Vad gör du nu för tiden?

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sen vi sågs...


Har precis kollat på film med mamma, Leap year kollade vi på. Jag har dock redan sett den, men den e sevärd. En romantisk komedi om en tjej vars kille åker till Irland på någon konferens. Hon får reda på att enligt Irländsk tradition så får en kvinna fria till en man på skottdagen, den 29 februari. Hon bestämmer sig för att åka till Irland, men resan dit går inte som planerat. Allting går helt fel. En bra film faktiskt, det är en sån här riktig feel good film, kan ju va härlig och titta på när man är lite nere faktiskt. Och som sagt, den är Irländsk, med en massa fina naturbilder med i filmen. Och den manliga huvudrollen är väl inte direkt snygg, men han har charm, och med dialekten blir det ännu charmigare! Man kan inte låta bli att tycka om honom!

Så blidde inget besök hos Jenny som det var tänkt, skulle bli för sent för henne innan hon var klar med allt hon skulle göra. Men de får ma ta igen imorgon istället, då blire Ace Ventura för hela slanten!! Haha!


Oj men nu så, Vampire diaries andra säsong har startat nu också ser jag! Måste ta och se det nya avsnittet bums! Fy faaan vilken serienörd jag är! Haha, huvva!  Puss hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0