Onsdag 27 Januari 2010.

Onsdagens horoskop lyder:

(enligt: Afrodite.nu)

Skorpionen

den 27 januari

VARDAG:

Du är lite ur humör trots att dagen bjuder på nästan allt. Här finns nöjen, allvar och kanske till och med en del kärlek.

KÄRLEK/RELATIONER:

På ytan syns det inte så mycket på dig men inom dig händer det en hel del just nu.

PENGAR/ARBETE:

Lite extra pengar kommer väl till pass. Bäst lyckas du som har kontakt med de fyrfota djuren.

DAGENS CITAT:

Anonym tänkare - Kärlek och hosta kan inte döljas.

LYCKONUMMER:

14

 

 

 

 

SKORPIONENS EGENSKAPER:

(Enligt maltesson.tripod.com)

POSITIVA EGENSKAPER
Beslutsam, intuitiv, kraftfull, känslosam, magnetisk, passionerad, spännande.
NEGATIVA EGENSKAPER
Besatt, hemlighetsfull, känslig, svartsjuk, trotsig, tvingande.
GILLAR
Dolda orsaker, meningsfullt arbete, sanningen, vara inblandad, vara övertalande.
OGILLAR
Bli utnyttjad, inte få reda på allt, meningslöst arbete, svala relationer.
PERSONLIGHET
Skorpionen är den mest intensiva, djupsinniga och kraftfulla karaktären i zodiaken. Även när du verkar lugn och avslappnad, är du full av känslomässig energi, som en vilande vulkan. Du har en tyglad agression, en ofantlig kraftfullhet, en magnetisk intensitet och en hypnotisk personlighet. Du är ofta ett trevligt sällskap - tankfull, aktningsvärd och reserverad, älskvärd och artig. I vardagslivet förefaller du tillbakadragen och vaksam, och du har stark självdisciplin.
Du har en enorm viljestyrka och orubblighet. Du är väldigt känslosam och känslig, och du blir lätt sårad, ibland utan någon verklig anledning. Du kan då explodera i ursinnig ilska. Du kan också vara väldigt långsint.
Du kan använda din enorma energi på ett konstruktivt, positivt sätt mot människor du tycker om, men du kan också vara väldigt destruktiv, och rentav grym emot människor du inte gillar. Du vill leda och du är väldigt krävande och oförlåtande inför andras tillkortakommanden, samtidigt som du inte kan se dina egna brister.
Du är en god vän, så länge du inte utmanas, men du blir väldigt lätt svartsjuk om du inte får tillräckligt med uppskattning och uppmärksamhet. Du har en utmärkt kritisk förmåga och analytisk kapacitet, men samtidigt är du också väldigt fantasifull och intuitiv. Allt detta tillsammans gör att du har förmågan att se bortom det vardagliga, och det finns fler genier i Skorpionen än i något annat tecken.
Men du blir lätt väldigt destruktiv och extrem och kan då utveckla direkt skadliga tendenser. I mycket sällsynta fall blir du rebellisk mot alla konventioner som politisk eller religiös extremist, användandes hat och terrorism för att nå ditt mål. I extrema fall kan du också bli sadistisk, brutal och extremt arrogant, med ett extremt temperament. Du kan också bli raka motsatsen - slö och självupphöjande, undvikandes att lyfta ett finger om du inte först lovprisas och smickras.
YRKEN
Din intensitet och passion för allt du tar dig för gör dig skicklig inom många olika yrken. Du har kirurgens självkontroll och forskarens koncentration. Särskilt skicklig är du inom yrken som kräver analys, utforskande, efterforskning och där du får ta itu med praktikaliteter - som polisarbete, juridik, fysik och psykologi. Du kan också vara en mästare på både det skrivna och det talade ordet och vara en utmärkt diplomat eller predikant.
RELATIONER
Du är en extremt passionerad älskare och du har mer sexuell energi än någon annan karaktär i zodiaken. Du blir lätt hänryckt och ibland kan du bli allt för extrem.
Du passar bäst ihop med
Kräftan - En idealisk kombination av två passionerade och hängivna personligheter. Varning dock för kraftiga humörsvängingar och svartsjuka från båda sidor.
Lejonet - Visserligen finns en överhängande risk för konflikter mellan era två viljestarka personligheter. Men trots det, finns här en stor chans till en lång och lycklig, då attraktionen och passionen mellan er är så stark att kompromissvilja alltid finns.
Jungfrun - Jungfrun fascineras av din mystiska och viljestarka personlighet. Med din förutseende natur är du skicklig på att undvika att ge Jungfrun något att irritera sig över, och på det sättet undviks att onödiga konflikter uppstår. Ifall Jungfrun ser upp med att såra din känslofulla natur, kan det här bli en lycklig relation.
Vågen - Det finns en mycket stark attraktionskraft mellan era båda personligheter, såväl som mycket stor ömsesidig förståelse och stora likheter i vad ni anser vara viktigt i livet.
Skorpionen - Det går inte att komma ifrån att en relation mellan två så känslosamma, bestämda och dominanta personligheter blir mycket explosiv. Risken för gräl och konflikter är överhängande. Men å andra sidan, finns här en stor attraktionskraft, överrensstämmande intressen och preferenser och en stor ömsesidig förståelse, vilket faktiskt kan göra det här till en lyckad relation.Nu ska jag sova.. Natti!1989-10-27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0