Skorpionen.

Haha kikade lite på mitt horoskop. Är ju lite roligt de faktiskt! :)


(Hittade detta på: Spray.se/Horoskop)

Skorpionen 23/10 - 22/11

Dagshoroskop - måndag 2 augusti

Du befinner dig i gott sällskap idag och kan verkligen njuta tillsammans med människor du tycker om. En konstruktiva anda präglar dina närmaste relationer.

Veckohoroskop - vecka 31

När Skorpionens planet - Mars - tagit steget in i Vågen och i början av veckan står tätt samman med Saturnus, sätts du till en början under ett betydande tryck. När Mars sedan rör sig vidare för att möta den sällsynta och extrema kvadraturen mellan Jupiter och Pluto på onsdag, kan det lätt uppstå en överväldigande känsla av att du fångas upp i händelser över vilka du inte har någon som helst kontroll, och som uppenbart är orättvisa eller rent av inhumana. Detta är dock en tid när din annars ansenliga viljestyrka inte förmår ändra på saker och ting. Du behöver istället kunna hålla låg profil så att du inte hamnar i skottlinjen. Framme vid mitten av september ändras saker till din favör.

Månadshoroskop - augusti 2010

Månaden inleds med att du upplever något av ett kaos inombords. Ibland kan det kännas som om du fängslas av yttre omständigheter, och du känner en otroligt stark drift att slå dig fri. Ändå hålls du tillbaka av din egen inre auktoritet, som talar om för dig att familjeomständigheter kräver din närvaro. Augusti tillbringas annars i något av en drömvärld, där du tillåter fantasin att vandra fritt utan att du själv kommer ut särskilt mycket.


I fantasin kan du uppleva mycket som är vackert, och i din egen privata värld kan du tillåta att romantiska drömmar blomstrar. Detta är också en tid för film, musik och poesi, särskilt sådan där föreningen av man och kvinna är som en andens frigörelse. Det som är drömmarnas stoff i augusti kan bli verklighet i september, och det finns antydningar om ett starkt själsligt band som börjar att ta form senare under året, och som kan minna om en period i slutet av 2002.


Eftersom du föredrar att tillbringa mycket tid för dig själv och leva nära din egen inre själsfrände, tenderar du att ignorera ditt sociala liv. Men du kommer inte ifrån att det ändå ställs krav på dig socialt, och du får ge det här området en hel del uppmärksamhet. Framme vid slutet av månaden kan du behöva bli på det klara med vilka du vill skall ha ett verkligt inflytande över ditt liv, och vem du behöver kapa banden till. Att sortera bland dina relationer nu är bara sunt. Gamla vänner försvinner, men nya kommer till.
(Hittade detta på Twice.se)


Skorpionen - Årshoroskop 2010

Inom kärlekslivet och inom ditt sociala liv händer många spännande och roliga saker under år 2010. Även om du är mycket ambitiös, kan du på grund av Mars påverkan göra misstag. Bland annat kan du hamna på kant med någon chef och du får även se upp med ryktet. Dolda faror lurar under augusti månad. Den ekonomiska situationen är oförutsägbar och instabil.

Skorpionen 2010: Kärlek och relationer

Med Jupiter - Uranus konjunkturen i erotikens hus är det troligt att en ny relation inleds under 2010. Detta blir en stor överraskning för dig, eftersom du faller för en typ av människa som du aldrig trodde att du skulle falla för. Det som du kommer att uppleva kommer att vara unikt: En intensiv erfarenhet, annorlunda alla andra relationserfarenheter.

Venus kommer att befinna sig i ditt tecken under hela året. I synnerhet under september, oktober samt december 2010, som är mycket intensiva månader, kommer kärleksrelationerna att vara viktigast för dig. Om du redan befinner dig i en relation, kommer 2010 att erbjuda dig möjligheten att upptäcka nya saker som rör kärlekslivet och samlivet.

Skorpionen 2010: Hem och familj

Under 2010 kan oväntade saker äga rum som har med barnen att göra. En möjlighet är att du plötsligt inser att du väntar barn. En annan är att något av dina barn får en stor överraskande chans eller möjlighet. Du är inte så intresserad av hur det ser ut hemma. Möjligtvis får du problem med dina föräldrar.

Skorpionen 2010: Yrkesliv och pengar

Behov av att göra framsteg, behov av att visa vad du går för - det är på det här sättet som Mars påverkar dig under de första fem månaderna år 2010. Du kämpar för något, konkurrerar mot någon, utmanar någon eller svarar på en provokation. Det finns en konfliktrisk med chefer och auktoriteter. Det finns en möjlighet att du skaffar dig ett dåligt rykte. Var försiktig.

Under sommaren (juni-augusti 2010), kommer Jupiter-Uranus konjunkturen att plötsligt att göra en förnyelse, transformation, innovation, något som kommer att förstöra dina initiala planer.

Under augusti 2010 kan du konfronteras med dolda fällor och faror. Den ekonomiska utvecklingen är ojämn och oförutsägbar under hela året, men en plötslig vinst kan äga rum när som helst.

Skorpionen 2010: Hälsa

Hälsan är ett känsligt ämne under 2010, som inte bör negligeras. Riskerna är större under sommaren, men lika stor är förmågan att hitta intressanta, kreativa lösningar.

Chanserna för att du ska förbättra din livsstil och göra dig av med dåliga vanor ökar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0