Krigsskador.

Hej hopp, ska försöka vara flitigare med uppdateringen här! E ju så jävla dålig på de!!
Åh, i söndags var de en vecka sedan ja slutade med snus! Well, slutade med nikotinfria snuset i förrgår.. Och fy fan alltså, måste ju tugga tuggummi hela jävla tiden för å få nån hejd på suget att ha nåt under läppen.. Tuggummi eller nåt att äta är de som gäller..

De värsta är ju att ja är så klumpig, har bitit mig så förbannat hårt i läppen och tungan flera ggr nu sen ja börja överkonsumera tuggummihelvetet.. Och de gör ondare nu några dagar efter, Aj aj! Är så man får läspa ibland när man pratar för de svider så.. Åt lättsaltade chips nyss å.. SMART! Gjorde pissigt jävla ont...

Nä så visst fan fanns de nackdelar me å sluta snusa som ja då int va beredd på.. Huvva!

Fan å, är så sjukt sugen på hallon/blåbärs fil, men den tog slut för nån timma sedan, så får väl snällt vänta tills imorgon istället.. Men de e fan riktigt gött och behändigt, särskilt nu när man måste småäta nånting!

Nu nä ska jag se lite på solsidan ja (Som för övrigt är skitjävlabra) sen blire sängen..Så ja säger väl godnatt då!Bra jävla serie!

Puss hej!

Jag är din bäste vän.

 Jag är din bäste vän
Jag är din bäste vän
När din väg känns tung att gå
När du är mycket långt från din trygga vrå
När du är ensam ska du tänka på
Att jag är din bäste vän
Ja, jag är din bäste vän


Jag är din bäste vän
jag är din bäste vän
om du är ledsen, så finns jag här
I mina ögon är du alltid populär
glöm bort bekymmer sorger och besvär
för jag är din bäste vän
Ja, jag är din bäste vän


Det finns säker många
som är smartare än vad jag är
som kan mer än jag
Kanske. Men ingen annan kan någonsin älska dig
mer än jag, varenda dag.
Grabben, så låt bara åren gå
och låt dina hår bli grå
jag hänger med det kan du lita på
Jag är din bäste vän.
Jag är din bäste vän.
Jag är din bäste vän. 
Toy Story e bra grym!!!


Godnatt!


Puss hej!


2012, the end is near?

Måste uppdatera en snabbis igen.. Kan de vara så att undergången kommer 2012?? Jag menar, lite läskigt är de ju med alla djur som bara ramlar ihop och dör.. 200 kor döda i USA där, sen 9000 döda bufflar å kor i Vietnam.. Sedan ett djävulskt antal fåglar och fiskar som bara tvärdött också i USA..

Va händer egenligen?? Visst de 200 korna där dog tydligen av nå virus som orsakat lunginflammation och de 9000 bufflarna och korna i Vietnam frös ihjäl.. Men ändå, finns det ett samband? Verkar ju inte helt otroligt..

Är det så det är, kommer jordens undergång verkligen år 2012 och börjar vi redan märka av den? Well, lite brydd blir man ju..


Här är artikeln:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8436057.ab


Vad tror ni?Puss hej!

Ååwhh..

Jävla skitspel, skrämmer skiten ur mig sådär.. Sen äre svårt å, kommer då aldrig klara igenom en hel bana själv.. Ändå kan ja int låta bli att spela de, tror varenda gång att ja ska klara igenom banhelvetet..

Daaamn you Natzi Zombies!

Såå, va händer imorgon då tro? Inte mycket vad jag vet iaf.. Var ju tänkt att jag skulle följa med Josefin till staden, men blev int så iaf.. Såå, ska väl hälsa på Sofie på dagiset en sväng tro ja, sen kanske baka nånting hemma, eller nörda Zombiespel? Well, vem vet.. Morgondagens humör avgör.. Ska iaf hälsa på Hector en liten vända, hann inte med det ikväll.. Får se va han och frugan hans har för sig där uppi stallet.. Busankor..

Nä fasen, klockan är ett och ja borde sova nu, åtminstone ligga i sängen.. Ska slänga ihop en mini fruktsallad innan ja lägger mig iaf tänkte ja, e som hungrig.. Småäter så inni nu när nikotinet försvann! Lika bra att småäta frukt på en gång då istället för godis..

Nää, som sagt.. Sovtajm!

   
Call of duty world at war: Natzi Zombies.


Visst fasen är dom läskiga??
Men måste ju erkänna, spelet e ju bra spännande, och nervklen blir man! :)

Puss hej!

Fy på mig!

Meeen damn it! Fy mig, nu har ja varit dåligt på att uppdatera igen..

Well, mina damer och herrar, jag kan börja med att berätta att efter ca 5-6 år som snusare så tog ja min sista nikotinsnus i Lördags.. Sedan dess har ja bara snusat nikotinfri snus, ska snart droppa den också och bli en snusfri människa.. Första dagen va bra hård, men andra dagen va rent av förjävlig.. Vilken nikotinabstinens ja fick då, blev ju helt galen.. Va arg på allt.. Fräste åt växelspaken i bilen då ja växla fel, fräste åt duschen då vattnet blev lite kallt, Fräste branog åt min bror.. Haha, var helt ut form.. Dag tre började det faktiskt lätta.. Känns jäkligt bra faktiskt, lite tomt bara.. Men nu får ja iaf vitare tänder och helare tandkött! Yippie!

Igår var jag och hälsade på Johanna på sjukhuset också, var så skönt å få se henne! Dock så hade jag lite taskig tajming och dök upp precis när hon fick magont. Men kändes väldigt bra att få träffa henne även om det inte blev så mycket sagt. Önskar jag kunde gjort nånting som fått magontet att försvinna på ett litet kick! Såg bild på facebooken också att Johanna har fått stått upp för första gången sen olyckan idag, så jävla duktig hon är! Jag är sjukt imponerad, vilken styrka hon har! En riktig kämpe! ♥

Var och tränade med Sofie och Mange idag också, de va faktiskt skönt.. Blev som vanligt helt slut i benen.. Verkar som ja bara kan me träningsmaskinerna som har med benen att göra. Haha! Läste det att konditionen skulle bli bättre snabbt efter man slutat snusa, och ja tror fan de e sant.. Kändes som att uthålligheten va bättre på maskinerna idag, orkade mer utan att göra en paus här och där..

Lena och Johanna sa en smart sak igår där på sjukan, dom sa att för varje dag man är snusfri så kan man lägga undan pengar för vad en dosa kostar, sen kan man se hur mycket man faktiskt snusa för och resa eller nåt för dom pengarna istället. Så ja tänkte att om ja läggar undan typ 35 kr per dag.. Så kan ja spara dom som resepengar då. Jag och Sofie vill ju på en London Weekend till att börja med :) Men alltså, lägger ja undan 35 kr per dag, så tar vi de ggr ja, vi tar 31 dagar då.. Då är det 1085 kr/Månad. Nu äre ju såklart inte 31 dagar i alla månader, men tar vi nu 1085 kr ggr 12, så blire alltså 13020 kr.. Så ca 13 000 per år, de e fan mycket snuspengar det.. USCH!! Nä nu blire resa!!

Och även, har ju beställt delar till Sigman också som borde komma vilken dag som helst nu, Nöööjd! Så snart har jag min egna bil igen och kan åka vart ja vill när jag vill, SKÖNT! Behöver den först och främst efter som jag snart ska börja jobba heltid på dagiset då en blir mammaledig i ett år framöver.. Så måste kunna ta mig dit utan att behöva lägga beslag på mammas nya bil..

Nä nu kom bror min hem så nu ska vi spela Call of duty: Natzi Zomibes. Skitläskigt spel, så vågar inte spela de själv...Smile a little bit!


Puss hej!

Hmm.

Usch idag är ja bra trött! Hoppas de går över snart! Skulle varit ner på byn å köpt en dosa nikotinfritt å.. Kick up e riktigt bra faktiskt, med smaken soft mint då såklart!  Fasen, känns som ja har ångest över nåt, men vet inte vad.. Hemskt de där e, när man int vet varför man ångestkänsla i kroppen...

Nä nu vill bror min ha datorn, så får väl avrunda här då..

Puss hej!

Medicin medicin medicin med desamma!

Mmm, fredagskväll, och de händer då inte mycket.. Riktigt lugnt. Hämtade ut medicin på apoteket igår, två stycken olika saker, i tablettform.. Satt och läste biverkningarna och blev skiträdd, satt bara och tänkte "Shit om det skulle hända då, TÄNK OM jag åker på någon biverkning" Sen nojjade ja mig nån timma innan de gick över.. 1 tablett/dag på ena medicinen, och 3/per dag på andra. Tror ja känner av de lättare biverkningarna ikväll då jag för en timma sedan fick hemsk huvudvärk och illamående, och sjukt trött.. Den här gången äre ingen inbillning.. Men men, kanske blir bättre sen!

Nu ska jag lägga mig och vila skallen och kolla på nåt serieavsnitt, så får ma si va som händer senare, om man hunnit somnat eller om de kanske händer nå skoj! :)Smile!Puss hej!

Skyddsängel.

Sitter uppe sådär skitsent som vanligt, fy på mig!!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera här nu, trots att skriva mera här är ett nyårslöfte.. Men har känt mig lite ur gängorna den här helgen.. Hela helgen har känts som en mardröm. En av mina närmaste vänner var med i en olycka i torsdags.. Har nog aldrig varit så rädd och orolig någonsin i mitt 21-åriga liv! Älskade Johanna, hon har då sina skyddsänglar med sig allt, och oj vad vi tackar dom, tusen tusen tack!! Läget är stabilt och det är operation på G, hon är stark, hon kommer klara de här! Hon är ju en kämpe! :)

Sitter här vid datorn nu med lilla Cherie, som är på besök tillsammans med Sara några dagar. Hon har brett ut sig nere på golvet och sussar så gott.. Hon är en vovve för den som int förstod de :) Jag låg och kollade på några vänneravsnitt och fingervirkade lite tidigare ikväll, bara kom på idén att fingervirka då de va 1000 år sedan man gjorde de sist.. Glömde som bort att ja gjorde de medans ja plöjde igenom avsnitten och råkade virka upp hela nystanet, hahah! Blev en jäkla lång virkning kan ja lova!

Hmm, ett av mina nyårslöften är ju att sluta snusa också, så gick ner på en stock catch mini lakrits igår, ska försöka trappa ner nu och sen sluta tvärt.. Läste i en tidning igår att snusa man väldigt mycket så är de bäst att trappa ner i två veckor innan man slutar tvärt.. Och jag snusar då på tok för mycket, hemskt egentligen.. Vet int varför men ja har börja tänka lite nyttigare.. Jag har verkligen börja känt att ja vill sluta snusa då de int känns så fräscht och tänderna blir ju int snygg av de heller.. Sen har jag faktiskt börja VILJA träna, de ville ja aldrig förut.. Men nu ser ja fram emot promenader, gymbesök, skidåkning.. Vad hände liksom?! Verka som nånting slog slint, men ja ska väl int klaga, de e ju positivt..

Nä nu måste jag nog sova ja, om ja ska orka upp imorgon och se om ja kan göra någon nytta nånstans så int dagen känns helt bortkastad!

  Puss hej!


RSS 2.0