöka mig på nån middag idag å, fläsklägg å rotmos står det på menyn.. Lättsamt å göra men va inte motiverad till de nå just heller..
 
Just nu sitter jag på verkstan en sväng. ska dricka en kopp kaffe nu sen blire hem å ta tag i kaoset. 
 
Nä nu må ja gå! 
 
hörs hej! 

En uppskattad måndag.

Ja idag är det måndag, men det känns väldigt skönt idag eftersom man är ledig! ;)
 
Sitter på verkstan nu å har precis betalat alla räkningar, fy fan va skönt de känns! För denna månad behöver vi inte betala nån lägenhet, för de va sista betalningen förra månaden.. Så där försvann en utgift på nästan 5000. Kan ju säga att de syns på kontot iaf! ;)
 
Ska iväg till stan om ett tag och storhandla mat och annat nödvändigt. Får bli Willys och Dollar store. Känns för jävla drygt men det är ju skönt när det väl är gjort!
 
Ska nog ta å beställa hem lite parfym och hårprodukter från parfym.se också, såg dom hade riktigt bra priser där! Känns ju som lite härligare att tvätta håret med frisörschampo än ett man köper med hem från Willys! ;)
 
Nä nu ska ja fixa beställningen där och invänta Billy som har bilen, så jag tar mig till stan nån gång!
 
Hörs hej!
 
 
Bild från i lördags inför Svea park i Kaxen.

Nostalgia night.

Jamen ikväll blire till Kaxås på Svea park Nostalgia night. Och jag blir ju såklart chaufför, då jag ändå kan dricka. Ska få köra onefårtin då, som för övrigt både går och låter lite mysigare nu efter motorbytet ;) Har precis vare till Krokom på bolaget, och sedan iväg till Ytterån på pizza! måste gå nu hörs hej!

Tiden flyger iväg.

Vart tar veckorna vägen? Nyss var det ju helg  och nu är de redan torsdag.. Inte för att ja klagar, men shit! :)
 
På söndag går vi in i V.23 på graviditeten, hej å hå, hinner ju knappt blinka innan är September å bebis ska komma ut.. Mycket man ska hinna med innan dess. Borde börja shoppa lite prylar snart kanske.
 
Nu ligger ja utslagen på soffan efter en intensiv jobbdag. Full fart på barnen vare iaf! Ska snart ordna med nån middag, hemmagjord kebab me pitabröd äre tänkt, mums! :)  
 
I helgen blire Kaxås å Svea park, lite rockabillykväll där. Å jag blir chaufför, i onefårtin som dom håll på pysslar me nu så de e lite mer klös. Hoppas de blir kul!
 
Blir långhelg för mig å för nästa vecka har jag tagit ut semester för å ha en liten vilovecka, ska bli så sjukt skönt!!
 
Nä nu må ja göra nån nytta, hörs hej!

Händiga jag

 Idag infann sig en ork som jag inte visste fanns där. Började med att jag jobbade 12-17 idag, ett kort men intensivt pass. Att jobba på dagis och vara gravid är ingen superkombo enligt min mening, om jag ska vara helt ärlig. Har nog blivit lite mer ljudkänslig nu och tålamodet är inte som de va innan, och en öm rygg på de. Trött i både huvud och kropp när man kommer hem med andra ord.
 
 
Tommie å Billy hade precis fixat klart middagen när ja kom hem som tur var, snälla som dom är. Sen var man i vanlig ordning skittrött efter maten men rätt som det var så fick man nå ryck å börja fixa saker här hemma. Vet inte vart orken kom ifrån, men det slutade med att ja satt å rensade ur allt ogräs i rabatterna, å sådde fröer till höger å vänster. Jag som inte har en aning om hur man gör sånt, men äh va fan, märks väl om de växer nåt..
 
 
Är ledig imorgon så då får ja rensa klart där ute och hoppas de ser lite fräschare ut. Sen må ja nog kratta gräsmattan, tvätta kläder, plocka undan, bädda rent, dammsuga å moppa golv, iväg och handla, organisera alla barnsaker i barnrummet.. Ja de är mycket som måste göras här hemma..
 
 
Jag känner mig plötsligt gammal, sen när brydde ja mig i rabatter?! Haha..
 
 
Nu ligger ja nerbäddad i sängen å känner hur lillräkan bökar runt i magen, med nån välinriktad spark då och då. H*n e väldigt vild där inne ibland, förstår inte hur nån så liten kan vara så stark. Pluttis <3
 
 
Nä nu är det nog dags å sova om man ska orka med alla sysslor imåra!
 
 
Gonatt på er!

Några bilder.

Förlovning 12/12-2012
 
Huset
 
Katten Ivar
 
Min och Billys lillräka
 
Min lillmage förra veckan, då i V.21

Här går det undan.

Hej bloggen, de va inte igår!
 
Tänkte göra ett försök å börja blogga igen, provar från telefonen.. 
Ligger just nu nerbäddad i sängen me min älskade Billy, å missen Ivar försöker desperat lägga sig på min mage, vilket ja inte riktigt uppskattar nu.. just det, vi har skaffat en katt, de är MYCKET som hänt sen jag skrev här sist.
 
Vi har nämligen köpt hus jag å Billy, i mitten av februari närmare bestämt, i Offerdal. Där jag även redan hunnit bott ett år, först i lägenhet, även då sambo me min Billy. Som ja även förlovade mig med förra året, 12/12-2012.. Och sen är ja ju gravid också, så i September så kikar vår lilla bebis ut. Som sagt, det är mycket som hänt sen sist. Nu orkar inte jag skriva så mycket mer men tog ner bloggappen så förhoppningsvis kan ja bli lite bättre på bloggandet igen ;)

RSS 2.0