Scary shit.

Jag kan verkligen inte släppa tanken med att jag måste göra någon förändrig, att jag måste plugga nånting eller liknande. Grejen är att jag har två alternativ på pluggfronten som jag inte riktigt kan släppa.. Etologi- och djurskyddsprogrammet och Acting for film, en skådespelarutbildning på New york film academy.. De förstnämnda ligger i Skara, som ja redan tycker är långt bort, och det andra är i New york!! Fy faan, för å flytta så långt.. Men ibland måste man, eller?

Sen kan jag ju iallafall lugnt säga att den sistnämnda utbildningen dyr, jäkligt dyr.. Men kan inte släppa den. Det som behövs för att söka är, ett avgångsbetyg från gymnasiet och VG i Engelska A,B och C. Visst, ja har inte VG i dom ämnerna, men de går ju att fixa, int så hemskt svårt heller!

Den i Skara kan jag inte tänka mig är så dyr som den i New york, däremot är det en jävla massa ämnen jag måste plugga. Biologi A+B, Fysik A, Kemi A+B, Matematik C+D.. Låter lockande? Nää, inte direkt va..

Sen värt att nämna är att utbildningen i Skara är på 3 år, och utbildningen i New york är på 1 år..

Visst, det enklaste vore ju att ta utbildningen i Skara, men tror faktiskt ärligt talat att jag hellre skulle gå den i New York, det är nånting jag verkligen skulle vilja göra tror ja, det som tar emot är ju hur långt bort hemifrån jag måste va.. Och sen om man ens vill ha chansen att få något bra jobb efter utildningen (vilket kommer va jäkligt svårt) så måste man stanna kvar där också. Det lär nog inte va lätt, inte på en fläck, men det är inte omöjligt heller! Vägen dit är nog jääävligt lång, men kanske värd den i slutänden?

Jag står i vägen för mig själv, för jag vågar inte riktigt släppa taget och flytta bort härifrån, jag vill inte flytta ifrån mina vänner, vet inte vad jag skulle göra så långt bort ifrån dom... Hade jag inte brytt mig i en flytt på en jävla massa mil så hade jag nog redan flyttat och pluggat för länge sedan.. Men jag vet att jag kommer ångra mig sen när ja blir gammal om jag inte gör något av det här.. Åh men vad ska man välja?

Just nu går inte jag på hur lätt man kan få jobb, isåfall hade nog valet varit enklare, utan jag går helt enkelt på vad jag helst av allt skulle vilja göra, vad som skulle kunna få mig att vilja gå på jobbet varje dag med ett leende på läpparna. Men jag vet fasen inte?!?!

Nä usch, känner att ja bara skriver allt så plottrigt nu, så ska nog avrunda detta.

Se utbildningarna här:


Acting for film - NYFA

Etologi och djurskyddsprogrammet - Skara


Nu ska jag se en film, sen gå och lägga mig och grubbla lite över mina framtidsutsikter.

Våga eller fega? Vinna eller förlora?Acting for film?Etologi- och djurskydd?Puss hej!

Wtf?!

Kan ingen kommentera något någon gång? Hade ju som varit lite skoj då och då.. :) Skittrist å logga in på bloggen när de ändå aldrig händer nå.. De enda positiva är väl att besökarantalet ökat.. Jihoo!


Även, kollar på idol nu, och är int Jay grym om nån?! Fy fan, tror ja blivit kär, i hans röst alltså.. Han kan få komma hem till mig så kan han få sjunga för mig varje morgon och kväll! Hihi!Puss hej!


Because you worth it.

I söndags satt jag och gruvade mig inför föreläsning på två dagar. Alltså, 10-16 måndag, 10-16 Tisdag. Trodde de va någon halvdan tråkig föreläsning vi skulle behöva tragla igenom. Men ack vad jag gruvade mig i onödan, jag hade branog fel. Föreläsningen vad skitbra!! Har aldrig tyckt att en föreläsning varit så intressant som denna var. Nä, de va skitkul. Jerker Swande heter han som höll i föreläsningen, läs om han här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Jerker_Swande.

Fick lära oss lite om hur stark tankens kraft kan vara och hur vårat kroppsspråk osv fungerar. Och lite roligt-att-veta grejer. Här kommer några grejer jag snappade upp och antecknade. 

Visste du till exempel:

... Att det trycks ca. 1,1 miljon nya titlar (böcker) varje år, och att det skulle ta mer än 3000 år att läsa dom om man läste en om dagen. 

... Idag möter vi mer människor på en dag än vad en genomsnittsmänniska gjorde på 1700-talet.

... En pessimist lever 7,4 år kortare än en optimist. 

... Att 87% av alla våra tankar om oss själva är negativa och självdestruktiva. 

... Att vi registrerar 16 000 000 informationsbitar varje sekund, men lagrar bara 16 av dem i minnet.

... 5% arbetar för ett mål, 95% arbetar bara för att man måste försörja sig.

... Att vi bara har 0,02% skillnad i DNA jämnfört med en stenåldersmänniska, att vi har 99,99% samma gener.

... Att första boken trycktes 1454.   

... Att vi kan sända ut omkring 1 miljon signaler med kroppen, och kan tyda dem allihop.

... Att en av våra starkaste sexuella signaler är att pupillerna blir större vid attraktion.

... Att Napoleon avfärdade idén om ångbåten, han trodde inte det var möjligt.Han berättade mycket om kroppsspråket och att vi hade samma beteendemönster på stenåldern och vad man signalerar med olika gester. här kommer ett exempel.

Sexuell kontaktritual:

Ett exempel scenario, kvinna och man får ögonkontakt i hmm, ja, vi säger baren.

- Först kort blick (ögonkontakt 3 sek)
- Titta bort
- Sedan lång blick (ögonkontakt 8 sek)
- Båda stannar upp
- Personlig kommentar
- Allmänt prat
- Bryter den intima zonen (rör vid varann, t.ex. armen, handen)

Det behövs alltså bara 11 sek för att veta att ett intresse finns.


Nä det var en så otroligt massa intressant han berättade, som man inte alls har tänkt på förut. Och mycket om hur man på bästa sätt kan nå sitt mål. Hur man ska tänka och agera. Sedan var han väldigt duktig på att prata, han lyckades hela tiden behålla uppmärksamheten, man ville helt enkelt vara fullt koncentrerad och snappa upp allt han sa!

Nä jag säger de att får ni chansen att se en föreläsning med honom så ta den! Ni kommer inte ångra er, för det var klart värt det!!
Nu blire gossip girl och How i met your mother för mig, sen sängen!


Puss hej!

Purple is the shit?

Haha ja vad sägs? Lila hår elle? HAHA!
Klaga int på de blonda, vet att de ser fejk ut, men va faktiskt skitsvårt att få till ens.. haha!Haha jao.Or the black edition:
Och nää, jag skulle nog aldrig färga mitt hår lila, var bara lite kul å se hur de såg ut..


Puss hej!

Desperate housewives.

Oh yes, nu har den 7:e säsongen börjat för desperate housewives, så ska se det första avsnittet nu på en gång! Serienörden har talat!! Hihi!

Orkar inte berätta om föreläsningen nu heller, så gör det imorgon när ja sett andra och sista delen av föreläsningen. 10-16 imorgon också, samma tid, samma kanal.. Och min stackars rumpa kommer får lida imorgon också, helvetiskt ohärliga stolar dom har där i alla fall, inte nådigt alls.. Jag satt nog och vred på mig och bytte position under hela föreläsningen idag.. Haha, fy fan!

Jahapp, var de ingen som höll tummarna för att ja skulle få vinna en liten slant på bilbingon?! Vann ju inte ett piss, jäkligt surt.. Var ett nr ifrån när de va någon tusenlapp i potten, på tvåraders.. Nr 19, saknades.. Men inte fan kom de heller, nä de kom int förrän de va full bricka (treraders) som gällde.. Tack gud, tack så jävla mycket!

Nä nu ska jag se det där serieavsnittet som sagt, innan de blir på tok för sent.. Upp tila imöra, närmare bestämt kl 8, hur ska ja lyckas med den bedriften?! :)Puss hej!

Fan, ja kommer på mig själv med att ja känner mig ensam,
trotts att jag inte är det.. Hur kommer det sig egentligen?
Varför är det så? Känner en stark känsla av att nånting saknas..
Men vad? I hate it..

Bilbingo.

Har varit på föreläsning idag, jäkligt intressant sådan också.. Men orkar och hinner int berätta om den nu, så gör det senare!

Ska slänga ihop lite mackor nu, så blire snart bilbingo med Sofie och Mange, har aldrig varit på de förut så kan ju va skoj! Hoppas på lite vinst.. Tydligen 14 000 i potten, so gimme gimme! Kan behöva de ja som den arbetslösa stackare ja e! ;)

Är fasen i mig brydd på en person nu, what the hell is your fucking problem?!

Nä nu så måste ja kila.. Är lite stressad faktiskt!

Men önska mig lycka till nu då, okej?? :)

Puss hej!

Sunday.. Again..

Tänka sig vad veckorna går snabbt! Hela året har ju gått fort som satan, tycker de känns som det var nyår förra månaden. Lite läskigt faktiskt.. De e fan snart jul och nyår igen! Jag har svårt att ta in det, de e ju fan sjukt vad tiden har flygit iväg..

Undra om de var så att nyårskvällen formade hela året? Maybe, hela året har känns lite kaosartat då och då, de har gått som en röd tråd genom hela året.. 2010 har varit ett konstigt år, ett jäkligt skumt år.. Sen började ju de åt helvete också.. 2011 borde ju bara kunna bli bättre då, får jag hoppas i alla fall!

Nä som sagt, söndag igen.. Tyckte nyss det var söndag, men well, man skall aldrig sluta försvånas! Så vad händer denna söndag då mån tro? Lite tvättande står på schemat.. Sen skulle ja ha bäddat nytt i sängen, de har ja fan sagt i en vecka nu, men glömt bort det varenda gång ja haft tid för de.. Sen kolla till ligistankan Hector och hans lilla fruga å, så dom int gjort nå hyss! Haha! Byta vatten åt Zigge måste jag också göra.. OCH sen ska jag banne mig lära mig pianolåten som ja traglar på!

De e såhär att ja hittade klipp på youtube, där folk lär ut olika låtar.. Så jävla kul, men svårt! Just nu tragglar jag med River flows in you.. Jag kan en liten bit nu i alla fall! Hihi! Här är klippet: How to play river flows in you on piano.

Nä, ska nog sätta igång med lite pianoträning nu medans jag verkligen känner för det! Sen tar ja itu med resten av sysslorna! :)

Förresten, ni MÅSTE höra den här killen, han är helt outstadning på gitarr.. Och han är bara 14 år.. Jag är helt såld.. LOVE IT! Lyssna här (Btw, ni MÅSTE kolla dom andra klippen med han också): Pirates Of The Caribbean - Sungha Jung

Nä nu, hej piano!Puss hej!

Saturday night live.

Ååhej åhå! Kl är fasen snart 3, det är lördagskväll, och jag är nykter.. Och hur känns det egentligen?! Jo faktiskt, känns det helt okej! För jag slipper den där lömska bakfyllan imorgon, och det är jag otroligt tacksam för! Men ska nog kanske svulla lite pizza imorgon med Sofie ändå, så vi får låtsas att vi e bakis, för när man e bakis är de helt okej att äta sånt.. :) 

Har sett 3 filmer ikväll, på rad.. PÅ RAD! De är fan lite ansträngade ändå de, man blir lite lej i längden.. Plus att två av dem har ja sett förut.. Närmare bestämt, Grown ups har ja sett 3-4 ggr redan (och FORTFARANDE inte tröttnat, hihi) och clash of the titans har ja sett säkert 4 ggr också, men den har ja dock tröttnat på.. Sen blev de shooter, den vet ja int riktigt om ja sett, tror de i alla fall.. Men orkade inte titta så läste tidningen istället.. Sen blev de ett jävla svullande, chips, lite mer chips, popcorn och godis! Snacka om att ja har ont i magen i alla fall..

Varit lite chaffis ikväll också. Skjutsade ner min bror till Myrviken, sen följde ja med Sofie när hon skjutsade sina två äldsta bröder på nå kalas bortanför Gärdsta. Sen blev vi kvar i Brattåsen på film där.. Sen blev ja återigen chaffis, till Vigge och sen hämta bror i Svensta då han lyckats hamna på Draupner..

Även att de var 1,5 minus ute när ja skulle åka efter filmtittningen. Frost på rutorna också minsann, så blev till att premiär skrapa rutorna då! Var jäkla nojig att de skulle va halt på vägen också då min brors bil är Mr Jag-vill-av-vägen-för-minsta-lilla-grej typ.. Känns så i alla fall.. Men de gick fint! Men lär ju inte vara långt kvar till snön heller, den har ju redan uppenbarat sig i Klövsjö.. Hoppas den kommer snart så man slipper regnhelvetet.. Snön är mysig.. Synd den är så kall bara..

Tänk va galen man blir på folk ibland! Grrrrr, så irriterad så man håller på å kreverar! Men men, de finns väl alltid någon som retar gallfeber på en. That's life.. typ... Bläää!

Nä, känner mig som en jävla PMS kärring nu, och så är ju inte ens fallet.. Haha! Kanske dags för tant att sova, tror nästan de.. Tant vill ju ändå helst vakna innan kl 12 imorgon, vilket tant redan nu känner aldrig kommer inträffa, även om tant försöker vara positiv.. Hoppet är ju det sista som lämnar människan sägs det.. Jaja, väntar mig en väckning och utskällning av Sofie imorgon efter kl 12..

Nä uscha, nu är kl snart halv 4.. Starta paniken! Nu ska ja fan spurta till sängen och mysa ner mig under täcket och krama kudden.. Nå bättre alternativ fanns de inte, tror int min lilla misse Kito uppskattar att ja ska försöka ligga och krama om honom.. Han e gosig, men inte så gosig..

Förresten, almost forget..

En vän på facebook hade lagt upp en länk till en blogg.. En tjej vid namn Ullrika som skrivit det, och de hon skriver, är så jävla sant också.. Sverige verkar ju helt åt helvete nu.. Och man blir inte annat än förbannad.. Huvva! Jag håller i alla fall med henne! Se här, läs även kommentarerna vet ja: Om masspsykosen i Sverige.    

 
Nä, som sagt! Varmt täcke var de ja.. Natti!


Puss hej!
 

  

Sofie min bästaste bästa vän, vad skulle ja göra utan dig tro?! I have no fucking idea! ♥

Booooring... Right?!

Har precis klivit ur duschen, visst är det sjukt jävla tråkigt att duscha?! Skönt, jovisst. Men bara att ens kliva in i duschen är en bedrift, jag drar ju jämt ut på det.. Sen när man väl ska ur duschen då, ja då måste man motivera sig för de å, man fryser ju halvt ihjäl när man kliver ur duschen.. Sen ska man smörja in sig med hudkräm de flesta gångerna, sedan klä på sig, och i vissa fall torka håret, som tar en eeeevighet.. Och, tvätta bort sminket innan man ska in i duschen, och borsta håret är ett måste för mig, så de annars är ÄNNU knutigare efter duschen än innan.. Och vissa gånger ska man på med smink igen efter duschandet.. Ja jag säger ju de, sjukt tråkigt.. Dagens i-landsproblem. Haha! 

Idag har varit en väldigt slö dag, har förföljts av lite ångest typ hela dagen. Och de är ju för att jag vaknade typ 14.30?!?! Wtf säger ja bara, det är lite illa, även för att vara mig.. Skämmes! Kan säga att ja skämdes rätt bra när ja ringer upp Sofie och de första hon säger (med lite förfärad röst) "Vaknade du NU?!?!".. Haha, jag: "Ööhmm.. Eeehh.. Jaaa... Förstår inte, lite chockad! Jag hade ju larm på 11.." Så ja, sånt där förstör en hel dag, måste ändra mina vanor om att vara uppe sent på nätterna.. Men man kommer ju på så mycket man kan göra då.. 

Fy fan, ibland blir man bra lej på folk.. Va faaan håller du på meeee?!?! Ungefär...

Ska kolla lite mer om resor iallafall, får se om man blir någe klokare. För nån ska då ja å Sofie hitta i alla fall, så vi får komma bort någon dag.. Vi behöver de, de skulle minsann göra själen glad! Får se då om de blir Skottland, finns inga direkt billiga weekends dit, svårt å hitta i alla fall.. Så man kan ju egentligen lika gärna ta en till London eller Rom eller nåt.. De löser sig!

Nu ska ja kolla de lite snabbt sen ska ja krypa ner i sängen! Och ja just ja, jag skulle ju byta sängkläder idag ju, de hade ja såklart helt glömt bort.. Visst är det sjukt skönt att lägga sig i en nybäddad säng med rena fräscha sängkläder? Helt underbart gött ju! Måste ta och fixa de imorgon! Nu säger jag tack och hej, goodnight people!

 
Edinburgh?       


Dublin?


Rom?


Barcelona?


Istanbul?


London?


Paris?Puss hej!Du vet, att jag saknar dig ibland... Synd man aldrig ses, minns knappt när jag träffade dig sist, i alla fall flera månader sedan.. Trist.

HIMYM.

Jajjemen, idag har How i met your mothers nya säsong kommit ut, wihoo! Dåligt nöjd, ska skynda mig att kolla på avsnittet nu, är riktigt nyfiken. Serien är ju så jävla grym!

Även så kom andra avsnittet av Gossip girl ut idag, så det ska jag också se, då förra veckans avsnitt lämnade en hel del frågetecken som man vill ska redas ut! Haha fan vilken serienörd jag är, men well, blir så när man är arbetslös och inte har mycket annat att göra på dagarna, då börjar man följa för många serier! Men visst är det härligt med serier? Tänk om det inte skulle finnas serier, hemska tanke!


Nä nu blire serietittning. Sen blire banne mig bums i säng!
How I Met Your Mother.Puss hej!

Im so fucking tired.

Oh yes, fy fasen va trött ja blev såhär på kvällskvisten. Somnade ju dock runt 4-halv 5 inatt.. Kul, man gick och la sig 3 som redan va försent, sen när man väl ligger i sängen så sätter sig min älskade katt kito och spyr en maffig blaffa på golvet, myyys! Så de va bara att hulkande torka upp den slemmiga illaluktande högen med papper och springa och spola ner de i toan. Sedan lägger man sig igen, då börjar han spy upp en lika stor hög på mattan, sen sitter han och hulkar lite till och mest vätska kommer ut, och inte fan luktar de rosor heller! Lite småfläckar på mattan sådär. Så då vek ja hulkandes ihop den och sprang ut med den på balkongen där ja viftade ut de mesta, sen fick fasen mattan stanna där. Sen kunde ja äntligen sova.

Sen skulle ja upp runt 7 på morgonen men vaknade halv 8 istället, blev lite stressigt men hann i alla fall till Josefin till kvart i 9. Så va bara att hoppa in i bilen med henne och fara mot Hede. Lilla missen hennes, Gizzmo, blev opererad där idag, och det gick lyckligtvis bra. Hon hade några knölar som va vätskefyllda på magen, så dom blev borttagna. Var så synd om lilla Gizzmo på vägen hem som var alldeles vimmelkantig och inte alls gillade tratten hon hade på huvudet.

Blev hos Josefin hela dagen, vi tog i den två kattungarna som fortfarande bor kvar hos henne i huset där dom fick hälsa på hennes andra katter Fjant, Pyret och Cassi. Pyret och Cassi var inte alls förtjusta i kattungarnas plöstliga påhälsning i huset, Fjant var däremot väldigt fascinerad, och hans ögon var ännu större än vanligt. Han har väldigt stora ögon faktiskt, skit söt. Som Josefin säger, han ser ut som katten i shrek när den ska se sådär liten och oskyldig ut. Även att han även har samma färg som den katten! Haha! Bim var däremot störtförtjust över kattungarna, han blev blixtkär! Tokkul att se dom springa runt och busa! För den som inte vet så är Bim en liten chichuaua, och inte mycket större än kattungarna själv! :)

Nä nu ska ja ta och slänga mig i bilen igen och åka till Jenny, så ska vi se idol, för nu ska jag sitta och hejja på Den där killen Jay Smith! Han va ju så grym!Puss hej!


Damn it!

Satte mig och skrev ett inlägg om de ja såg av valvakan från gårdagen, saker jag hakade upp mig på, men orkade inte skriva klart. Plus att man knappt vet vad man vågar yttra sig om och inte, haha! Får se om jag publicerar de imorgon istället. Sverige är ju fan helt kaosartat nu, alla sitter med taggarna utåt, vilket jäkla ramaskri det är, och det mest vanliga ordet som använts under det senaste dygnet i landet lär nog tveklöst vara ordet rasist. Och invandringspolitik är nog det känsligaste ämnet ever just nu! Vilken uppståndelse alltså! Men nu sitter ju dom där dom sitter, så vare med det.. Just deal with it! Jag röstade inte på SD om nu någon trodde de.

Ska upp vid 7 imorgon, då jag och Josefin ska vara i Hede kl. 10. Hon ska med sin lilla kissekatt Gizzmo till veterinären då hon ska opereras. Så hoppas de går bra i alla fall! Nå fan, skulle antagligen ha sovit nu, helst för 2 timmar sedan.


Även, lite snabbt. Här är ett inlägg av Katrin Zytomierska som ja tycker va lite intressant.
Katrin Zytomierska blogg.


Så Godnatt gottfolk så höres ma imåra!Puss hej!

Valvakan.

Shit, vad jag är dåligt insatt i politiken, helt sjukt. Lite synd, för jag skulle gärna vilja vara mer insatt och faktiskt veta vad jag skulle vilja rösta på. Var och röstade idag, blev en blank liten lapp.. Ska fan råplugga så ja har full koll till nästa val, haha! Ändå fast jag är så sjukt dåligt insatt så sitter jag och kollar valvakan, och tycker faktiskt att det är intressant. Är lite förvånad över mig själv! Haha!

Nä fy fasen va slö jag har varit, heela dagen! En skvätt bakis alltså. Men fy fan va kul de va igår! Började på Bishop Arms och käkade lite mat, oxfilé toast och en kall en öl! Sen vidare på paus där vi drack goda drinkar, sen avslut på G3 med fler drinkar och öl! Mums! Skitkul va de ju, men därför man mår som man mår. Även att ja gick utan skor från G3 till Milko, för ja hade så ont i fötterna! Haha!

Nä somnade säkert mellan 4-5 imorse, och vaknade 9. Så är typ död nu, och ändå fastnar jag vid tvn.. Blir int riktigt klok på mig själv..

Nä nu måste ja springa till tvn igen, är lite för nyfiken för att kunna stanna kvar här! Hihi!Puss hej!

Girl's night out.

Ajjemen! Blir middag i stan om någon timma. Med Sofie, Frank, Tommie och Sonja.. Girls night out alltså! Hoppas på utgång efter det, är ju så grymt taggad på krogen. G3!!!!!!!

Har varit på djurens dag idag också med Sofie och Josefin, mycket trevligt och många söta djur. Även att jag gick och kollade på de hemlösa katterna och hittade Felicia där. En katt som var på katthemmet då jag praktiserade där, det var 2008. Den katten är så otroligt go, fy faan vad jag bara ville ta med henne hem! Lilla gosekatten! Men kan ju inte de :( Måste verkligen hitta ett jobb nu så ja kan skaffa eget boende så kan ja ta hem lilla Felicia om hon inte fått ett hem än då. För henne vill ja ha!!


Nä nu måste jag hoppa in i duschen så ja får mig en öl någon gång!Felicia 2008, då jag hade praktik på Jämtkatten.

Puss hej!

Back in blaack?

Fasen, ja saknar mitt svarta hår. Det riktigt kryper i fingrarna på mig av tanken på att springa å köpa lite svart hårfärg. Haha! Trivdes som så bra i svart, men har ju hållit håret brunt ganska länge nu så kanske borde försöka hålla mig ett tag till..

Vilket är bäst egentligen? Svart eller brunt?

Svart?

   Brunt (rödbrunt)?

    Äh ja vet inte, hur jag än gör så kommer jag väl ångra det..

Åh hmm, krogen ikväll eller imorgon? Har beslutsångest i det också! Typiiskt!


Äh, nu orkar ja fan inte skriva nåt mer. Nu ska jag gå till soffan och göra min bror sällskap på något avsnitt av kvarteret skatan istället...Puss hej!


It's a new day - it's a new plan.

Oh, vaknade mellan 10-11 idag, tur de. Blev orolig inatt att ja skulle sova till två idag också, då jävlar hade hela min dag kantats av ångest. Mindre skoj!

Tänk va jag blir snurrig i huvudet av alla resealternativ. Jag har helt och hållet snöat in på Skottland nu ja, och nu nämnde Sofie att hon sett någon billig weekend till Rom, beslutsångesten kommer krypande. De skulle va grymt kul att se Rom, men vill ju så gärna till Skottland. Åh, jobbigt läge! Haha!

Usch va drygt de börjar bli å söka efter dom här resorna. Hade gärna vela va där över en lördag ju, men verkar fan va billigast å åka hem på en lördag. Jääkla dilemma! Gaaah!

Nä jag orkar inte skriva nånting mer här ja, nu ska jag se senaste avsnittet av Vampire diaries.Puss hej!

My sweet love.

My sweet love står ute på gårn och ser ledsen ut, min lilla Sigma! Som jag saknar den, känner mig lite förtvivlad. Det är så mycket som måste göras på den så vet inte ens vart jag ska börja! :( Alla delar som måste inhandlas, sen hitta någon stackare som kan fixa den också. Och kostaden för de. Att lämna in den på en riktigt verkstad i stan lär ju ruinera en 100 ggr om.. Buhu! Nä den får helt enkelt stå tills jag kommit på hur jag ska lösa allt det där.

Visst, det ger mig lite ångest att jag hellre tar en weekend till skottland just nu, än lagar min älskade bil. Men det kostar mig mindre att åka dit, och det är lite av en födelsedagspresent kan man säga, fyller ju år nästa månad jag! Så blir bidrag till resa som present! hihi! Så hur ja ska laga sigman och få pengar för de får ja lösa efter det. Jag måste helt enkelt verkligen hitta mig ett jobb, så får första lönen gå helt åt min lilla älskling, så den får liv igen! Det skulle vara helt underbart det! Åååh, lilla älskade sigman! Den har totalt fångat mitt hjärta den lilla krångelbilen! Min kärlek! My true love! Jag kommer fan inte kunna sälja iväg den, kommer ju fan gråta blod då ja! 

Jenny har varit här ikväll och hälsat på, vi kollade på idol sen så blev det lite film. Såg The last song, har sett den förut å, en bra film faktiskt, med ett rätt så sorgligt slut!
Även att det var en kille med på idol som var så jäkla bra, han spelade gitarr och sjöng Black Jesus. Jay smith hette han, och han var helt sjukt bra, vilken audition! Helt hänförd ja! Är nästan så jag måste se resten av idol också så jag kan sitta och hejja på honom och lyssna på hans sköna stämma! Vilken röst! Ja e fan helt såld!

Här är hans audition, varsegod, lyssna och njuuut: Jay Smith - Black jesus (idol audition) 

Såå, imorgon är det fredag, vad händer denna helg då tro? Imorgon blir det nog förhoppningsvis en lugn kväll med film. Sedan krogen på lördag, hoppas jag då i alla fall! Även så är det djurens dag på lördag i stan, på travet. Dit ska jag då också i alla fall, med Josefin. Sofie skulle eventuellt med hon också tror ja. Skulle ha hört med Jenny också! Även att dom skulle ha kattbingo där. Undra vad fan de går ut på egentligen? haha! 

Nää, skulle ha hårdscanat alla flygsajter nu så man hittar sig en bra resa till Skottland. För vi måste fasen dit, och de innebär ju att man snart skulle ha bokat, annars kommer de sluta med att man int drar dit i alla fall, vilket vore jääkligt trist. Behöver verkligen den där resan, behöver komma bort en sväng. Även att min far skulle bli så lycklig om jag kom hem med en massa whiskey till honom. Haha! :) 

Nä nu ska jag göra lite mer "nytta" än jag gör nu!Min älskling Sigman.


Puss hej!
Here I am - this is me. I come into this world so wild and free.

Har varit hos Jenny ikväll och kollat på film, och det blev Ace Ventura: Pet detective. Så Jävla bra film, han är ju fullkomligt brilliant i den! Helsjuk! Haha! Och den överlägset bästa scenen i filmen är när han ska låtsas bli intagen på psyket. Fy faan! 3-50-1, 3-50-1. Hepp hepp! Haha!

Även så myste vi med kattungarna, att man kan få vara så söt?! Helt galet, blir så kär i dom små liven! Dom är ju helt underbart söta! Och sen fick man bevittna när en liten kalv kom till världen, kossan hade gått en vecka för länge i sin graviditet så det troddes att kalven skulle bli döfödd, men icke. Den levde. Så söt så, lite slemmig bara.. Det är väl kanske mindre sött! Haha!

Jag har försökt gått en nivå högre i mitt pianospelande idag, jag kan spela på gehör, men bara enkla melodier, sådär med en hand. inget komp och sånt tjoffs. Nu har jag dock gett mig fasen på att jag ska kunna ha med komp också, och spela med två händer!
Problemet är, att fy fan vad svårt det är. Man tappar ju bort sig på en gång. Koncentrationen måste ju vara på topp iallafall, lika så hörseln. Och att få händerna att spela två olika saker, ja shit alltså, känns lite smått omöjligt. Men har nästan satt en låt, även om de går lite sakta. Den här låten från Aristo cats när kattungarna spelar piano. Ni vet? Aja, den i alla fall! Så lite nöjd är jag över dagens prestation.
Nu vill jag uppgradera mig till River flows in you istället, jag kan spela den, men bara själva melodin, inte med kompet som sagt. Men innan jag sätter den låten exakt som den spelas så lär väl grisar ha börjat flyga också...

För den som inte vet vilken låt river flows in you är, så är det den här jag menar: Yiruma - River flows in you.

De värsta är att jag spelar ju låten som ja minns den i huvudet, sen kan jag ju minnas låten fel och glömma bort delar av den. Jävla typiskt. Och hur faaan ska jag kunna memorera hela den där i skallen? Blir alldeles snurrig av tanken. Men envis som jag är så ska ja fan klara av de å, någon dag i alla fall! Haha!


Hmm, nu när ja kolla lite vidare om Edinburgh så kolla ja lite på mat och dryck. Och deras nationalrätt dom har, Haggis, har för mig att ja hört om den och att det är inälvsmat. Men mer om exakt vad det är har ja väl int tänkt på. Men här ser ni, så har jag hittat en rätt så motbjudande beskrivning. ALDRIG att jag skulle äta det! Inte för nått i heeela världen!

"Skottlands mest kända specialitet är den kokta inälvsmaten Haggis, gjort på fårets luftstrupe, lungor, hjärta och lever. Anrättningen kokas och hackas och sys sedan in i fårets magsäck. Tillbehören består av potatismos, mosade kålrötter och en skvätt whisky."

Kittlar dödsskönt i kistan?
Nä kanske dags att avrunda det här, slå på en film och lägga mig på soffan i min ensamhet, kul liv. Sen blir de sängen och krama kudden.  
Och har har vi alltså Haggis.Och även tillagningen av Haggis.

Ehhm.. Yummie?Puss hej!


Fantasilös.

Idag har jag klarat av ännu ett möte i Svensta, denna gång på Miroi. Den nya coachen verkar vara väldigt bra, tur! Ska ha möte igen nästa fredag, ska försöka få mig en praktikplats! Så de ska bland annat checkas av på fredag! Wihoo! :)

Ska strax bege mig mot Sofie, sen blir det Bölåsen efter det och film med Jenny! Jäkla trevlans! Ace Ventura blir det till och med. Sä jäkla bra ju!

Fan, skulle ha sökt en massa information om Skottland, men som vanligt lyckas jag ju göra något annat vid datorn istället. Haha! Facebook fan distraherade mig, jäkla typiskt! Aja, de hinns ju. Ska ju bara kolla upp lite priser å så! Hihi!

Även så tog jag fram kameran och försökte vara kreativ. Gick väl sådär, ingen mästerfotograf direkt haha!
Här kommer några bilder i alla fall:


   


    


    


Nä nu måste ja ringa och tjata lite på Sofie, känner att mitt tidschema börjar bli lite pressat!


Puss hej!

Vampire diaries.

Men fy fan vilket jäkla första avsnitt på andra säsongen av Vampire diaries. Skit spännande! Vill se nästa avsnitt NU! Men på fredag kan jag nog se andra avsnittet så behöver inte vänta såå länge då! Tur.. Nä, de va fan ett bra avsnitt, hände nånting hela tiden!

Hmm, fan då. Kom ju på, ska vara på möte i Svensta kl 10 imorgon ju, så kanske dags att sova då. Må ju kliva upp halv nio då i alla fall, göra sig klar och sen åka vid 9 och hämta upp Lena. Ååh vad jag kände för att ja vill ha en lååång sovmorgon istället! ;)

Har bestämt mig för att avsäga mig pluggningen. Jag har helt enkelt ingen självdiciplin. Kan verkligen inte plugga på distans, får nog ta och plugga i stan sen eller något så jag kan få sitta på riktiga lektioner. För att sitta hemma funkar då inte, tvn och datorn distraherar mig för mycket. Men aja, skönt att avsäga sig det i alla fall, slipper jag ha dåligt samvete! Haha!

Ska försöka hitta mig en utbildning som jag verkligen vill gå, där jag utbildar mig till ett yrke som jag verkligen vill hålla på med. Ett yrke där jag varje dag kan kliva upp på morgonen och se fram emot min arbetsdag. Jag vill verkligen ha ett yrke som jag tycker är kul, jag vill inte utbilda mig till något bara för att.. Utan ska de va så ska de! Just nu står det mellan Etologi - och djurskydd eller huddagisutbildning. Jag är för osäker på båda för att bara kunna välja någon sådär. Ska kolla lite mer på utbildningar och se om det finns något mer jag skulle tycka va kul. Skulle och ha kollat med Miroi om man skulle kunna fixa någon praktik på något hunddagis, så man får se hur det går till, hur arbetsdagarna ser ut. Skulle ju vara skitkul de!


Nä men nu äre fan läggdags för mig om ja ska kunna ta mig upp imorgon! Så godnatt!
Vampire diaries.


Puss hej!Vad gör du nu för tiden?

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sen vi sågs...


Har precis kollat på film med mamma, Leap year kollade vi på. Jag har dock redan sett den, men den e sevärd. En romantisk komedi om en tjej vars kille åker till Irland på någon konferens. Hon får reda på att enligt Irländsk tradition så får en kvinna fria till en man på skottdagen, den 29 februari. Hon bestämmer sig för att åka till Irland, men resan dit går inte som planerat. Allting går helt fel. En bra film faktiskt, det är en sån här riktig feel good film, kan ju va härlig och titta på när man är lite nere faktiskt. Och som sagt, den är Irländsk, med en massa fina naturbilder med i filmen. Och den manliga huvudrollen är väl inte direkt snygg, men han har charm, och med dialekten blir det ännu charmigare! Man kan inte låta bli att tycka om honom!

Så blidde inget besök hos Jenny som det var tänkt, skulle bli för sent för henne innan hon var klar med allt hon skulle göra. Men de får ma ta igen imorgon istället, då blire Ace Ventura för hela slanten!! Haha!


Oj men nu så, Vampire diaries andra säsong har startat nu också ser jag! Måste ta och se det nya avsnittet bums! Fy faaan vilken serienörd jag är! Haha, huvva!  Puss hej!

I wanna be a billionaire so freaking bad.

Ja fy satan, vad skulle jag göra om jag vann en jävla massa pengar.. Alltså stoooooora miljonbelopp alltså?
JO, först köpa mig en grymt snygg mustang, sen skulle jag resa så mycket jag bara kunde, med Sofie då ofcourse! NYA ZEELAND, HEJ! Ungefär. Och USA såklart.. Sen skulle ja såklart skaffat mig ett nice boende någonstans! Sen vette fan.. Köpa mig en vovve kanske. 

Anyway, nu är ju destination för weekend typ bestämt i alla fall, SKOTTLAND! Edinburgh mer exakt. Men när och hur är inte riktigt fastställt! Men dåligt pepp då?! Kryper i hela kroppen på mig! EXCIIITED! Jag vill bort härifrån, och Skottland är ju en bit bort, så ja e nöjd! Loch ness odjuret ska vi då besöka. Och något gammalt spökslott. Sen lite skottska pubar. Och inte att förglömma, så måste vi gå runt och njuta av deras dialekt, för skottsk dialekt är int fy skam den heller! Hihi! 

Irland får man försöka besöka nästa år eller något istället, Vill gärna va där när de är St Patricks day, vilket är i Mars någon gång.. Kanske skulle ha dragit dit då! Kika på grönklädda irändska män! Haha! Och tagit en liiite längre vistelse så man hinner se sig omkring! Vill till Cork bland annat! Nä fan e så mycket ja vill se i Irland, vet int var jag ska börja ens! 

Nä nu känner jag fan lite ljus i tillvaron! En resa skulle göra mig mer än gott just nu, jag måste komma härifrån en sväng innan jag kvävs. Ibland är inte Oviken stort nog att vistas i. Eller oftast rättare sagt. Tanken på en tripp till Skottland får mig att må bra, det gör mig glad! 

Nä nu ska jag söka på lite information om Edinburgh, priser på dryck osv. Kan ju va bra och veta! Haha!Happyface.


Puss hej!   

Ooouch!

Har varit på massage nu, skönt va de, men satan va öm man va på vissa ställen i rygg, axlar och nacke. Shit! Stel som jag vet inte vad. Så nu ska jag lägga mig i soffan och vila, för lär snart bli grymt öm efter behandlingen. Ouch! Har en ny massage tid inbokad på måndag! Hoppas de blir nå bättre då me kroppen min!

Nu som sagt, lägga mig i soffan och kolla på gossip girl, niice! Har längtat efter den nya säsongen, och nu är den här, finally! Hehe!

Nä, nu har inte jag nå mer att skriva, är alldeles för ivrig för att se avsnittet för att kunna koncentrera mig!


Puss hej!

Gossip girl.

Åh vilken serienörd jag är alltså! But i likey like it! Skönt att ägna sig åt seriernas intriger istället för de som cirkulerar i Oviken, right? Haha! Ska se senaste avsnittet av True blood, som även är det sista avsnittet för säsongen, buhu! Alltid så spännande avslut på avsnittet så man blir bara frustrerad över att behöva vänta en vecka till nästa, så hur fan ska de gå nu när de är säsongsavslutning då?!

Även så såg jag att Gossip girls senaste säsong, nr 4 i ordningen, släpper sitt första avsnitt inatt. Dåligt nöjd! Då vet jag vad jag ska göra imorgon så fort jag kommer hem, hihi! Det avslutet var ju grymt spännande i förra säsongen, har för mig att en viss mr. hot guy blev skjuten, not cool!

ÄVEN, så startar Säsong 7 av både Greys anatomy och Desperate housewives igång nu i september. Greys den 23 och Desperate den 26. Jag kommer fan ha fullt upp! Niiiice! Jävla skönt de är att kolla på lite serieavsnitt när man ändå int har nå annat för sig! I LIKEY LIKE IT!

Nämen så att, nu jäklar blire true blood för hela slanten! Sen bums i säng! Upp tila imårn!


 
Gossip girl.                 True blood.


Detta har jag framför mig, lite smånyfiken faktiskt, haha:

Gossip girl season 4 promo

True blood season finale promo

Greys anatomy season 7 promo

Desperate housewives season 7 promo


Puss hej!

Feeling empty.

Åh jag fick mina paket idag! Dåligt nöjd! Schampo och balsam, som luktar sjukt gott! Får se om dom funkar bra på håret också, får undersöka de så fort de finns varmvatten i detta hus då! Haha! Sen WeSc linnet satt fint de, färgen stämde inte helt med bilden från hemsidan men den va snygg ändå! DC t-shirten var skön, är lite osäker på passformen, e lite pösig modell på den, men funkar nog ändå! Sen plånboken va riktigt söt! Helt enkelt, Jäävligt nöjd!


Har fullspäckad vecka har jag insett nu, en jävla massa rännande till Svensta blir det.

Tisdag (Imorgon): blire svensta för möte på arbetsförmedlingen. Något "att jobba utomlands" möte typ. Tydligen obligatoriskt, men kan väl va bra å va med på antar jag? Sen efter det har jag en massage inbokad, skönt!

Onsdag: Också svensta för ett möte med Johanna på Miroi. Hon ska tyvärr sluta, vilket inte alls är roligt! Tyckte att hon var en bra coach på Miroi, får hoppas den nya kan göra en minst lika bra insats då!

Torsdag: Blir det en tripp till Josefin i Hoverberg, sen följer jag med henne därifrån till Hede då hon ska dit till veterinären med sin lilla katt Gizzmo , tror de skulle bli operation för lilla Gizzmo, hoppas den går bra!

Fredag: Dagen blir lugn, sen på eftermiddagen blir det ev. en tripp till stan med Sofie och kanske Jenny, käka lite och ev ta en drink på Paus uteservering eller nåt, Jäkla myyys! Kanske krogen också? När man ändå håller på! Hehe!

Känns rätt skönt med en fullspäckad vecka, att ha något att göra hela tiden. Sen att man ska till Svensta en massa kanske inte är lika kul, men skit samma! :)

Tänk att det hela tiden känns som att nånting saknas, det känns så tomt. Kan fan inte sätta fingret på vad det är. Men någonting saknas i alla fall, what is it? Har börja känt de starkare de senaste dagarna. Skumt. Det kanske helt enkelt är billösheten som gnager i mig, haha!


Tänk att ja saknar dig! Vill ses någon dag, dricka kaffe och bara snacka skit! Det var så otroligt länge sen sist känns det som! Och de var så kul när vi umgicks! Tänk att det kunde kännas så enkelt ibland, att också bara kunna sitta tyst utan att det blev en pinsam och jobbig tystnad. Tänk vad jag saknar det! Så tråkigt att du försvann härifrån! För fasen va ja saknar dig ibland!


Nä ska väl strax laga iordning våfflor med mamma, fin middag de! Sen blire en tripp till Sofie för att smida lite planer! Hehe! KUL!

Nä nu ska ja kuta på toaletten, håller fan på att pissa på mig tror ja!
Sometimes..


Nickelback - Someday


Puss hej!

Scotland vs. Ireland?

Har beslutsångest, Skottland eller Irland? Vilket är mest intressant? Vilket ska man besöka först? 
Sitter och kollar på sevärdheter från båda länderna, och båda verkar väldigt intressanta! För mig så lockar nog Irland liiiiite mer. Vet dock int vad fröken Nilsson tycker. Jag tänker mig en traditionsenlig pub med riktig Irländsk musik.. Fasen va mysigt de skulle va och besöka en sån! Och sen dialekten då! Åh! Och naturen, den går ju som sagt inte att bortse från.

Sen har ju skottland också fin natur, och skottarnas dialekt är inte dum den heller, och dom har ju pubar dom å. Fasen sa svårt! Nånting jag i alla fall kommit på att jag skulle vilja göra är att besöka ett gammalt hemsökt slott i någon av länderna. Och de verkar de då finnas gott om i båda. Creepy! Hehe! 

Nää, får nog ha huvudbry på de där ett tag till tror jag! Får rådgöra lite med Sofie! Någon av dem blir de ju till slut i alla fall! Sen när, ja de får ma också si siddu!

Har varit till Bölåsen ikväll också förresten, kollat på film med Jenny och Lennart. Vi tog och kollade på Salt, hyfsad film faktiskt, men de va djävulskt svårt att hinna med i händelseförloppen. Man hade svårt att förstå vad huvudpersonen höll på med, om hon var me "dom goda eller dom onda" ungefär. Men annars så!

Imorgon kommer mina efterlängtade paket också! Förhoppningsvis då, om inte posten tänker strula lite mer. Fan, kan knappt vänta! Blir så jäkla excited! Blir så när man väntat för länge på paketen tror ja! Haha!

Nu ska nog ja sova, min nacke säger ifrån nu, nu har jag suttit för länge! 
 
Scotland.                    Ireland.

Tuff choice...

Puss hej!

Redbull.

Ja, skulle va lite gott med en redbull, kände jag nu. Blir en tripp på macken för att inhandla en redbull då, och en lipsyl, och något mer kanske. Skönt att få köra lite bil å, har bara gjort det en gång denna helg, känns lite konstigt! Har känt mig en aning isolerad, haha!

Nä, vet inte riktigt vad jag ska skriva här nu, detta var ett grymt onödigt inlägg!


Puss hej!Yummie.

Dreamcatcher.

Ligger i soffan och kollar på drömfångaren av Stephen King. Lite småäcklig med sina jävla snigellinkande aliens. Snigel med en käft full av sylvassa tänder, mysiiigt! Filmen börjar bra sen spårar de nästan ur lite, sen går den ihop sig igen. Är väl snart slut, så då blire sängen för mig..

Vad fan ska man göra imorgon då, blir nog bara å ligga hemma och vila upp mig, även om ja känner mig hyfsat nu. Får börja ränna lite på måndag igen istället. På tisdag har jag massage inbokat också, fy faaan va skönt!

Jag och Sofie kanske ska boka en tatueringstid på måndag också, fy fan så kul! Får se när man ska sätta tid för tatuering då, i början av 2011 kanske? Eller December, well, vi får se! Hehe! Får hoppas paketen mina kommer på måndag å, längtar som en tok efter dom ju!

På fredags ska vi försöka dra till stan, gå och käka middag någonstans och sen gå på paus och ta en drink tänkte vi, kan ju va riktigt mysigt! Vill på korgen också! Kanske ska ta de i samma veva å, får se! Sen skulle man hunnit med bilbingo å då, men de får väl bli lördag eller söndag då! KUL!

Nä, nu slutar ja å skriva för nu börjar nog filmen strax igen!


Puss hej!

Feeling better actually.

Mår fan mycket bättre nu! Antar att jag lurar mig själv lite nu, eller ja, ipren lurar mig. Tog en ipren för en timma sen kanske och mår faktiskt mycket bättre nu. Till och med nackvärken verkar har avtagit lite.. Skönt..

Har precis ätit, och jag ska tala om att det var jävligt gott! Potatisgratäng med stekt älgkött och vitlökssmör. Och sallad då med feta, gurka, tomat och ruccolasallad. MYCKET gott! Även så var det älgkött från älgen som min bror så fint fällde i början av veckan, lite segt var de kanske, men gott!

Nu blire en dusch på det här så jag får känna mig lite fräsch också! Synd att ja inte har fått mitt nya schampoo än som luktar så grymt gott.. Men klart, finns väl nå schampoo här hemma som ja kan ta å.. Haha!

Har haft en skum känsla i kroppen hela dagen, vette fan vad det är, måste ha drömt nånting konstigt.. För jag kan fan inte sätta fingret på vad det är som framkallar den där känslan. Lite obehagskänsla/ågestkänsla ungefär.. Not cool.

Näe, nu måste jag in och duscha medans de finns varmvatten! Kanske orkar skriva nåt mer senare..
Hmm?Puss hej!

Hot irish men.

Har sett Brüno ikväll, alltså vilken sjuk filmjävel, kunde inte låta bli att bli lite äcklad ibland. Men eloge till Sacha Baron Cohen som lyckas göra den rollen, han e ju rätt grym på de!

Även så startade jag igång Boondock saints, orkade dock inte se hela.. Men den e bra, jäävligt bra. Och jag älskar låten, den typiska irländska låten som spelas i början av filmen. Den ger en sån härlig feeling.. Sen bröderna där, fan dom e int så pjåkiga hell, dom e fan rätt snygga! Sen den irländska dialekten på de, mmhh mmhh! Fulländat! Hehe! Nä nu får de fan bli en tripp till Irland, vill verkligen dit. Sitta och dricka öl på en pub och höra den där härliga dialekten, me want to! Sen naturen, så jäkla fin natur! Ååh!

Nä nu äre sovtajm för mig, är riktigt trött, och huvudet bultar och bankar, har haft skallebank mest hela dagen!
Så nu är det bäst jag ger upp den här dagen och hoppas på en bättre imorgon! Godnatt!


Puss hej!In Nomeni, Patri Et Fili, Spiritus Sancti.

Oldie.

Fy fan, känner mig som en 85-årig gubbe idag.. Stel som satan i hela kroppen. Men nacken e ju helt åt fan, huvva, tog alvedon för typ en timma sen så nu känner man sig genomsvettig när febern försvann.. Kul..

Nä, fy fan vad tråkigt de varit att ha suttit hemma hela dagen.. Jag har inte kört bil nånting idag, inte ens lite.. Shit! De är ju en sak om man väljer själv att sitta hemma och ta det lugnt en kväll, men att tvingas vara hemma för att man e sjuk är fan inte kul! Särskilt nu idag när man tänkt varit på bilbingo.. Åh jag ville verkligen på de! 
Men onödigt att smitta ner alla bara för att ja inte vill sitta hemma och ha tråkigt.. Nä, bättre å ligga hemma någon dag då tills man kryat på sig lite.. 

Hoppas att min bror kommer hem snart, han har nämligen kolasnören till mig, haha, skickade han på macken förut eftersom ja blev akut godissugen.. MEN, han glömde ju gå på macken innan han skjutsade hem syster.. Så han köpte när han åkte ner igen, sen nu är han hos någon kompis.. Antar att han borde komma hem snart.. 

Även att jag satt å väntade på att mitt paket med schampot och balsamet från lyko skulle komma idag, men icke.. Egentligen skulle det ha kommit idag om de inte varit för att posten strulade till det.. Tydligen hade de blivit fel levererat så det hamnade i stan istället av någon anledning, så antar att man får vänta tills på måndag innan de anländer.. Och då borde väl kläderna från junkyard komma också, om inte posten tänker skicka de fel också.. 

Nä, nu ska jag nog starta igång en ny film, tycker ja hör en bil me mycket bas komma in på gårn, måste va bror som kommer! Weeii, godis! Mitt efterlängtade schampo och balsam som dom skickat fel.


Puss hej! 

So sick.

Jag är sjukling nu, buhuuu! Kom hem igår och hade 38,5 graders feber, tyckte ja mådde lite konstigt när ja va hos Jenny.. Var allmänt trött, lite fryssen och sen hade smärtan gått över till hela kroppen.. Och idag känner jag mig också blåslagen över hela kroppen. Till och med asset, haha..

Jag som hade velat varit på bilbingo idag, blir då visst inget av det då, typiskt! Hade velat vunnit lite pengar ju..
Får spela nåt annat tråkigt spel med mamma istället, typ keno eller nåt. Haha!

Tror ja e påväg och få feber igen, är väldigt fryssen igen, och ja har ändå mjukisbyxor och tröja på mig. Min bror springer runt i t-shirt och kallingar, och han verkar då inte frysa. Så är nog febern som spökar! :(

Vad fan ska man göra idag då?! När man e dömd till att sitta här instängd i huset och glo.. Vill se någon über bra film, men kommer inte på någon för tillfället.. Gaaah!

Förresten, igår kom jag på en utbildning jag verkligen skulle vilja gå.. En hunddagisutbildning. Tänk, måste ju vara skitkul att jobba på ett hunddagis, myspys! Så det är nånting jag verkligen skulle kunna tänka mig, tror till och med att dom hade kurser på det i stan.. E ju som grett då!

Nä nu orkar inte jag skriva nåt mer, nu ska ja leta upp en bra film..


Puss hej!

Ont det gör ont, men det går.

Åh, min rygg och nacke kommer att rasa sönder.. Känns det som.. Helt sjukt vad oskönt det är!
Ringde om massagetid idag, men hon var inte hemma så ska testa igen på eftermiddagen/kvällen.. Drygt. Får hoppas hon har någon tid imorgon då! HOPPAS!

Var ut och gick en sväng med Sofie på henne friskvårdstimma på jobbet. Och fasen, blev alldeles utmattad i kroppen efter de, och vi gick inte ens någe långt. Nacken kändes ju som fan själv. Tror kanske det inte var så bra trots allt.. Skit. Städade nyss och ankorna också, det var ju lite av en utmaning för svanken de också.. Haha fy fan, förstår inte! 

 Åh, kom inge paket idag heller, fasen! Hoppas starkt på att de kommer imorgon, har inte tålamod att vänta hela helgen heller! :) Hehe!


Nä nu ska jag lägga mig i sängen och självdö en sväng, it huuuurts!


Puss hej!

Wierd.

Weird.. Ja.. Blir fan så brydd. What the fuck have i done?! Well, i have no fucking idea.. Skumt folk de finns...

Min nacke och rygg känns som den håller på å går sönder, inge skämt de. Så blir fan sängen nu så ja får vila dem, gör ju inte lika ont då när man inte anstränger dem.. Skönt. Ska ringa och boka massagetid imorgon tänkte ja, hoppas de finns någon ledig samma dag, så får man hoppas de blir bättre då.. För de här håller int.

Ska även försöka hinna med att följa Sofie på en liten promenix och städa åt Ankorna också. Sen umgås lite med fröken Kandel på eftermiddagen! Hoppas att man får paket på posten imorgon eller fredag med hårprodukterna från lyko och kläder från Junkyard! Hehe! Har ju beställt en DC t-shirt, ett WeSc linne och en plånbok därifrån när de va stor-rea, blev fan int många kr. KAP! Hehe! 

Nä, nu säger nacken ifrån! Så godnatt!
    
Linnet från WeSc.


  
T-shirten från DC.


  
Plånboken från David and Goliath.


www.Junkyard.se
Nä nu så, natti!


Puss hej!

Disp.

Jaha, lyckades beställa hem nåt från internet igen.. Kollade mailen och såg ett erbjudande från en sida med hårprodukter där man kunde få Disp schampoo och balsam för 199 kr. Dom där flaskorna kostar ju 168 kr/st så kände att jag i alla fall gjorde ett kap.. Hehe! Luktar ju förjävla gott dom där produkterna i alla fall!

Nä nu ska jag iväg till Sofie, kanske slinga lite hår.. Weiihooouu!

Här beställde jag dom: http://lyko.se/?artnr=14%2D143
Disp.
Puss hej!

Fucking spiders!

Japp, jävla fucking spiders. Hatar dom. Kom en äcklig spindel och singlade ner framför datorskärmen. Sen klättrade den upp i sitt nät igen, sen sprang den längs hyllan en sväng innan den försökte svinga sig ner till tangentbordet. Men då jäklar fick den sig en smäll med nåt valkampanjskuvert! Så nu är den på golvet någonstans.. Kommer ju inte våga kliva av stolen.. Huvva!

Staden imorgon, ska skjutsa in Frank, vill egentligen inte, orkar inte åka till stan. Men lilla jag har en aning svårt att säga nej, särskilt när han poängterar att "alla andra" jobbar ju.. Hmm, jag måste verkligen skaffa mig ett jobb nu! Aja, kan ju köpa snus i stan då i alla fall, har tagit sista dosan i stocken nu och börjar känna den krypande känslan.. Att man alltid börjar känna en liten liten panikkänsla komma krypande såfort man tar sista dosan ur stocken, borde verkligen sluta me snusen...

 Åh vill se senaste avsnittet av true blood, men kan inte kolla det på datorn nu för pappas kompis Kent ligger och sover på sängen här i köket, så då kommer ja ju väcka honom.. Typiskt.. Well, that's a problem!

Jag och Sofie funderar seriöst på att försöka åka till Irland, innan det här året är slut.. Undra om vi kommer lyckas med det? Well i hope so! Får leta oss Irländska karlar, älskar verkligen dialekten, så charmig! Hehe! Tänk bara boondock saints, mmmh mmh! Nämen kul att åka dit och bara se sig om, dom har ju sån jävla fin natur! Sen okej, vill väl lyssna på när dom pratar där, liiiite iallafall! Hehe!

Näe, nu blire nog true blood i alla fall! Kan fan inte hålla mig!        
Irland.. Storslaget säger jag då bara...


Nä nuså, säger jag godnatt och hejdå!


Puss hej!
Good girl gone bad! Not cool! 

Good girl gone bad.

Sitter hemma och är otroligt rastlös! Sooofiiiiiee riiiiing! Hoppas då ja får komma å våldsgästa henne snart!!
Vill otroligt gärna resa till Irland, Sofieee vi gör de bara?! Va int så dyrt att åka dit faktiskt!

Nä, jag har egentligen ingenting bra att skriva här nu, ska nog göra mig iordning lite ifall ja åker iväg, mamma ska ha bilen så då må hon ju skjutsa mig.. Lite segt..


Aja!


Puss hej!


Good girl gone bad.

I know a place, where the grass is really greener.

Åh har varit en otroligt seg människa idag. Blev tvådagars den här helgen. Lite öl och rätt lugn kväll i fredags med start i Oviken hos Sofie sen vidare hos Mattias och Linnea. Härlig kväll! Sen igår då där vi startade i Oviken med öl och drinkar och sedan tog oss vidare på Holmen. Mycket folk och allmänt trevlig stämning! Skitkul! Fick cruisa lite volvo Amazon också efter holmen, sedan upp till Sofie för slutdestination soffa! Har sovit på den där soffan två nätter i rad, på kortsidan, dåligt ont i rygg å nacke man har nu då! Huvvaligen! Haha!

Ett telefonsamtal gjorde mig faktiskt riktigt glad i fredags, det kändes bra! Kul att höra ifrån någon man inte hört rösten på.. jaaa... på evigheter känns det som. Jag saknar dig faktiskt!

Tänk att man kan drömma så konstigt när man vare på fyllan, why? Ja drömde en skum dröm imorse, En rätt så bra dröm tror ja, en trevlig dröm (ej snuskig faktiskt), om en helt otippat person! Hade en otroligt skum känsla i kroppen när ja vakna, och de roliga var att de kändes som att det egentligen handlade om en annan person i drömmen, bara att utseendet inte stämde. Kanske låter komplicerat nu, men äh! Känslan har suttit kvar hela dagen.. Drömde även en mardröm om Zigge, att han låg ute i snön och hade gått av, att katterna klöst sönder honom i två delar, så ja va tvungen å avliva honom. Hade fan panik i drömmen, och de gjorde fan ont i hjärtat på mig! Dåligt lättad man va när man insåg att de var en dröm! 

Känner mig lite confused faktiskt, det känns som det händer alldeles för mycket nu, ja hänger inte alls med i händelseförloppen. De e nå jääävla tvärsvängar på min väg nu, kommer snart köra av tro ja, och de me råge! Bäst å ta på bältet i alla fall..

Nää, jag ska sova nu ja! Imorgon ska ja få klippa av mig lite av håret i alla fall, ska bli så skööönt! Men törs int ta mycket på håret nu när de blivit så långt, ja är en fegis ja! Men nån frisyr av nå slag ska man väl kunna skaffa sig?! I Hope so!  

Nä som sagt, nu blire sova! Godnatt!Shut up and listen: Katy Perry - California Girls

I know a place, where the grass is really greener.
Warm, wet and wild. there must be somethin' in the water.
I'm Lovin' It.Puss hej!

  


I could really use a wish right now.


What have i done? What have i done again? What have i done some more? What have i continued to do?


Och här sitter jag och är vaken, för ovanlighetens skull. Well, ehh skoj.. Tror jag snart ska krypa ner i sängen och lösa sudoku eller nåt så ja blir trött. Vill int sitta uppe hela natten sen sova hela dagen imorgon, huvva nej!

Är förbryllad, en aning.. Lite förvirrad, kanske därför ja int kan sova, haha! Usch ja tänker för mycket jämt om allt.. Sluta tänk kvinna! 

Var på bolaget idag i alla fall och handlade en låda öl som jag och Sofie ska dela på.. Får se om de blir någon bilåkning och öl på lördag då, Great lake run! Hade fan varit kul de, härligt att bara åka lite bil, och sen öl på de, weeii! Får se om man hittar någon chaufför då bara, kan ju va en fördel kanske. Well I hope so! 

Även så har jag umgåtts med Fröken Kandel hela dagen idag, de har varit väldans trevligt, va ju till svensta där, då besöket på bolaget ägde rum, sen hann vi faktiskt med dollar och pizza på Draupner också. Göttans! Även att vi tjuvlånade Lennarts fet mercha till Svensta, vet inte om Lennart var lika förtjust i de tilltaget som vi var, men de gick då fint ändå! Den verkar då gå riktigt bra den bilen! :) Väl tillbaka blev ja kvar i Bölåsen där vi lekte lite med vovvarna och myste lite med kattbäbisarna, sen blev de lite Grey's maraton, då även Lennart joinade oss i soffan! Trevlig kväll!

Så nu funderade ja på om jag skulle sett en film, men ja kommer bli uppe så jävla sent då, så nää, ska fan bli sängen istället. Kom på ja håller ju på med en sån här  "skraptavla", sån man brukade göra när man va liten. De e väl rätt kul om man är i rätt sinnesstämmning för å göra de, kan inte riktigt minnas att de va så jäkla smått å svårt när man va liten hell.. Haha! 

De här motivet håller ja på med:


Har då inte hunnit såhär långt på min dock, haha!
 
Nä kanske dags att gå och skrapa då kanske! Haha!

Godnatt!


Puss hej!

 
Älskar den här låten!
 ♥

Back to school & work outfit!

Nu när jag skulle logga in här på blogg.se fick jag se att man kunde vara med och tävla om 3000 kr att handla för hos Nelly.se. Man ska kombinera ihop den perfekta "Back to school/Work outfiten" med kläder från Nelly. Kände att jag var tvungen att vara med jag också! :)


Här kommer mitt bidrag:


Vill du också vara med och tävla? KLICKA HÄR!Puss hej!

The lovely bones.

Såg nyss klart på The lovely bones, eller ja, Flickan från ovan som den svenska titeln lyder. Vilken hemsk film, vädligt äcklig, på ett icke läskigt vis. Den var egentligen inte så jättebra men satte ändå spår på en.. Handlar om en 14 årig flicka som blir mördad, sen får man följa hennes familj, henne själv och hennes mördare genom tragedin.. Och den där mördaren, fy satan vilken läskig gubbe! Vill ju bara råspöa honom varenda gång han dyker upp i rutan, usch! Gränslöst läbbig! Förresten gillade ja inte slutet på filmen, kändes som att de fattades en bit! Irriterande att man suttit och väntat på en grej hela filmen som inte ens hände!

Jag funderar på om jag kanske skulle gått upp och tränat en liten sväng med mina fina träningsdvder, har lite dåligt samvete för att ja int gjort de varje dag som ja så promt skulle göra.. Kanske dags nu då alltså. Självdiciplinen? Hallåååå?

Nä, ska se ett avsnitt av dokumentärserien Livsfarliga husdjur som ja hittade, den e intressant faktiskt, sen blire lite träning! Hehe!


Puss hej!Creepy old man!Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Har haft en riktigt slö dag idag, fattar egentligen att jag fortfarande e vaken när ja suttit vaken sen kl. halv 6 imorse.. Shit! Aja, har varit till Svensta en sväng idag annars har de varit toklugnt, bara kollat på film typ. Även så har jag och Jenny varit till Mattias och Lena i Botåsen och kikat på film, trevligt! Jenny somnade rätt tidigt in i filmen, jäkla sötfis! Tröttheten smittade av sig och ja höll på somna i fosterställning bakom hennes rumpa, haha!

Piggnade ju till fort som satan så fort man kom utanför dörren. Kallt så inni!! Höll då fan på frysen häcken av mig, åkte (Lennarts fet mercha) tillbaka till Bölåsen, startade passaten sen satt ja å Jenny och värmde oss i Merchan ett tag innan vi tog mod till oss och gick ut igen.. Huvvaligen!

Är fan lite frysen nu också, vilket inte är logiskt då huset här i Välje alltid är asvarmt, typ 30 grader, haha! Funderar fan på om ja ska slå på en sista film och mysa ner mig å soffan, och somna där till filmen. Känns som en härlig idé, soffan, en mysig filt och en film! JA, de kör vi på! E lite halvsugen på en öl å, men de får nog va de me tanke på klockan, eller ja, egentligen, varför inte? 

Tänk, de finns konstiga människor, också finns de konstiga människor.. Så äre! 
Men nu äre bye bye computer för ikväll! 


Natti!


Förresten, sjukt bra låt:
Airplanes (Feat. Hayley Williams of Paramore) 

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now...

Puss hej! 

Jao.


RSS 2.0