Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Har haft en riktigt slö dag idag, fattar egentligen att jag fortfarande e vaken när ja suttit vaken sen kl. halv 6 imorse.. Shit! Aja, har varit till Svensta en sväng idag annars har de varit toklugnt, bara kollat på film typ. Även så har jag och Jenny varit till Mattias och Lena i Botåsen och kikat på film, trevligt! Jenny somnade rätt tidigt in i filmen, jäkla sötfis! Tröttheten smittade av sig och ja höll på somna i fosterställning bakom hennes rumpa, haha!

Piggnade ju till fort som satan så fort man kom utanför dörren. Kallt så inni!! Höll då fan på frysen häcken av mig, åkte (Lennarts fet mercha) tillbaka till Bölåsen, startade passaten sen satt ja å Jenny och värmde oss i Merchan ett tag innan vi tog mod till oss och gick ut igen.. Huvvaligen!

Är fan lite frysen nu också, vilket inte är logiskt då huset här i Välje alltid är asvarmt, typ 30 grader, haha! Funderar fan på om ja ska slå på en sista film och mysa ner mig å soffan, och somna där till filmen. Känns som en härlig idé, soffan, en mysig filt och en film! JA, de kör vi på! E lite halvsugen på en öl å, men de får nog va de me tanke på klockan, eller ja, egentligen, varför inte? 

Tänk, de finns konstiga människor, också finns de konstiga människor.. Så äre! 
Men nu äre bye bye computer för ikväll! 


Natti!


Förresten, sjukt bra låt:
Airplanes (Feat. Hayley Williams of Paramore) 

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now...

Puss hej! 

Jao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0