Im so fucking tired.

Oh yes, fy fasen va trött ja blev såhär på kvällskvisten. Somnade ju dock runt 4-halv 5 inatt.. Kul, man gick och la sig 3 som redan va försent, sen när man väl ligger i sängen så sätter sig min älskade katt kito och spyr en maffig blaffa på golvet, myyys! Så de va bara att hulkande torka upp den slemmiga illaluktande högen med papper och springa och spola ner de i toan. Sedan lägger man sig igen, då börjar han spy upp en lika stor hög på mattan, sen sitter han och hulkar lite till och mest vätska kommer ut, och inte fan luktar de rosor heller! Lite småfläckar på mattan sådär. Så då vek ja hulkandes ihop den och sprang ut med den på balkongen där ja viftade ut de mesta, sen fick fasen mattan stanna där. Sen kunde ja äntligen sova.

Sen skulle ja upp runt 7 på morgonen men vaknade halv 8 istället, blev lite stressigt men hann i alla fall till Josefin till kvart i 9. Så va bara att hoppa in i bilen med henne och fara mot Hede. Lilla missen hennes, Gizzmo, blev opererad där idag, och det gick lyckligtvis bra. Hon hade några knölar som va vätskefyllda på magen, så dom blev borttagna. Var så synd om lilla Gizzmo på vägen hem som var alldeles vimmelkantig och inte alls gillade tratten hon hade på huvudet.

Blev hos Josefin hela dagen, vi tog i den två kattungarna som fortfarande bor kvar hos henne i huset där dom fick hälsa på hennes andra katter Fjant, Pyret och Cassi. Pyret och Cassi var inte alls förtjusta i kattungarnas plöstliga påhälsning i huset, Fjant var däremot väldigt fascinerad, och hans ögon var ännu större än vanligt. Han har väldigt stora ögon faktiskt, skit söt. Som Josefin säger, han ser ut som katten i shrek när den ska se sådär liten och oskyldig ut. Även att han även har samma färg som den katten! Haha! Bim var däremot störtförtjust över kattungarna, han blev blixtkär! Tokkul att se dom springa runt och busa! För den som inte vet så är Bim en liten chichuaua, och inte mycket större än kattungarna själv! :)

Nä nu ska ja ta och slänga mig i bilen igen och åka till Jenny, så ska vi se idol, för nu ska jag sitta och hejja på Den där killen Jay Smith! Han va ju så grym!Puss hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0