Long time no see.

Jovars, va länge sen ja skrev här sist, en vecka sedan för att vara mer exakt. Har bara inte orkat skrivit något riktigt, varit lite halvlej kanske, så har som bara tappat orken..

Men nu gör jag ett halvhjärtat försök i alla fall. Ska strax upp och kolla på några gamla serieavsnitt av Gossip girl, lite kul å kolla igenom gamla avsnitt sådär när man ändå int har någon film som man vill se. Mycket man inser man glömt från tidigare säsonger! Nice tidsfördriv. Och de e ju jäkligt nice också å bara kunna mysa ner sig järnet i sängen och bara slökolla lite på tvn!

Såå, helgen då, den har varit väldigt bra, den bästa på väldigt länge faktiskt! I fredags blev det utgång med Stefan, Sofie, Rusa och Jenny. Jenny körde in och va nykter hela kvällen hon. Vi startade med en sen middag på Sir Winston där det för min del blev Oxfilétoast, mycket gott! Så satt där och myste någon timma innan vi gav upp och begav oss till The rock, efter många om och men. Där blev vi en liten stund bara, sen vare dags för nästa ställe. Jag och Jenny frös så förbannat så vi bestämde oss för att sikta in oss på G3 direkt och drog dit.
Sofie, Stefan och Rusa drog iväg mot de nya stället, Cuprum (visst fan hette de så?), aja gamla Marité iaf. Enligt Sofie va de skitmysigt där med jävligt goda rosa pantern drinkar dessutom, men bara äldre människor dock. Va väl inge vidars drag på G3 egentligen, men va som rätt skoj ändå. Kvällen va riktigt bra, trevligt som fan hade vi! Sork va snäll och skjutsade hem oss då Jenny skulle  stanna i stan, så va nog int hemma förrän kl. 5 efter en avstickare till Måläng för å plocka upp Johan å en avstickare i Orrviken på efterfest. Men bättre sent än aldrig iaf.

Var inte ens bakis på lördagen heller, bara innåt helvete trött, men e int lika van längre å va uppe aslänge på fyllan, så därav tröttheten. Blev en trevlig lördagskväll också där de blev lite öl och Captain Morgan, men de va rackarns lite. Var fortfarande trött som ett as idag, men de va väl skitsamma! Har ändå haft en kanonhelg, så va gör väl de?? :)

Hoppas att veckan kan bli lika bra som helgen nu då, å att mina sinnesstämning håller i sig! Min praktik börjar ju i veckan dessutom, Ska bli Jennys praktikant i Lackeringsverkstan, ska bli riktigt skoj! Wish me luck! 

Nä, nu vare ju serieavsnitt som gällde, så dags att avrunda..The eyes are the mirror of the soul.Puss hej! 


  

Kommentarer
Postat av: Angreh

Finns många söta flickor i den serien. Du bör vara en bland dem! :)

2010-12-07 @ 17:33:08
URL: http://denyme.blogg.se/
Postat av: Jag.

Haha hmm tack :P

2010-12-07 @ 23:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0