The lovely bones.

Såg nyss klart på The lovely bones, eller ja, Flickan från ovan som den svenska titeln lyder. Vilken hemsk film, vädligt äcklig, på ett icke läskigt vis. Den var egentligen inte så jättebra men satte ändå spår på en.. Handlar om en 14 årig flicka som blir mördad, sen får man följa hennes familj, henne själv och hennes mördare genom tragedin.. Och den där mördaren, fy satan vilken läskig gubbe! Vill ju bara råspöa honom varenda gång han dyker upp i rutan, usch! Gränslöst läbbig! Förresten gillade ja inte slutet på filmen, kändes som att de fattades en bit! Irriterande att man suttit och väntat på en grej hela filmen som inte ens hände!

Jag funderar på om jag kanske skulle gått upp och tränat en liten sväng med mina fina träningsdvder, har lite dåligt samvete för att ja int gjort de varje dag som ja så promt skulle göra.. Kanske dags nu då alltså. Självdiciplinen? Hallåååå?

Nä, ska se ett avsnitt av dokumentärserien Livsfarliga husdjur som ja hittade, den e intressant faktiskt, sen blire lite träning! Hehe!


Puss hej!Creepy old man!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0